Hyggelige folk da vi startet opp. Etter diverse startproblemer har en del av systemet fungert godt. Safey har egen app for noen enheter og en forbindelse til Google Home som styrer andre enheter. Den... Leggi di più

Utrolig fornøyd! Dette var en effektiv og oversiktlig løsning som virkelig imponerte meg. Hele prosessen var lett å forstå, med klare og enkle instruksjoner. I tillegg følte jeg meg godt ivaretatt gje... Leggi di più

Kundeservice var behjelpelig, men elektriker fikk ikke tak i hjelp når han hadde problem med en termostat. Det virket som han var avhengig av en enkelt person med spesialkompetanse. Det virket som Ele... Leggi di più

Jeg hadde en del spørsmål vedrørende noen produker å ble tatt imot som om jeg hadde vert kunde i mange år. Det var hyggelige folk som ga meg de svarene som jeg tregnte. Når jeg hadde noe litt mere te... Leggi di più

Safey is Norway’s only fully integrated home system provider, combining security, smart home, energy, and fiber internet in one complete solution. We aim to lower prices while pioneering new technologies that simplify everyday life. Our offering includes: Safety & Security – advanced fire and burglary protection. Smart Home Solutions – seamless automation for a modern lifestyle. Energy Management – direct integration with the Nord Pool power exchange, enabling government support of up to NOK 10,000 per customer. Fiber Internet – record-low prices with Wi-Fi 6 routers and full service included. Safey delivers future-ready homes with unmatched value and innovation.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Kundeservice

Brukte tiden på meg som kunde.

20 marzo 2025

Risposta di Safey

Takk for din tilbakemelding. Vi er alltid her, 24 timer i døgnet :)

Ha en riktig flott torsdagskveld.

Hilsen alle oss i Safey

Verdig hyggelig og hjelpsom…

Verdig hyggelig og hjelpsom saksbehandler. Takk for god service

14 marzo 2025

Risposta di Safey

Takk for din tilbakemelding, det er videreført til Henrik som jeg ser du snakket med.

Ha en fantastisk helg,

Hilsen Safey

Da sentralen jeg mottok var defekt

Da sentralen jeg mottok var defekt, tok det tid før jeg fikk kontakt med kundeservice. Men da jeg først fikk opprettet kontakt, var servicen upåklagelig og godt oppfulgt av kundebehandler.

Hei

Vi tar til oss tilbakemeldingen videre, og takker for at du tok deg tid til å svare. Fint å høre at systemet er aktivert nå.

Ha en flott dag videre,
mvh Safey

To unge håndverkere kom til avtalt tid…

To unge håndverkere kom til avtalt tid og installerte nye termostater på tre rom med gulvvarme og en på varmtvannstank.
Vi fikk nødvendig informasjon og veiledning.
Vi er godt fornøyd med arbeidet. Vi følger opp strømforbruket, men det er for kort observasjontid til å mene noe om det.

10 marzo 2025

Hei.

Takk for din tilbakemelding, og hyggelig at du er fornøyd hittil. Du skal nok se god effekt av en slik pakke.

Vi ønsker deg riktig god uke videre.

Kunnskapsrik selger

Kunnskapsrik selger. Flott service på kundetelefonen når det dukket opp spørsmål etter installeringen😊

10 marzo 2025

Hei

Veldig hyggelig at du er fornøyd med servicen fra kundeservice. Vi ønsker deg en flott tirsdag videre :)

Mvh Safey

Kalt på badet og den ene…

Kalt på badet og den ene varmtvannsbereder har bare kalt vann.

11 marzo 2025

Hei Rolf

- Dette løser vi ila sekunder (så lenge feilen er vår).

Vi har døgnbemannet kundeservice til nettopp slike situasjoner.

Har du kontaktet oss der?

Ring oss nå på tlf: 23898634
Åpent: døgnet rundt

God informasjon av selger

God informasjon av selger. Rask installasjon. Hyggelig og hjelpsom elektriker. Det eneste jeg er usikker på er om støtte fra Enova går automatisk eller om jeg må gjøre noe selv.

11 marzo 2025

Hei :)

Takk for din tilbakemelding.

Vedrørende Enova støtte må dette søkes om selv, men du vil motta en mail med papirene fra oss og hvordan det gjøres - enkelt forklart.

Har du fortsatt spørsmål kan du selvsagt alltid kontakte oss døgnet rundt :) Vi er behjelpelige uansett utfall.

Mvh Safey

Alt i alt leverer Safey en god kundeopplevelse

Første telefon fra telefonselger var elendig. Uklart hva saken egentlig dreide seg om.
Besøk av selger var informativt.
Kommunikasjonen fra salg til å få anlegget planlagt og montert forløp og tilfredsstillende.
Montør dukker opp til avtalt og det er en god start. Montør jobbet effektivt og informasjon ble overlevert underveis og til slutt.
Produktet svarer til forventningene så langt. Appen er over gjennomsnitt god. Har noe forbedringspotensiale.
Har en utestående sak, som er lovd fikset i nærmeste fremtid.

