Ekstraordinært lille perle, smag & sanselighed, MEN kun i Valby.
Nu vietnamesisk mad på mange måder min nr. 1 indenfor asiatisk køkken. Dette skyldes helt klart at jeg ikke drukner i olie eller chili, thaikøkken og kinesisk. Denne restaurant laver den bedste pho suppe med kødstrimler og kødboller, det er god med smag og du får virkelig noget for pengene. Jeg fik anbefalet stedet fra en tidligere veninde. det er min stamsted for pho suppe, vietnamesisk suppe. Har smagt suppen i Hnaoi i Vietnam og vil seriøs sige at de bedre end dem i Vietnam selv, når de laver det dernede. Du får en samling af grønsager mm du selv kan putte i ydeligere. Mener den lille koster 79 og store 99 kr. Jeg blir mæt af en stor portion i sig selv uden ydeligere mad. Deres fiskeret og and er også ganske udmærket. Den store fisk er virkelig nok til 2 mennesker. Hvis der noget bestemt du ønsker maden tilberedt skal du bare bede dem om det. De er både høflige & dygtige, med en afslappet atmosfære omgivet af. Har faktisk lige været forbi stedet for 1 uges tid siden, helt perefekt pho suppe, nu jeg selv thaier, vores version af phosuppen, er intet i sammenlignet med den fra vietnam, i hvert fald ikke det der kan fås i Danmark. Generelt ligger vietnamesiek mad på langt højere standard end thaimad i Danmark, desværre. Hvis man er til thaimad, må man desvære besøge Thailand selv.
Godt stykke arbejde, jeg ser frem til de mange mange besøg der vil fortsætte fra mig nu og fremadrettet endnu. Velbekommen!
Sai.
14 giugno 2018