L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Absoluut teleurgesteld in de service . Ik ben jaaaaren klant , tevreden klant ... maar na mijn laatste bezoek in Gent alwaar ik nieuwe schoentjes kocht een dikke maand voor de 10 miles .. ook twee p... Leggi di più
Vandaag loopschoenen en sokjes gekocht bij de filiaal van Rumst. Ik kwam binnen en zag dat er wel al enkele klanten verdergeholpen werden... Toch kreeg ik onmiddellijk ALLE aandacht van de... Leggi di più
Intussen al trouwe klant bij Runners'lab. Afgelopen week een nieuw paar wedstrijdschoenen gaan testen. Volgens de loopanalyse en de verkoper zouden dit geschikte schoenen zijn. Helaas had ik geen goe... Leggi di più
Running since 1980. Grootste loopspeciaalzaak van België. RUNNING | WALKING | TRAIL RUNNING
Westpoort 68, 2070, Zwijndrecht, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Ik maakte een afspraak op 15 august 2026 en ik kwam aan bij de Zwijndrecht en da was gewoon gesloten ook heb ik geen bevestiging mail gekregen echt niet oke dat dat het niet op hun website is angegeven geven ze hier een compensatie voor
Ik kocht recent (1 week geleden) een paar Nike Pegasus Plus via de webshop van Runnerslab. Na één looptraining van 6 km vertoonde de ZoomX‑zool al duidelijke inkepingen aan de zijkant. Volgens de winkel was dit “normaal bij zachte foam”, maar tegelijk werd gezegd dat de schoen door die inkepingen niet meer retour kon omdat hij “niet meer verkoopbaar” was. Dat voelde tegenstrijdig.
Tijdens die eerste run kreeg ik ook kniepijn en scheenbeenpijn. Het model bleek biomechanisch niet bij mij te passen. Een omruiling of terugbetaling was niet mogelijk. De uitleg die ik kreeg was dat ik “buiten het advies van hun adviseurs” had gekocht — terwijl ik de schoen online bestelde en de gegevens van mijn eerdere voetanalyse niet raadpleegbaar zijn voor mij. Daardoor kon ik onmogelijk weten dat dit model niet geschikt was.
Na overleg met meerdere medewerkers en managers kreeg ik uiteindelijk 20% korting op een nieuw paar schoenen, en ze boden aan om de Pegasus op te rekken en de binnenzool aan te passen. Dat was vriendelijk bedoeld, maar voor mij geen echte oplossing, omdat de schoen nog steeds niet bij mijn loopstijl past.

Risposta di Runners' lab
Kan er niets slechts over zeggen. Ze geven goede feedback en advies. Werkers zijn altijd in de stemming om te assisteren indien nodig.

Risposta di Runners' lab
Zeer slechte service. Nooit de juiste schoenen aangeboden gekregen. 2 paar voor in de kast te zetten. En als ze eens een goede medewerker hebben gooien ze die buiten. Voor goed advies time2run in kiewit (Hasselt), altijd juist advies

Risposta di Runners' lab
Excellents produits, envoi immédiat et super support. Merci !

