Stor anbefaling herfra. Rune har en meget enkel og samtidig nuanceret tilgang til et sundere liv. Et godt stærkt fundament med styrketræning og kost som er rigtig mad. Jeg har fået skabt en struktur o... Leggi di più
Jeg kan varmt anbefale Rune. Rune er professionel og motiverende og hans personlige tilgang gør en stor forskel. Jeg har følt mig set/hørt og godt støttet igennem de sidste 9 måneder. Rune kommer ikk... Leggi di più
Jeg har nu kørt forløb hos Rune af to omgange, og må bare sige, at jeg kun kan give ham mine varmeste anbefalinger. Der ligger en kæmpe ro i at overgive sig til både Runes faglighed og ikke m... Leggi di più
Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Rune. Mit mål var at blive mere tryg ved at styrketræne selv, uden at være afhængig af holdtræning eller at have en personlig træner fysisk til stede. Det... Leggi di più
Champ Camp er Rune Raahauges 17 års erfaring som personlig træner kogt ned til et online-kursus. I kurset får fællestræninger hver eneste uge, lektioner og læring om kost, træning og trivsel, inspiration til kostplaner og træningsprogrammer til hjemme-træning eller fitness-centeret.
Ole Suhrsgade 19, st. th., 1354, København K, Danimarca
- 26820411
- hej@runeraahauge.dk
- runeraahauge.dk
6 måneder fantastisk forløb
Jeg har været i et seks måneders forløb hos Rune. Jeg startede sommeren 2024, hvor jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg tænkte: "Det her går bare ikke!". Jeg kontaktede ham, og vupti, et par dage senere talte vi allerede sammen i telefonen. Han spurgte bl.a. ind til mine vaner, mine drømme, mine mål, men også hvordan jeg så, at vi sammen kunne nå dem.
Mit forløb hos Rune var fyldt med sparring, støtte og gode råd til hverdagen, lige fra træningsplan til madplan og hvordan man gør, når man er ude at rejse. Jeg følte aldrig, at jeg var overladt til mig selv.
Jeg nåede næsten i mål med mit vægttab! Manglede et kilo, cirka. Dette var ikke grundet Rune, men grundet mange rejser, hvor jeg tillod mig selv at hygge mig. Rune støttede mig i alle beslutninger, jeg tog, og var god til at få mig tilbage på sporet efter hjemkomst.
Efter endt forløb besluttede jeg, at jeg godt kunne fortsætte mine nye, sunde vaner på egen hånd. Med Runes helt fantastiske sparring og lærdom er jeg lykkedes med at tabe mig yderligere, på en sjov og holdbar måde.
Jeg giver mit forløb hos Rune 5 ud af 5 stjerner!
Hvis du også tænker "den her livsstil, den går bare ikke", så er Rune manden til at få dig på rette kurs.
Jeg har aldrig været så lav i vægt, som jeg er nu; jeg er glad, og jeg ser mig selv i spejlet med helt nye øjne.
Det er Rune, jeg har at takke for det.
100% skræddersyet løsninger
Samarbejdet med Rune og hans team er fantastisk. Der findes mange kompetente coaches, men Rune's evne til at fokusere på dine unikke behov, gør en kæmpe forskel.
Da jeg havde rejseaktiviteter, sendte Rune omgående et "rejse-træningsprogram" som jeg kunne bruge - uden at jeg havde bedt om det.
Da jeg fik problemer med lænden, sendte Rune omgående et program til at styrke lænden - uden at jeg havde bedt om det.
Dertil tilpassede han desuden det allerede planlagte program, for at undgå overbelastning på lænden.
Rune motiverer og inspirerer (som mange andre coaches også gør), men hans realistiske tilgang til at hans klienter har en travl hverdag med børn, arbejde, familie og venner, koblet med evnen til at forstå hvordan hans værktøjer skal tages i brug, gør forskellen.
Største anbefalinger
Super professionel, motiverende og dygtig træningsforløb hos Rune. Største anbefalinger herfra.
