Retoure wird abgelehnt bzw. andere Alternativen wie “wir bieten Ihnen 20% auf den Verkaufspreis wenn Sie es nicht zurücksenden”. Die Antwort auf die Frage nach dem Rücksendeprozess sowie -For... Leggi di più
Ondergoed gekocht. Op de site afgebeelde merk boxers lijken erop, het komt gewoon rechtstreeks uit china. Dus goedkope rommel die je duur moet afrekenen. Levertijd van ongeveer 2 weken. Ik bestel er n... Leggi di più
Het product verder is oké, maar zie de zelfde producten op andere sites vele malen goedkoper. En daar bij duurde het erg lang voordat ik mijn bestelling binnen had. Bedrijf zou in Nederland zitten maa... Leggi di più
Alles ging mis ! Lange levertijd die niet zo werd aangegeven. Produkt is 6 weken later nog steeds niet geleverd. Is nu zogenaamd aangeboden maar was niemand thuis ( quod non. Na vele mails werd aang... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Cutest pale pink bucket bag
Cutest pale pink bucket bag. Well packaged, good updates on shipping, came quick. Love it!
Meine Bestellung vom Februar ist noch…
Meine Bestellung vom Februar ist noch immer nicht angekommen… scheinbar wurde ich geblockt, denn meine Mails kommen dort auch nicht mehr an!
Die Bestellung lief über Zimmerman Mode!
Vreselijk bedrijf
Half december '24 besteld, eind maart '25 binnen. Dat kan toch niet! En de kwaliteit is goedkoop.
Ik heb ze meerdere mails gestuurd, gelukkig dat de aanhouder wint maar dit bedrijf is een dikke oplichting.
Flodderstof. Valt 2 maten kleiner. Levertijd 5 mnd.
Flodderstof. Valt 2 maten kleiner. 4,5 mnd levertijd.
Überhaupt nicht zufrieden
Überhaupt nicht zufrieden. Die Bestellung wurde bis jetzt nicht geliefert.
Sehr gerne gebe ich eine Bewertung ab
Sehr gerne gebe ich eine Bewertung ab! Achtung Vorsicht! Diebe und Betrüger! Das sind keine Pullover, sondern Polyesterschrott! Nicht mal 1 Stern wert! Kulanz, NEIN! Rücknahme, NEIN! Chinaschrott! Umweltverschmutzung erste Sahne! Leider kann nicht weniger als 1 Stern gegeben werden. Verklagen müsste man die Bande!
Top Ware !!!
Waarom worden deze lui niet aangepakt?
Waarom worden deze lui niet aangepakt?
Allemaal kleine bedragen maar ondertussen lopen ze binnen. Aangifte gedaan, wordt natuurlijk niks mee gedaan. Zo erg dit.
Gino Decock Schoolstraat 26 8540…
Gino Decock Schoolstraat 26 8540 Deerlijk België
Ik heb op 29/12/2024 een zwarte lederen vest besteld(gevoerd met lamswol) maar nog steeds niets ontvangen! Zou deze er nog aankomen of kan ik mijn geld terug krijgen? 89.95€!!
Nog steeds niks ontvangen na 3 maanden
Nog steeds niks ontvangen na 3 maanden. Geen reakties op mailverkeer. Bedriegers!!
Met de kerst een bestelling gedaan van…
Met de kerst een bestelling gedaan van euro 60,-. Meerdere mails gestuurd, geen updates en alsnog niets ontvangen, geen reactie NIETS! Dit is diefstal, dit kan toch niet acceptabel zijn. Wat kan ik eraan doen om mijn geld terug te krijgen?
Nooit ontvangen
Nooit ontvangen, klantenservice nooit bereikbaar.
Voor jerst besteld noplichtersooit wat…
Voor jerst besteld nooit wat gekregen,pure oplichting.
Rücksendung nach China auf eigene Kosten!
Verspätete Lieferung aus China per Schiff. Schlechte Qualität. Rücksendung soll auf eigene Kosten nach China erfolgen. Furchtbar!
Ook ik ben zeer ontevreden over…
Ook ik ben zeer ontevreden over Sadilux! Lampjes besteld en nog steeds niets binnen. Antwoord via de mail is steeds hetzelfde. Er wordt niet antwoord gegeven op de vragen. Waarschijnlijk ben ook ik mijn geld kwijt. Weer een leermoment, eerst reviews bekijken voordat je besteld😏
Welkom bij de familie????
1 januari 2025 bestelling gedaan van een oranje shirt. Bevestiging gekregen en betaling middels bank gedaan. Bestelling zou tussen de 5 en 9 dagen plaats vinden. Schriftelijk contact hierover gehad en mail teruggekregen met allerlei argumenten. Vandaag 16 januari wederom mijn ergernis kenbaar gemaakt. Mijn volgers +/- 11 duizend op werkwijze van Sadilux geattendeerd en dat ze beter bij TEMU hun artikelen kunnen bestellen. Mijn verlies maar genomen.
Jan Ouwerkerk
Scam website
Weeks after placing order I still didn't receive anything, when asking for update they say its already shipped.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.