Hyggelige folk da vi startet opp. Etter diverse startproblemer har en del av systemet fungert godt. Safey har egen app for noen enheter og en forbindelse til Google Home som styrer andre enheter. Den... Leggi di più
Utrolig fornøyd! Dette var en effektiv og oversiktlig løsning som virkelig imponerte meg. Hele prosessen var lett å forstå, med klare og enkle instruksjoner. I tillegg følte jeg meg godt ivaretatt gje... Leggi di più
Jeg hadde en del spørsmål vedrørende noen produker å ble tatt imot som om jeg hadde vert kunde i mange år. Det var hyggelige folk som ga meg de svarene som jeg tregnte. Når jeg hadde noe litt mere te... Leggi di più
Både selger og montør fortjener virkelig skryt! Fikk en hyggelig selger på døra, og var misfornøyd med min tidligere alarmleverandør, så måtte jo bare hoppe på smarthus «trenden». Dette er noe annet e... Leggi di più
Safey is Norway’s only fully integrated home system provider, combining security, smart home, energy, and fiber internet in one complete solution. We aim to lower prices while pioneering new technologies that simplify everyday life. Our offering includes: Safety & Security – advanced fire and burglary protection. Smart Home Solutions – seamless automation for a modern lifestyle. Energy Management – direct integration with the Nord Pool power exchange, enabling government support of up to NOK 10,000 per customer. Fiber Internet – record-low prices with Wi-Fi 6 routers and full service included. Safey delivers future-ready homes with unmatched value and innovation.
Karihaugveien 89, 1086, Oslo, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore

Risposta di Safey
Veldig fornøyd! God service, flink og velinformert han som kom også! Spart penger fra første dag

Risposta di Safey
God kundeservice og produktet fungerer som forventet.

Risposta di Safey
Storfornøyd med anlegget på hytta. God veiledning fra montør, anbefales!

Risposta di Safey
Safey er litt dyrt fordi man må kjøpe alt utstyret. Derfor blir man ganske låst til Safey i veldig mange år. I tillegg kommer årsgebyr for å ha app på telefon som man må ha. Hadde kanskje vært bedre om man leide utstyret? Jeg har et kamera som hele tiden er uten forbindelse, men jeg skal høre med dem om jeg kan få nyere modell.

Risposta di Safey
Tusen takk for god hjelp av montør for en optimal sikring av boligen, anbefaler på det sterkeste å få inn strømsparingen også!

Risposta di Safey
Fordi dere gjør hva dere kan for å hjelpe meg, og fordi dere ringer tilbake.

Risposta di Safey
Vi har klaget muntlig og skriftlig på anlegget som ikke fungerer. Ingen reaksjon. Det er under 2 år siden systemet ble montert.
Selskapet trenerer og er ikke pålitelige.
Vi føler oss lurt
K. Kobbeltvedt

Risposta di Safey
Stort sett veldig fornøyd. Montør kom noen timer etter avtalt tid, men han holdt meg orientert om forsinkelsene. Han var hyggelig og god til å kommunisere og lære oss de grunnleggende tingene.

Risposta di Safey
Det virker stort sett ok. men det er for ustabilt. Opplever at alarmen plutselig ikke virker. Tok litt tid etter flere samtaler med Safey før vi fikk en teknikker til å se på problemet siste gang. Må restarte hele anlegget.

Risposta di Safey
Fint å få rask hjelp med det tekniske når det oppstår problemer med alarmen.
Jeg ble lurt til å kjøpe Safey Power, men systemet ble presentert som langt smartere enn det det faktisk er, og man kan få de samme besparelsene på strøm og nettleie mye billigere ved å la f.eks. Tibber styre en smart-bryter eller trådløs gulvvarme-termostat.
Appen er lite brukervennlig sammenlignet med alternativer. For eksempel: Jeg ser 4 ulike temperaturer for samme gulv, uten forklaring på hva som er gulv-temp, luft-temp, mål-temp, komfort-temp eller øko-temp. Og "Endre temperatur for alle rom", som er eneste alternativ for å endre temperatur i hovedbildet, endrer ikke komfort-temperaturen for rom med smartstyring. Og man får ingen indikasjon på det, det ser ut som man endrer temperatur, men den bare hopper tilbake. Og man kan ikke se strømpris og smartstyring i samme bilde, så vil man sjekke at strømforbruket faktisk styres ned i de timene når strømmen er billigst, må man ta skjermdump fra to ulike vinduer.
Ps: Sjekk for all del at systemet faktisk reduserer forbruket til rett tid. Hos meg var appen ikke konfigurert riktig av installatør (ingen prissone var valgt, blant annet), og strømforbruket gikk konsekvent OPP kl. 17-18 når strømprisen var høyest, også den uken vi var på ferie.
Appen fungerer også svært dårlig om du har mesh-nettverk, typ Google Wifi / Nest Pro, fordi den mister forbindelsen når telefonen bytter punkt.
På grunn av dette, samt at dør-til-dør selger oppga pris uten oppstartsgebyr på 9990, har jeg forsøkt å heve kjøpet, men Safey har så langt ikke vært veldig imøtekommende. Saken ligger til mekling hos Forbrukertilsynet.

Risposta di Safey
Engasjert og løsningsorientert service. Litt vanskelilg å komme i kontakt direkte med service. Når kontakten først var etablert fungerte det supert.

Risposta di Safey
Safey leverte på tid og til avtalt kost. Alarmsystemet fungerer utmerket og har kost nytte i forhold til alternative løsninger. Spesielt med tanke på at de garanterer levetid på 5 år. Strømstyring av varmtvann og gulvarme er avhengig av Enova støtten for å bli lønnsom. Men det fungerer. Det er kun Zigbee protokoll som støttes. Dette av hensyn til sikkerhet. Det setter noen begrensninger som krever innføring av flere smartsystemer om det er behov for tilkobling av andre typer enheter. Safey er imøtekommende - selv ovenfor en krevende kunde.

Risposta di Safey
Displayet på badet blir stadig svart og det er umulig å få det i gang igjen Lite hyggelig med et kaldt bad
Ringeklokka må jeg lade hver 14 dag, tåler jo ikke kulde
Og strømbruk vises ikke. Dyrt og dårlig anlegg
Ønsker en som kommer hjem hit og får ordet opp
Brit Reksnes, Høybråtenvn 76 b, 1088 Oslo tlf 93691771