Valutata 1 stelle su 5

Krijg geen gehoor bij retouraanvraag. Nederlandse site, maar bij de verzendbevestiging zie je pas dat het uit China vertrekt. Wil je het terug sturen, moet je het op eigen kosten terug naar China s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Inferieur product na lang wachten ontvangen, nadat ik hierover klaagde en terug willen sturen werd hierover moeilijk gedaan. Na veel heen en weer heb ik dan maar een korting geaccepteerd maar na vele... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Het bestelde product bleek niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Uiteindelijk een ander product besteld, welke 6 weken onderweg is geweest voordat ik het ontving. Het openstaande restbe... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De gekozen producten durven op zich laten wachten. Niet altijd duidelijk als je besteld, track&trace opvolging kan ook soms stipter. Altijd handig om een mail te krijgen zodra de koerier eraan komt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Ruffy staat voor mooie, kwalitatieve, praktische en duurzame producten voor jou en je hond! Met daarnaast een uitstekende ervaring voor de klant en 24/7 ondersteuning zijn we de go to website voor jouw hondenspullen!

1,6

1 stella

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Aliexpress dropshipping

Je koopt eigenlijk gewoon iets op aliexpress, inclusief aliexpress garantie, aliexpress levertijd en aliexpress service, maar wel voor een prijs die past bij een Nederlands bedrijf wat hoge kwaliteit spullen voor je trouwe viervoeter verkoopt.

edit 8 november 2025: Ruffy reageert op deze beoordeling en vraagt contact op te nemen om het probleem op te lossen. Ik heb inmiddels meer dan 60 mails met ze gewisseld en dat heeft geen nut gehad, ik ben vrij zeker dat ik heb zitten chatten met een veredelde chatbot.

BESTEL NOOIT BIJ RUFFY

5 dicembre 2024

Beste Steef,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat onze service en levering niet aan uw verwachtingen voldeden en dat u vond dat de waarde niet overeenkwam met de prijs.

We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer niet wordt voldaan aan de verwachtingen rond productkwaliteit en -prestaties. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we duidelijke informatie, eerlijk beleid en responsieve ondersteuning bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en klantervaring.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en naar een eerlijke oplossing kunnen werken.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Het helpt ons beter te doen.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Scharen set besteld duurde 3 weken en toen het eindelijk kwam klopte er niks van.
Het was een set van 4 en kreeg er 2.
De kwaliteit is waardeloos.
Moest 150 euro betalen en kwam een dag later tegen op temu voor 44 euro.
Het zijn oplichters. Mensen koop hier niet.

5 dicembre 2024

Beste Richard,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling onvolledig is aangekomen en niet voldeed aan uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit of waarde.

We begrijpen hoe frustrerend het is om weken op een product te wachten, alleen om de verkeerde items te ontvangen en je misleid te voelen over prijzen. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, vooral rond de nauwkeurigheid van de vervulling, productkwaliteit en prijstransparantie.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en naar een eerlijke oplossing kunnen werken.

Retour naar China

Te kleine hondenmand besteld, wel mooie kwaliteit. Alleen kan deze niet retour, vanuit hygiënisch oogpunt.
Op de website staat dat het wel geruild kan worden.
Als ik het terugstuur naar China, waar het blijkbaar vandaan komt dan kost mij dat 25 euro verzendkosten.
Heel onhandig

15 novembre 2024

Beste Nadine,

Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij om te horen dat u het hondenbed van goede kwaliteit vond, maar het spijt ons zeer dat de maat niet aan uw behoeften voldeed en dat het retourproces ongemakkelijk aanvoelde.

We begrijpen hoe frustrerend het is om onverwachte verzendkosten en beperkingen op retouren als gevolg van hygiënebeleid onder ogen te zien. Hoewel we met internationale leveranciers werken, streven we ernaar om onze ruil- en retouropties zo duidelijk en eerlijk mogelijk te maken. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond transparantie en klantenondersteuning.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een geschikte oplossing kunnen verkennen.

Valutata 1 stelle su 5

Bestellingen lopen via aliexpress of…

Bestellingen lopen via aliexpress of andere sites. Kwaliteit is er ook zeker naar. Beter google lens op producten loslaten. Scheelt echt meer dan 70%.

2 dicembre 2024

Beste Michiel,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat u vond dat de prijsstelling niet de waarde weerspiegelde en dat onze inkoopmethoden niet duidelijk waren.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten vertrouwen hebben in zowel de kwaliteit als de transparantie van hun aankopen. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, streven we ernaar om samengestelde selecties, betrouwbare service en duidelijk beleid aan te bieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond het verkrijgen van duidelijkheid en prijsverantwoordelijkheid.

