Hillerød Rygcenter & Idrætsklinik Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

1. Chiropratico
  2. Massaggio-terapista
  3. Fisioterapista

I Hillerød Rygcenter & Idrætsklinik er den store forskel, at vi tilbyder en tværfaglig behandling med fysioterapi, kiropraktik, massage og akupunktur. Denne bredde i vores behandlingsformer, kombineret med klinikkens biolasere, ultralydsscanner og røntgenmaskine, sikrer at vi altid har de nødvendige instrumenter lige ved hånden, og kan tilbyde den optimale behandling uanset skade, smerte eller sygdom.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Fagkompetente behandlinger selvom min…

Fagkompetente behandlinger selvom min oplevelse har været ved forskellige behandlere. Smilende og imødekommende reception der står parat til at hjælpe. Faglig og anerkendende tilgang til ens problemstilling. Oplever at der er fokus på klientens psykologiske tryghed som samlet set medvirker til en positiv oplevelse i behandlingsforløbet.

16 luglio 2025

Super dygtig kiropraktor…

Jeg har gået i mange år hos Hillerød Rygcenter på Langesvej 2b, Jeg kan anbefale Kiropraktor Rikke, som er utrolig dygtig og meget kompetent. Hun klarer alle mine nakke og rygproblemer.

13 giugno 2025

Varm anbefaling

Fantastisk sted med søde, imødekommende og hjælpsomme ansatte. Fik voldsomme rygsmerter en weekend, og fik tid allerede mandag morgen hos Lars. Meget servicemindede og fleksible. Både min søn og jeg går der med hver vores og behandlingen, vejledningen og resultaterne har været ubeskrivelige gode. Mange ydretider, som passer godt i et travlt arbejdsliv. Kæmpe anbefaling herfra

1 maggio 2025

Behandlingen er både professionel og effektiv

Efter en mindre tilfredsstillende oplevelse et andet sted, har jeg fundet min faste kiropraktor her. Det er en verden til forskel! Behandlingen er både professionel og effektiv, og man kan tydeligt mærke, at der sker en forbedring allerede fra første besøg. Jeg blev grundigt undersøgt, og der blev lagt en klar plan for mit forløb, hvilket giver en enorm tryghed. Her føler jeg mig i gode hænder og ser frem til fortsat bedring.

Kan varmt anbefales!

6 gennaio 2025

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Rygcenter Hillerød! Personalet er utroligt professionelt, venligt og virkelig dygtigt til at finde den rette behandling til mine behov. Atmosfæren i klinikken er behagelig og afslappende, og jeg føler mig altid i gode hænder her. Efter kun få behandlinger mærkede jeg en betydelig forbedring, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der søger kompetent hjælp og vejledning. Tak for jeres fantastiske arbejde!

13 dicembre 2024

Grundet kroniske lidelser

Grundet kroniske lidelser, er jeg kommet i rygcenter igennem de sidste 12 år.
Ligegyldigt hvilken behandler jeg kommer til, er de altid effektive og dygtige.
Jeg har det altid bedre i kroppen når jeg går derfra, efter at have fået kiropraktik og massage.
Er begyndt at komme hos Mathilde, som også giver mig punktbehandling med nåle. Dette er meeget effektivt.
Kort og godt er jeg meget glad for at kunne komme i rygcenter Hillerød, hvor ikke mindst receptionisterne også altid er søde og imødekommende.

5 dicembre 2024