Risposta di Runners' lab
Normaal schrijf ik nooit reviews maar nu ben ik toch zeer boos, teleurgesteld en opgelicht uit de runnerslab van rumst gelopen vandaag. Ik heb 1 jaar geleden hier dure wandelschoenen gekocht omdat ik kwaliteit wou. Na een paar wandelingen was er al onmiddellijk een groot gat aan de bovenzijde van de schoen. Ik dacht dit zal een foutje in de stof zijn en aangezien het op de bovenzijde was en niet hinderde tijdens het wandelen ben ik niet terug gegaan. Een paar wandelingen later kreeg ik enorme pijn tijdens het wandelen. Na de wandeling ontdekte ik 2 grote gaten aan de achterzijde van de schoen. Ze hadden me 2 grote blaren opgeleverd. Hoe kan het dat zo n dure schoenen na amper een paar wandelingen helemaal stuk zijn. Het was net of die stof was verduurd. Ik ben terug naar de winkel gegaan met de schoenen. Daar werd ik beschuldigd dat het mijn fout was. Het gat aan de bovenkant kwam volgens hun doordat ik tijdens het wandelen met mijn andere voet tegen mijn enkel stamp en de gaten vanachter kwam omdat ik mijn schoenen uitstamp als ik ze uitdoe. Ze konden niets doen omdat de schoenen al een jaar oud waren. Ik heb de onderzijde laten zien waar nog geen enkele sleet op zat en probeerde uit te leggen dat ik nog maar een paar wandelingen gedaan had maar hier hadden ze geen oren naar. Er werd niet geluisterd naar mij en ik kreeg enkel valse beschuldigingen aan mijn adres. Dit was mijn eerste maar ineens ook mijn laatste aankoop in een runnerslab. Ik heb hier gewoon dure vietnamese brol gekocht en heb een zeer slechte ( lees geen) naservice gekregen. het voorstel om de 3 gaten te herstellen is voor mij geen oplossing omdat het materiaal van zodanige slechte kwaliteit is dat er binnen de kortste keren op andere plaatsen weer gaten gaan verschijnen. De kwaliteit is gewoon ondermaats zeker voor die dure prijsklasse.

Risposta di Runners' lab
Dit is de eerste keer in mijn leven, dat ik een review schrijf over een winkel, restaurant …. Normaal gezien hou ik mij daar niet mee bezig.
Maar ik bracht vandaag een bezoek aan Runners Lab te Gent, met de bedoeling om een paar loopschoenen aan te kopen . En ik kan het niet laten om te delen wat ik daar heb meegemaakt.
Er werd mij gezegd dat ik op een andere keer zal moeten terugkeren want ze hadden teveel werk. Dit terwijl er volgens mij meer personeel dan klanten aanwezig waren in de zaak . Toen ik zei dat ik speciaal naar de zaak was gekomen om loopschoenen te kopen, werd mij gezegd dat er normaal gezien op afspraak wordt gewerkt en dat ik maar vooraf naar de website had moeten kijken, dan had ik dit geweten. De man die mij te woord stond had er duidelijk geen zin in . Nadat ik mijn ongenoegen had geuit ben ik weggegaan en ik heb ook gezegd dat ik niet meer zou terugkomen.
Maar toen de slagboom op de parking niet openging, was ik wel verplicht om terug te keren naar de zaak.
Er stond mij toen een andere man te woord . Deze was vriendelijk en bood aan om toch tijd voor mij te maken aangezien er 2 van hun afspraken niet waren komen opdagen ! Hahahaha !!!😂😂😂, 2 afspraken die niet komen opdagen en een klant kwijt! Wat een organisatie ! Ik heb vriendelijk bedankt voor de moeite ! Ik had totaal geen zin meer in schoenen kopen. Mij zien ze daar nooit meer terug ! Er zijn nog winkels die loopschoenen verkopen in Gent . Daaaaag !!