STÆRKMANDSFAR forløb
STÆRKMANDSFAR forløb. Er stadig igang. Det fungere super godt. Fed app med trænings programmer og kostplaner. Ugentlig check-in og personlig feedback..
Rune er super dygtig og ret sjov
5 Stjerners forløb indtil videre!
5 Stjerners forløb indtil videre!
Rune er involveret, motiverende og har ifølge mig selv den helt rigtige tilgang til en livsstilsændring som at komme i form, tabe sig, blive stærkere eller blot at leve sundt. Super fedt hvordan han løbende interagerer og holder en informeret om status og løbende mål!
Varm anbefaling!
-Joel
Jeg er igang med et forløb hos Rune
Jeg er igang med et forløb hos Rune, og kan kun anbefale det! God hjælp til at få nogle gode vaner ind i hverdagen, som også er holdbare på den lange bane. Fede træninger, som for mit vedkommende kan klares i hjemmet, da det fungerer bedst for mig sådan. God sparring samt feedback. Alt i alt helt kanon 💪🏻💪🏻
Jeg er i gang med et forløb hos Rune og…
Jeg er i gang med et forløb hos Rune og må bare sige det er det bedste jeg har gjort for mig selv!
Jeg har smidt 7 kilo indtil videre uden at spise kedelig, ens formet mad og træne mig selv ihjel.
Fantastisk forløb, kan klart anbefales hvis du ligesom mig har brug for et kærligt skub i den rigtige retning.
Invester i dig selv - det varer evigt.
Rune Raahauge er intet mindre end fantastisk – og det vil jeg virkelig gerne dele med dig!
Jeg kom til Rune som 41-årig med et mål, der betød enormt meget for mig: Jeg ville starte en fysisk pensionsopsparing, der kunne sikre, at jeg kunne leve et aktivt og selvstændigt liv – ikke bare nu, men også når jeg bliver ældre. Jeg drømte om at lege med mine børnebørn, rejse, vandre, og klare hverdagen selv, også når jeg fylder 80. Det betød, at jeg måtte lære at styrketræne, selvom jeg kun havde erfaring med løb og dans.
Og her kommer Rune ind i billedet.
Efter 1,5 år med Rune har jeg opnået ting, jeg ikke troede muligt:
• En fysisk pensionsopsparing, der holder hele livet. Rune har ikke bare lært mig at træne – han har gjort det til en naturlig del af mit liv. Det føles let og holdbart, fordi det passer præcis til mig og mit liv.
• En balanceret og sund tilgang til mad. Jeg spiser på en måde, der er realistisk og bæredygtig for mig resten af livet, uden at det føles som en byrde.
• Jeg er blevet bomstærk. Rune har konstant troet på mig og presset mig til at blive stærkere både fysisk og mentalt.
• Jeg har det bedre med mig selv end nogensinde før. At træne flere gange om ugen og mærke min krops styrke og fremgang har haft en enorm positiv effekt på både min mentale og fysiske trivsel.
Rune har været en ægte wingman hele vejen. Han har været tilgængelig, støttende og utrolig nærværende. Hans personlige videobeskeder på mine ugentlige check-ins er noget helt særligt – man mærker, at han oprigtigt interesserer sig for én og ens rejse.
Jeg ved, hvad du tænker: Kan man virkelig få alt det her ud af en online coach? Og jeg forstår godt skepsis. Men Rune er i en klasse for sig. Han er fagligt dygtig, utrolig ordentlig og enormt nærværende – det føles aldrig “online”. Det føles som at have en ven og mentor, der står lige ved siden af dig.
Mit forløb hos Rune blev endda sat på prøve, da jeg uventet fik brystkræft. Her viste Rune, hvad han virkelig er lavet af. Hans støtte og tilgang gjorde en kæmpe forskel – både fysisk og mentalt.
At investere i et forløb hos Rune er ikke bare at hyre en coach. Det er en livsvarig investering i dig selv og din fremtid. Jeg kan ikke anbefale ham nok – han er en gamechanger på alle måder.
Hvis du overvejer at tage springet, så gør det. Jeg lover, at du vil takke dig selv resten af dit liv.