Als u openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een eerlijke oplossing kunnen verkennen.

Geen producten ontvangen

Geen producten ontvangen, moeilijk contact te krijgen. Uiteindelijk wordt er gezegd dat het pakketje kwijt is en dat ze er niets aan kunnen doen. Oftewel geen pakketje en geen geld terug. Waardeloos bedrijf

2 dicembre 2024

Beste L. Draijer,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling verloren is gegaan en dat u geen terugbetaling of voldoende ondersteuning heeft kunnen krijgen.

We begrijpen hoe verontrustend het is om een bestelling te plaatsen, het product niet te ontvangen en voelen ons dan verlaten wanneer we proberen het probleem op te lossen. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige bezorgdheid over onze leverbetrouwbaarheid en communicatie.

Valutata 1 stelle su 5

Ruffy scharen set. Kijk uit met bestellen.

Bestelling gedaan voor een scharen set. Toen het werd geleverd een maand later bleek er ipv 4 maar 3 scharen er in te zitten. Hierop mail gestuurd . Dit werd bevestigd door Ruffy ivm dat de 4 e schaar kwalitatief niet in orde zou zijn. Dan waarom stuur je het op?
Kreeg als aanbod 25% korting.
Dit is niet wat ik besteld hebt en ze hadden nooit mogen leveren. De klant verwacht het product te ontvangen wat besteld is. En geen incomplete bestelling.
Ook de belofte op de website over de levering, onzin dit binnen 5 tot 8 dagen. Duurde een maand. Komt uit China. Nooit meer dat ik hier iets bestelt.

1 dicembre 2024

Geachte mevrouw van Gerven,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw schaarset onvolledig is aangekomen en dat de levertijd niet overeenkwam met wat was beloofd.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om minder items te ontvangen dan besteld, vooral als niet wordt voldaan aan de verwachtingen rond kwaliteit en levering. Hoewel we transparant willen zijn en eerlijke oplossingen willen bieden, maakt uw feedback duidelijk dat we in dit geval tekortschoten, zowel in communicatie als in uitvoering.

Fake

Alles wat je hier kan kopen kan je bij temu of aliexpress kopen voor 5 euro! Het zijn gewoon dropshippers

2 novembre 2024

Beste Anna,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat u vond dat de waarde van onze producten niet overeenkwam met de prijs en dat onze inkoopmethoden niet duidelijk waren.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten vertrouwen hebben in zowel de kwaliteit als de transparantie van hun aankopen. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we gecureerde selecties, betrouwbare service en duidelijk beleid aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond het verkrijgen van duidelijkheid en prijsverantwoordelijkheid.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Iit helpt ons te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Dit is een dropshipper van oa…

Dit is een dropshipper van oa AliExpress. Dus lange levertijden en problemen met terugsturen. Tevens dubbel de prijs betalen... Hier niet kopen.

1 dicembre 2024

Beste Jörgen,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat onze levertijden en het retourproces niet aan uw verwachtingen voldeden en dat u vond dat de prijzen niet waren afgestemd op de waarde.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat klanten vertrouwen hebben in zowel de kwaliteit als de transparantie van hun aankopen. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, willen we gecureerde selecties, betrouwbare service en duidelijk beleid aanbieden. Uw feedback helpt ons te identificeren waar we moeten verbeteren, vooral rond de duidelijkheid van de levering, retourtogistiek en prijsverantwoording.

Valutata 1 stelle su 5

Koop hier alstublieft nooit iets

Koop hier alstublieft nooit iets. Ik wacht al weken op een bestelling. Na tientallen mail gestuurd te hebben kreeg ik ineens een mail dat de bestelling zogenaamd bezorgd zou moeten zijn.
Ik heb natuurlijk niets ontvangen.
Na weer veel mail verkeer moet ik zelf met het koeriersbedrijf contact opnemen. Maar wie dat zijn geen idee.
Naar mijn geld kan ik fluiten. Oplichters zijn het.!!

29 novembre 2024

Beste Margreet,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u moeite heeft gehad om duidelijke antwoorden en ondersteuning te krijgen.

We begrijpen hoe verontrustend het is om weken op een product te wachten, tegenstrijdige updates te ontvangen en ons verlaten te voelen wanneer we proberen het probleem op te lossen. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten, en uw feedback wijst op ernstige bezorgdheid over ons leverings- en communicatieproces.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we een eerlijke oplossing kunnen onderzoeken en eraan kunnen werken.