Risposta di Runners' lab
Al een paar keer langs geweest in verschillende vestigingen en altijd professioneel geholpen geweest met duidelijke uitleg en informatie over de producten. Dus zeer tevreden over runnerslab ! Keep It Going !!
Onbestaande dienst naverkoop.
E-aankoop van schoenen op 22 november. Initieel correct geleverd, doch er blijkt een productiefout aan één van de schoenen.
Binnen gebracht in filiaal Zaventem, doch omruilen ging niet omdat het om het laatste paar ging.
Men bood me het nieuwe model aan, mits betaling van een opleg. Doch was schoenmaat 43 niet beschikbaar in de winkel, dus men zou dit opsturen. 5 dagen later beweert men bij Runners Lab dat zij de schoenen hebben overgemaakt aan B-post doch B-post heeft enkel een aanmelding van de zending, het pakket zelf werd nooit bij B-post aangeboden. Inmiddels zijn we 2 december en het einde van dit verhaal is nog niet in zicht ...
(Uit de eerste levering leerde ik dat Runners Lab een mail stuurt met de Track and Trace code zodra de zending aan B-post werd overgemaakt. Gezien Runners Lab me geen track and trace kan meedelen, ben ik ervan overtuigd dat de fout bij Runners Lab ligt.)
Vandaag loopschoenen en sokjes gekocht bij de filiaal van Rumst.
Ik kwam binnen en zag dat er wel al enkele klanten verdergeholpen werden...
Toch kreeg ik onmiddellijk ALLE aandacht van de verkoper die me op heel professionele wijze kwam helpen.
Ik mocht direct en zonder enige afspraak ern voetanalyse ondergaan waar mij heel uitgebreid, maar helemaal niet op opdringerige manier, uitgelegd werd waar ik best rekening mee hield enz enz...
Er werd echt tijd voor me gemaakt!!
Er werd ook oorecht geluisterd naar wat ik de verkoper allemaal te vertellen had over specifieke lichamelijke risico zones.
Kortom:
Ik vind het alleszins een DIKKE aanrader!!!!
Alleen wel spijtig dat er geen BLACK FRIDAY korting aangeboden werd.
Onze kinderen werden goed geholpen door een sympathieke en geduldige medewerker. De voorgestelde schoenen doen het goed.
Een afspraak gemaakt voor een analyse voor nieuwe loopschoenen. Afspraak is bevestigd via de mail, maar de winkel blijkt dicht te zijn. Telefoon wordt niet opgenomen en er is geen annulering van de afspraak verstuurd.
In november nieuwe schoenen gekocht bij Runnerslab Gent, maar helaas vrij snel last gekregen van een blessure, iets wat vroeger nooit voorkwam.Terug naar de winkel gegaan voor een nieuwe analyse, waaruit bleek dat de schoenen niet voldoende ondersteuning boden. Gelukkig kreeg ik meteen de kans om nieuwe schoenen te testen en te wisselen. Beide zonder afspraak en toch vriendelijk geholpen! Top service!
Reeds drie maal bij filiaal in Roeselare geweest. Super tevreden over ontvangst, personeel en kwaliteit. Kan voorlopig enkel positieve feedback geven 👍
Nadat mijn "gewone" loopschoenen klaar waren voor vernieuwing besloot ik om nieuwe loopschoenen op maat aan te schaffen bij Runners' Lab Gent. Op basis van de loopanalyse werden mij schoenen voorgesteld die veel te groot waren. Toen ik aangaf dat me dit wel vreemd leek + ze niet echt goed zaten, kreeg ik te horen dat dit wel degelijk uit "de computer kwam" en het misvatting is dat je loopschoenen op maat moet kopen. Een aankoop van EUR 165 en een aantal testloopjes verder blijkt mijn vermoeden te kloppen; pijnlijke voeten, een kleine blessure en een onaangename loopervaring (met de "gewone" loopschoenen voordien nooit enig probleem gehad). Ik heb opnieuw een afspraak gemaakt, en kreeg toen standaard zolen mee waarvoor ze me eerst 25 EUR wouden aanrekenen (nee bedankt). Deze waren zodanig pijnlijk dat ik ze uiteindelijk nooit gebruikt heb. Moraal van het verhaal; als de "gewone" loopschoenen tegen de helft van de prijs goed aanvoelen, laat je geen dure exemplaren aanpraten die zogezegd op maat zouden zijn, maar wel miraculeus op 1, 2, 3 uit de stok getoverd worden.
Supergoed geholpen door Lore in Runner's Lab Antwerpen vandaag. Ze stelde goede vragen, stelde me helemaal op mijn gemak en heeft de perfecte loopschoen uitgekozen voor me. Heel fijne service!
Online jas een besteld. Goede communicatie en snel geleverd.
Goede service en opvolging van de loopanalyse.
Helaas zijn de loopschoenen daar duurder dan datzelfde model dat je online kan vinden.