4 marzo 2025

Hei.

Takk for din ærlige tilbakemelding, og fint å høre at sluttprodukt svarer til forventningene. Jeg informerer videre om dine andre punkter også, og ønsker deg en riktig flott uke :)

Mvh Safey

Jeg er veldig fornøyd med systemet og…

Jeg er veldig fornøyd med systemet og har spart 33 prosent av strømmen min, anbefaler.

9 marzo 2025

Hei

Takk for din tilbakemelding, og veldig fint å høre at du er fornøyd med effekten du får ved oppkobling til børsen. Denne øker nok ytterligere på nettleien også ved en eventuell fastpris i oktober.

Ha en riktig flott søndagskveld videre :)

Kunnskapsrik og hyggelig selger

Kunnskapsrik og hyggelig selger. Usedvanlig god service fra gutta som sto for installasjon. Trekker ett poeng på at de kom sent, selv om det var uforskyldt.

Hei.

Takk for din ærlige tilbakemelding, og vi beklager forsinkelsen ved installasjon. Dette er sendt videre til driftsavdelingen.

Du er velkommen til å ta kontakt med oss når som helst, vi er døgnbemannet.

Ha en riktig god lørdags kveld.

For tidlig åvurdere

For tidlig åvurdere, viharvært i utlandet en stund og er tilbake sent nesteuke

Takk for tilbakemelding.
Vi er her 24/7 ved spørsmål :)

Ha en riktig flott helg,
Hilsen Safey

Svindel

Tlf fra selger på morgenen, hvor han ville komme innom å selge utstyr samme dagen.
Ble overkjørt til å kjøpe utstyr.
Utstyret ble montert 14 dager etterpå. Innen det hadde gått 24 dager opplevde jeg at dette ikke var slik jeg ble forespeilet ift strømsparing. Ville bruke angreretten for å levere utstyret tilbake men fikk beskjed om at det ikke gikk og jeg kunne selge utstyret privat. Meget useriøst. Styr unna!!!

10 febbraio 2025

Hei.

Både strømpriser, nettleie, forbruk ect varierer kraftig, og det kan ta litt tid enn noen dager før man ser effekt. Produktet er godt testet i mange tusen hjem over lang tid, med svært god effekt.

Du skriver "overrumplet" - samtidig som du sier du har hatt 14 dager (angrefristen) til å revurdere kjøpet? Forklar gjerne hva du mener her da dette blir veldig motstridende. "Svindel" er også et merkelig ord å bruke når systemet er levert og installert i henhold til avtale.

Ta gjerne kontakt med oss for å forklare hvordan dette motstrider hva du ble forespeilet, så skal vi se på saken. Ingen leverer slike systemer med "åpent kjøp" grunnet enorme kostnader ved leveranse og elektriker installasjon, samt utbetalt Enova støtte på 10.000 kr til dere.

Mvh Safey

Sa opp avtalen med Safey i går…

Sa opp avtalen med Safey i går kveld.20.2.25 i dag tidlig (21 2.25) hadde de klart å stenge meg ute av systemet. Ringte de og fikk beskjed om at jeg ikke hadde betalt. (Dette gikk fort). Bare det at jeg hadde betalt fakturaen for 1 år i januar. Ja ja. Håper andre som får problemer ikke opplever det jeg har med dette firmaet. Takk for meg😀

Safeys svar sier seg selv hvordan dette firmaet opererer. De kan ikke bare stenge systemet da vi har en måned gjensides oppsigelse. Har ringt dem 2 ganger og de skulle åpne. Det gjorde de altså ikke før jeg igjen ringte og minte dem på oppsigelsestiden. De har nå i ettermiddag åpnet opp. Det tok ikke 1 minutt.

21 febbraio 2025

Hei.

Jeg ser du sendte en oppsigelse på mail som ble registrert dagen etter, og da stenges systemet. Ta gjerne kontakt med oss hvis dette ikke stemmer så åpnes det også innen ett minutt.

-----------------
Oppdatert svar:

Hei

Jeg ser du ringte inn nå fordi du heller ønsket oppsigelse om en måned, og systemet ble umiddelbart åpnet for bruk da videre, og resterende av året slettet. Til informasjon så har vi respondert etter dine egne ønsker her - begge gangene.

Resterende av faktura blir også kreditert.

God helg,

Punktlighet

Teknikerne dukket opp til den tid som var avtalt, installerte produktene på en effektiv måte og jeg fikk bra bruker informasjon.

18 febbraio 2025

Hei

Veldig hyggelig at du er fornøyd med oss.
Vi ønsker deg en god kveld videre. :)