Rune er aldrig smart i en fart
6 mdr. i klørene på Rune😃
Det har været fantastisk, livsændrende, opløftende, livsbekræftende, kærligt, glædeligt, herligt hårdt og voldsomt styrkende.
Rune er en mand, der forstår sig på mennesker og ved hvad der skal til. Lytter og støtter. Presser og løfter.
Rune er helt nede på jorden. Han ved at der ikke findes Quick Fix’es og han motiverer til at finde glæden ved træning.
Rune er glad i låget og i livet og aldrig smart i en fart. Jeg elskede at han var min personlige online-coach i 6 mdr.
Investeringer i os selv er altid givet godt ud. Jeg er lykkelig over, at jeg gik Rune-vejen. Tak for dig, Runes❤️
Kæmpe anbefaling herfra, virkelig seriøs og professionel træner.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg har været i forløb med Rune det sidste stykke tid, og jeg må sige at det har været det bedste forløb.
Jeg startede ved Rune efter en operation og med fokus på kosten, da jeg ikke kunne bevæge mig, og alligevel er det lykkes at komme op i gear og ned i vægt.
Rune og Co levere virkelig gode madplaner, og det bedste er at de er hurtige at lave og smager fantastisk godt.
Der er super hurtig respons når der er spørgsmål eller man ønsker en ændring, om det er kosten eller træningen der driller, så finder Rune & Co hurtigt en løsning.
Rune er virkelig dygtig og har en professionel tilgang til både kostvejledning og træning.
Hos Rune og Co er der fokus på hvad der virker på den lange bane og ikke blot hurtige resultater.
Et af de bedste valg jeg har gjort for mig selv.
Et valg du ikke fortryder
Jeg søgte en der kunne hjælpe med at give mig noget mere volumen på kroppen og generelt blive stærkere, da jeg var kørt lidt død i træningen. Her kom Rune ind i billedet.
Rune er en passioneret mand der går voldsomt meget op i sit arbejde, og det er udelukkende positivt ment!
Han tilpasser forløbet ud fra ens private situation og er forstående for ens situation, hvilket jeg sætter stor pris på, og ikke har oplevet tidligere ved forløb hos andre.
Han er løsningsorienteret og mega god til at motivere, hvis det ikke lige kører for en. Han er generelt en kæmpe støtte igennem opture og nedture.
Så hvis du står og skal i gang med et forløb og ikke ved hvem du skal vælge, så vælg Rune! Det er i hvertfald et valg jeg ikke har fortrudt!
Jeg stod på tærsklen til at blive 40 år…
Jeg stod på tærsklen til at blive 40 år og vejede pænt for meget. Krisen satte ind og jeg skulle have hjælp for at komme i mål.
Jeg kontaktede Rune og i samarbejde med ham er jeg nu næsten nået i mål vægt mæssigt.
Kostvejledning, træninger og general sparring er helt igennem fantastisk.
Med en ugentlig opdatering er der hele tiden fokus på at man bevæger sig i den rigtige retning.
Rune og Co får top karakter herfra fordi hvis man selv gider, så virker det sku
Motiverende coach i øjenhøjde
Lise 67 år.
Jeg har gået til fysisk træning, og jeg har haft et online forløb hos Rune.
Begge forløb har jeg været utrolig glad for at deltage i, og jeg har fået rigtig meget ud af min kostvejledning og
træning.
Jeg er nu blevet så stærk at jeg uden besvær både kan løfte, hoppe og løbe sammen med mine børnebørn.
Rune har absolut været den bedste “ wingmann / Coach “ for mig .
Kæmpe champ. Respekt her fra
Han er rigtig dygtig og han tænker ikke kun på at smide fedt og bygge muskel hurtigst mulig men tænker også på hvad dit tempo, udfordringer og hvordan din hverdag ser ud.
Kæmpe anbefaling
Jeg startede hos Rune for at få lidt struktur på min mad og have én at melde til, som også gav støtte og opbakning. Også har jeg mødt Rune på en crossfit Camp i Marbella, hvor han som den ene træner virkelig formåede at få alle med og føle sig god!
