Runningmovements Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben met de beginnerscursus gestart bij RM en dat is erg goed bevallen. Gedreven trainster die je goed begeleid. Na de 8 van Apeldoorn ben ik doorgegaan met hardlopen bij RM en hebben we nu een... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al jaren loop ik met door Running Movements, Gert Jan, gemaakte trainingen. Ik hoef niet meer zo nodig sneller te worden en ook aan wedstrijden doe ik bijna nooit meer mee. Maar hardlopen vind ik nog... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In de afgelopen 1,5 jaar heb ik met Running Movements drie keer naar een marathon toe getraind. De schema's zijn qua opbouw goed en gepersonaliseerd waar dat nodig is. Na elke training krijg je duide... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Altijd gebalanceerde maar uitdagende trainingen waarbij je altijd feedback krijgt op hoe je het hebt gedaan. Op alle vragen die je kan hebben over hardlopen kun j... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Club podistico

Scritti dall'azienda

Wil jij beginnen met hardlopen of een hardloopschema op maat voor de 5km, 10km, halve marathon of marathon? Bekijk hier onze abonnementen en ontdek wat onze online coaching voor jou kan betekenen. Running Movements biedt vitaliteitsprojecten en hardloopclinics aan bij bedrijven en clubs op verschillende niveaus en over uiteenlopende onderwerpen. Laat je hartslagzones bepalen, je looptechniek analyseren of evalueer je huidige trainingsniveau. Wij zijn betrokken, ervaren, nemen de tijd voor je en geven persoonlijk advies. Heb je een blessure? Laat je dan door ons analyseren. Wij stoppen pas wanneer wij de oorzaak opgespoord hebben en wanneer jij als klant tevreden bent.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

197 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

51 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Effectief en doelgericht hardloop trainen

Een persoonlijk training met loopscholing.
Een trainingsmethode en techniek gebaseerd op moderne stand van wetenschappen.
Vriendelijke, gemotiveerde, vakbekwame, individu oplettende trainers, welke ook zelf op hoog niveau gelopen zijn of nog steeds zelf lopen.
Blessure ongevoeliger en lekker lopen.
Looptechniek verbeteren.
Voelbare vooruitgang, doelgericht en effectief trainen, alleen of tot twee keer per week met een gezellige groep hardlopers.

All dit en meer is Running Movements.

10 giugno 2024

Bijna 2 jaar bij RM. Geen spijt

Bijna 2 jaar bij RM. Ik ga nog steeds vooruit, ben niet geblesseerd en heb er nog steeds plezier in. Goede wissel werking tussen coach en mij. Op hartslag trainen werkt gewoon perfect. Je moet er in het begin geduld voor hebben maar het uiteindelijke resultaat mag er wezen. Voor iedere fanatiek hardloper die gedoseerd en goed wilt trainen is dit zeker een aanrader.

13 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Ik word persoonlijk begeleid om beter…

Ik word persoonlijk begeleid om beter te worden in het hardlopen op mijn doelen. De feedback is opbouwend en als ik te eigenwijs ben ook direct. In combinatie met de sportschool H&RMovements loop ik steeds makkelijker en blessure vrij. Sommige trainingen vind ik trouwens niet leuk maar ze zijn wel goed waardoor RM mij net dat extra’s geeft wat ik alleen niet kan.

9 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Sinds 2019 loop ik met een schema van…

Sinds 2019 loop ik met een schema van Gert Jan. Eerste doel was een halve marathon verantwoord uitlopen. Veel progressie gemaakt met uiteindelijk mijn tweede marathon in Rotterdam, welke ik goed uitgebalanceerd heb volbracht. Ook een compliment aan Martijn voor zijn enthousiaste feedback de laatste weken.

15 aprile 2024

Fijne loopgroep

Fijne loopgroep. Veel aandacht voor je loopontwikkeling. Prettige opbouw van de lessen. Veel mogelijkheden om gezamelijk mee te doen aan wedstrijden e.d.

6 marzo 2024
Valutata 4 stelle su 5

Diverse trainingsmethoden en bijna…

Diverse trainingsmethoden en bijna nooit hetzelfde.

Goede begeleiding met een divers trainingsprogramma. Enige "minpunt" is dat het begeleiden op afstand is. Persoonlijk zou ik mijn coach ook incidenteel willen zien, zodat looptechniek ook de aandacht krijgt welke het verdiend.

6 febbraio 2024

Goede schema’s met verbeterpunt

Zeer fijne trainingen worden er klaargezet, alleen de feedback laat soms wat langer op zich wachten(met name in het weekend geen feedback wat juist belangrijk is voor eventuele wedstrijden/belangrijke trainingen).

5 febbraio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più