Made in China ..

Ik verwacht van Ruffy.nl , de verkoper, een duidelijke communicatie dat de producten geproduceerd worden in China. Ruffy.nl laat uitschijnen dat de goederen uit NL komen. De consument wordt misleid en bij gevolg niet tevreden met het gebrek aan informatie over herkomst van de producten.

28 novembre 2024

Beste Koen,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat de oorsprong van onze producten niet duidelijk werd gecommuniceerd en dat dit tot teleurstelling leidde.

We begrijpen hoe belangrijk transparantie is als het gaat om sourcing en logistiek. Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we dat onze website dit duidelijker moet maken, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Uw feedback is waardevol en belicht een gebied waarop we moeten verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Bestelling niet verzonden, niet bereikbaar

Op 23 november heb ik een bestelling bij u geplaatst.  Daarbij stond een levertijd vermeld van 4 à 5 dagen.

Deze zijn nu voorbij.

Het enige dat ik via de mail heb vernomen is een track en trace code van een of andere obscure vervoerder.

Deze meldt dat de zending is aangemeld en dat al 4 dagen.

Dat is niet een van de vervoerders waar u mee schermt.

Dan maar bellen. Had het kunnen weten. Zo druk dat de telefoon niet kan worden opgenomen. Wat een smoesje.

Zeer ongeloofwaardig bedrijf.

Ben benieuwd of ik überhaupt nog iets ontvang of dat ik het geld kwijt ben

23 novembre 2024

Beste Wim,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat ons communicatie- en leveringsproces frustratie heeft veroorzaakt.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een snelle levering te verwachten, vage trackingupdates te ontvangen en moeite te hebben om ondersteuning te bereiken. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, vooral rond transparantie van de levering en toegankelijkheid van klantenservice.

NIET BIJ BESTELLEN

Zelfs geen 1 ster waard ... Hondenmat voor in de auto besteld, er komt een totaal andere lelijke mat toe waar mijn hond niet eens op past. Mailtje gestuurd, daarna heb ik het correcte pakket ontvangen, maar ook deze voldoet niet aan de beschrijving van de website. De afmetingen stonden niet vermeld maar er stond dat het geschikt is voor grote honden, niet dus! Ik mailde om te retourneren en ze willen me telkens een korting aanbieden van 30% op mijn aankoop.. Retourneren naar China mag je zelf doen voor 28 euro per pakket, ik zal nog zelf mogen opdraaien voor hun fout!!

27 novembre 2024

Beste Emilie,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet overeenkwam met de productbeschrijving en dat het retourproces uw frustratie heeft vergroot.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om het verkeerde item te ontvangen en dan te maken krijgen met onduidelijke maatvoering en kostbare retouropties, vooral als het product niet geschikt is voor uw huisdier. Dit is niet de ervaring die we willen voor onze klanten, en uw feedback belicht belangrijke gebieden waar we moeten verbeteren: productnauwkeurigheid, maatvoering van duidelijkheid en eerlijkheid.

Oplichters!

Oplichters!! Drop shipping!!
Kan helaas niet 0 sterren geven.
Doen niet aan consumentenrecht. Niets ontvangen, geen rufund!
Koop hier niets!!!
Positieve reviews schrijven ze zelf!!!

1 novembre 2024

Beste Peter,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u geen terugbetaling of de verwachte ondersteuning heeft kunnen ontvangen.

We begrijpen hoe verontrustend het is om je genegeerd en misleid te voelen, vooral wanneer vertrouwen en consumentenrechten op het spel staan. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, met name rond leveringsbetrouwbaarheid, terugbetaling en transparantie.

Nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback — het helpt ons te verbeteren.

Hier niet bestellen.

Hier niet bestellen.
Bestelling (anti-blaftoestel) geplaatst en betaald maar nooit ontvangen! Klantendienst antwoordde: “Collis Privé bevestigt levering” ….. en daarmee was de kous af

26 dicembre 2023

Beste Jenny,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat uw anti-blafapparaat nooit is aangekomen en dat u zich door onze reactie niet werd ondersteund.

We begrijpen hoe frustrerend het is om voor een product te betalen, een vage bezorgbevestiging te ontvangen en dan het gevoel te hebben dat de zaak zonder oplossing wordt gesloten. Dit is niet het serviceniveau dat we willen bieden, en uw feedback belicht gebieden waar we moeten verbeteren, vooral op het gebied van leveringsverantwoordelijkheid en klantenservice.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we verder kunnen onderzoeken en kunnen werken aan een eerlijke oplossing.