Jeg begyndte hos ham i den sværeste tid i mit liv, med en kræft diagnose og det hele sejlede for mig, men jeg skulle bruge strukturen fordi jeg vil give mine børn de bedste forudsætninger og vise at selvom det er svært, så kan man godt tage sig af sig selv også.
Rune er enormt støttende og vil rigtig gerne hjælpe og guide, også når det er svært. Der kommer altid svar, uanset hvad man skriver. Og selv i perioden efter jeg blev opereret og ikke tastede i appen, men skrev når overskuddet var der, så var han altid klar med et svar og nogle støttende ord.
Jeg er nu 10kg lettere og ikke færdig endnu.
Er du én med mange bolde i luften og mange ting i hverdagen, kan jeg klart anbefale et forløb hos Rune!
Nærværende
Nærværende, personlig og professionel coaching.
Rune arbejder ud fra principper der gør, at det ikke er quick fix der er vejen frem, men et langt træk af vaner der bliver gode og som holder.
Hold i det virker
Jeg har i mange år trænet og mente selv at jeg faktisk gjorde et godt stykke arbejde. Med 4x træning om ugen af 2 timers varighed tænkte jeg det skal nok komme, men lige så stille begyndte jeg faktisk at nedbryde min krop jeg fik smerter i lænden som strålende ned i mine ben. Jeg kørte de samme øvelser, hvilket jeg jo godt ved ikke er den rigtige måde, men jeg var låst i opfattelsen af at det kunne jeg godt. Jeg tog endelig en beslutning om at få hjælp. Kontaktede Rune og hans team og det skulle vise sig at være min redning. Rune er virkelig dygtig og ved hvad jeg manglende. Han har været lyttende og sat det ind som passende til mit liv jeg kan se en forskel både kropsmæssigt men i den grad også overskudsmæssigt. Vi valgte i fællesskab at tage 6 måneder og jeg
fortryder det overhovedet ikke kunne godt tage 6 måneder mere. Stort ros til ham og hans team
Den allerbedste beslutning…
Den allerbedste beslutning jeg har taget meget længe.
På trods af at jeg selv har trænet i flere år, har jeg aldrig formået at komme derhen, hvor jeg gerne ville.
Efter et 6 mdr.’s onlineforløb med Rune ved min side har jeg udviklet mig både fysisk og mentalt.
Rune har været på fra start til slut, jeg har ikke et eneste sekund følt mig ladt alene eller overset, trods at tingene foregår online.
Jeg har haft udfordringer undervejs, men Rune har været der hver gang.
Er altid blevet grebet på den bedste måde.
Kæmpe anbefaling herfra. Rune kan sit kram, han ser dig, hører dig, respekterer dig og hjælper dig - og så er han fuld af godt humør og skøn energi.
Alle stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De varmeste anbefalinger til Rune
Da jeg henvendte mig til Rune i starten af året, manglede jeg at smide 6 genstridige kilo. Jeg havde selv forsøgt at tabe dem, men formåede det ikke. Jeg er enlig mor og har rigeligt at se til, så et restriktivt kostprogram og mange træningstimer i et fitnesscenter, passede bare ikke ind i mit liv. Men jeg havde det ikke godt i min krop.
Så fandt jeg Rune!
Rune formåede at tilrettelægge simple
træningsprogrammer til hjemmetræning og nogle virkelig lækre og nemme kostplaner. Og samtidig er han en fantastisk coach - altid positiv og støttende. Og sjov!
Jeg har fået så mange gode værktøjer undervejs og har lært at leve på en bedre måde. For det er ikke en kur. Det er en ny levemåde. Og den er intet mindre end vidunderlig. Og nem!
Jeg har haft fornøjelsen af Runes selskab i ca. 6 måneder og det er suværent det bedste jeg har gjort for mig selv og min sundhed i mange år.
6 kilo lettere, et langt sundere forhold til mad, meget mere energi og overskud, er det jeg fik ud af mit forløb.
Jeg vil give Rune mine allervarmeste anbefalinger. 5 stjerner herfra!