Et godt og funktionelt produkt til et meget vigtigt problem her i corona-tiden. Jeg kan åbne og lukke de fleste døre med albuen, men vrideren, der låser toiletdøren, kan jeg ikke betjene med albuen.... Leggi di più

Jeg har bestilt en pakke 3. feb. Der stod 2-4 dages levering. Jeg har stadig ikke modtaget den. I har trukket pengene, men når jeg kontakter jer på telefonen eller mail, får jeg intet svar?

Stadig ingen pakke til mig... 2-4 dages levering holder absolut ikke vand. Om det er Saanize eller daos skyld er jo mig uvedkommende, men i hvert fald synes jeg at de var hurtige til at hæve betaling... Leggi di più

Rigtigt fin lille hjælper især i denne Corona-virus tid både for døråbning, og div. tastatur vi benytter os af i offentligheden, jeg er super glad for den. Firmaet er troværdigt, og reagerer med det... Leggi di più

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,4

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Håber at det bliver bedre end engangs med tiden.

Brugte den for første gang i dag på et stof mundbind. Sad åbenbart ikke rigtigt på, for mine briller har aldrig været så dugget før de jeg trådte ind i rema 1000. Håber det vil lykkes en dag at få den sat ordentligt på.
Leveringstiden var som lovet.

2 gennaio 2021

Hej Jan,

Vi beklager, hvis NoFog ikke fungerer for dig. Skriv mig en mail til orion@saanize med en nærmere beskrivelse af problemet, så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at hjælpe. Vi tilbyder selvfølgelig en fuld refundering, hvis den ikke fungerer for dig.

Vh. Orion, Saanize😊

Stadig ingen pakke til mig..

Stadig ingen pakke til mig... 2-4 dages levering holder absolut ikke vand. Om det er Saanize eller daos skyld er jo mig uvedkommende, men i hvert fald synes jeg at de var hurtige til at hæve betalingen...
Har nu modtaget min pakke, meget sent, men... Jeg overgiver mig - det virker!!! Næsefidusen til mundbind er genial... Derfor fra 2 til 4 stjerner.

1 gennaio 2021

No Fog - et komplet udueligt produkt.

Har fået 3 stk. No Fog. Har prøvet dem. Udueligt. Brillerne dugger mere med den på end uden.
Produktet er endvidere meget ufærdig lavet - skarpe kanter - dårlig og skrøbelig udseende.
Total uanvendelig.
Firmaet svarer heller ikke på fremsendt mail.
Prisen nærmer sig en fornærmelse produktet taget i betragtning.
Glemte lige: i henhold til annoncen bestilte jeg dem i hvid - men fik tilsendt dem i sort farve.

Breaking news:
Nu er den ged ordnet til min tilfredshed.

29 dicembre 2020

Risposta di Saanize

Hej Kurt, vi beklager du ikke kunne få NoFog til at fungere - det er der mange andre der kan.

Vi svarede på din mail og returnerede pengene uden spørgsmål. :)

Hurtig leverering

Har ikke brugt produktet endnu, men den ser ud som på hjemmesiden, og leveringen via DAO fungerede fint inkl. Tracking info.

5 dicembre 2020

Smarte varer, men ikke så holdbare

Med hensyn til bestilling og levering er alt i top. Min nofog næseklemme knækkede dog allerede 3. Gang jeg havde den i brug. Jeg kunne dog sagtens finde på at handle på hjemmesiden igen

4 dicembre 2020

Hej Iben,

Vi beklager at din NoFog allerede er gået i stykker. Hvis du skriver en mail til mig på markus@saanize.com, så sørger jeg for, at du får nogle nye eller en fuld refundering.

Vh. Markus, Saanize 🙂

Smart produkt

Smart produkt, rart ikke at røre ved alle de håndtag. Kan også bruge stil elavtorknapper og pinkode dankort har jeg hørt, men endnu ikke afprøvet.
Dog er elastik linien ret svær at montere.

10 novembre 2020