Valutata 1 stelle su 5

Absolut en av mina värsta upplevelser någonsin. När personalen ska visa att det bildats rost under gummilisten på taket så ställer sig vederbörande med kniv och fläker upp "frisk" lack som inte... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Min kille har varit hos dem för att laga 2 stenskott och de har inte förvarnat något. Han kommer hem med en spricka i rutan och berättar att den person som har gjort jobbet har sagt att " oj, rutan be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Professionellt utfört arbete Jag har flera gånger tidigare anlitat Ryds Bilglas i Järnringen 50/Partille med utmärkt resultat efter lagning av stenskott, klarglasbehandling samt byte av torkarblad på... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag var där för att laga min ruta eftersom att jag hade fått stenskott för två dagar sen. Dom sa att en av medarbetarna skulle laga min ruta och att stenskottet skulle synas lite efter behandlingen, s... Leggi di più

1. Negozio di vetri per auto
  2. Negozio di accessori per auto
  3. Rivenditore di auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Störst i Sverige på Bilglas!

2,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Bytte ruta och dagen efter upptäckte…

Bytte ruta och dagen efter upptäckte jag att dem har sågat i inredningen på
A-stolpen vid passagerar sidan. Sen lyckas förstöra tätningslisten till förardörren. Riktigt dåligt utfört.
Ska kontakta dem och se vad dem säger om det uppdatering kommer..

20 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Rutan spricker på väg från er!

Rutan spricker på väg från er!
Jag har lämnat in min bil för att reparera ett stenskott. När jag åker ifrån er uppkommer en 2 dm lång spricka, ringer till kundtjänst som "erbjuder" sig att boka in tid för byte av hela glasrutan! Urdålig service!!!!

31 ottobre 2023

Superbra

got a super fast fix for my windshield, He (Jimmy) in täby Rydbilglas was both nice and a ninja expert at his job :-) *****

23 ottobre 2023

Ryds bilglas UPPSALA, FYRISLUND

Mycket god service! Bytte vindrutan för ett och ett halvt år sedan och upptäckte först nu att den läcker in lite regnvatten ibland. Även om de inte märkte något uppenbart vid provtryckning limmade dom om rutan utan minsta diskussion. / En mycket nöjd kund

19 ottobre 2023

Ryds bilglas i Kista

Ryds bilglas i Kista, fick åka tillbaka 4 gånger eftersom det kommer luft under regnsensoren vilket gör att den inte funkar! Orkade inte åka tillbaka för femte gången den funkar delvis men man kan se att det är dåligt gjort (luft kvar under sensoren)!!!

7 giugno 2023

Bytte vindruta på Vanadisvägen

Bytte vindruta på Vanadisvägen. Fick felmeddelande efteråt om att sensorn för aktiv citystop inte fungerade. Påpekade detta och de letade fel men hittade inget. Fick besked att jag fick bromsa själv och beställa tid hos Ford. Kostnaden för det får jag betala själv.

17 agosto 2023

Helt värdelösa

Helt värdelösa, min bokning verkar tydligen ha försvunnit. Strax innan det får man inte en bokning på 1.5 månad när de även ska lyckas beställa fel ruta med

13 luglio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jag bytte vindruta på min jobbarbil,MB…

Jag bytte vindruta på min jobbarbil,MB Sprinter -22 i Jakobsberg för 2 mån. sen,hämtade bilen med flammig,kladdig ruta och upptäcker efter en kort färd att jag får varning om ljusautomatik ej fungerar+regnsensor ur funktion.Åker tbx nästa dag och påpekar detta,dom kollar och måste beställa ngn del. Väntar en månad och tar kontakt igen,ingen vet något men kom in så kollar vi,ny initiering görs och sedan fungerar allt igen,,,,i någon timme. Nu har jag bokat tid på MB-verkstad då jag inte orkar krångla med amatörer längre.

5 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Beställde byte av vindruta på min Tesla…

Beställde byte av vindruta på min Tesla i Strängnäs. Två gånger ringde de dagen innan och sa att de inte hade någon sådan vindruta hemma. Dåligt att behöva vänta i månader och ta ledigt från jobbet två gånger, - det blev Carglass i stället som fixade det direkt. Åk till Carglass direkt istället.

10 aprile 2023

Undvik.

Kundtjänst vill inte ens koppla dig vidare till den stationen du behöver tala med.

21 giugno 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più