Valutata 1 stelle su 5

Slecht product, retournering kan alleen naar China tegen hoge kosten die niet in verhouding staan met de prijs van het product

Het product werd veel later geleverd dan beloofd op de website. De kwaliteit van het product viel erg tegenvallen. De retourinstructies staan niet op de website, maar die moet je per mail opvragen. Dan krijg je eerst 2 x een aanbod om het product met korting te houden. Als je dan voor de 3e keer om de retourinstructies vraagt, dan worden die gestuurd. Je moet het product met track & trace naar China sturen. Na ontvangst in China zou het geld worden geretourneerd. Omdat verzending naar China bijna net zo duur was als het product zelf, heb ik noodgedwongen moeten kiezen voor een korting. Die is teruggestort. Ik heb nu uiteindelijk dus veel betaald voor een slecht product.
In strijd met de NL en EU regelgeving wordt niet vooraf vermeld (ook niet op de website) dat het product uit China komt en dat retourneren alleen naar China kan. Als ik die informatie vooraf had gelezen, dan had ik het product niet besteld.

23 novembre 2024

Beste Deborah,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons te horen dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het retourproces onduidelijk en kostbaar aanvoelde.

We begrijpen hoe frustrerend het is om een teleurstellend item te ontvangen, onverwachte vertragingen op te lopen en dan te ontdekken dat het retourneren ervan hoge internationale verzendkosten met zich meebrengt. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond productkwaliteit, leveringstransparantie en voorafgaande communicatie over retourlogistiek en productoorsprong.

Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we het belang om dit duidelijk op onze website te vermelden en ons terugkeerbeleid toegankelijker en eerlijker te maken. We zijn deze processen actief aan het herzien om beter af te stemmen op de verwachtingen van de klant en de wettelijke normen.

Als u nog steeds openstaat om dit op te lossen, stellen we de mogelijkheid op prijs om u rechtstreeks te helpen. Neem contact met ons op via team@ruffy.nl met uw bestelnummer, zodat we uw zaak kunnen bekijken en een eerlijke oplossing kunnen verkennen.

Valutata 1 stelle su 5

Bestel nooit bij dit bedrijf

Bestel nooit bij dit bedrijf , het zijn gewoonweg dieven,je krijgt je bestelling niet!!
Meerdere mails gestuurd ...totaal niet behulpzaam of eerlijk .
Wees gewaarschuwd ,ze stelen je geld !

25 novembre 2024

Beste Kathy,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat ons ondersteuningsteam niet de hulp heeft geboden die u nodig had.

We begrijpen hoe verontrustend het is om je genegeerd te voelen en het vertrouwen in een bedrijf te verliezen. Dit is niet de ervaring die we voor onze klanten willen, en uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, vooral rond de betrouwbaarheid van de levering en het reactievermogen van de klantenservice.

Niet kopen. Reaktie v ruffy na 1 jaar

Dit is wat ruffy zegt. Ben Je Op Zoek Naar Ruffy? Gratis Verzending. Meer Dan 21.914 Blije Baasjes. Tot 30 Dagen Ruilen. Gemakkelijk Retouneren.
Bij mij was het bestelde hondenbed de verkeerde kleur. De stof was hartstikke dun het stiksel was los in het kussen op meerdere plaatsen. Waardoor ik meerdere gaten in het stof kon zien. Het zou een orthopedisch bed zijn. Maar de vulling was echt niet goed. Na meer dan 40 mails, kon ik het naar China sturen of 30 procent terugbetaald krijgen. Wat een ellendige mensen

22 ottobre 2024

Lieve,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons zeer te horen dat het hondenbed dat u heeft ontvangen niet voldeed aan uw verwachtingen op het gebied van kwaliteit, kleur of constructie — en dat het retourproces frustrerend was.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een product te ontvangen dat niet overeenkomt met de beschrijving, vooral als het zo belangrijk is als een orthopedisch bed voor uw huisdier. We erkennen ook dat het onaanvaardbaar is om meer dan 40 e-mails te sturen om een probleem op te lossen. Uw feedback wijst op ernstige zorgen die we moeten aanpakken, met name rond productkwaliteitscontrole, communicatie-efficiëntie en retourlogistiek.

Onlangs orthopedische hondenmand…

Onlangs orthopedische hondenmand besteld . 114 euro
De mand lijkt totaal niet op de mand van op de foto.
Valt ook kleiner uit van afmetingen.
Contact opgenomen via mail om terug te sturen .
1ste maal kregen we 20% korting
Niet akkoord we willen deze terugsturen
Mail terug u krijgt 30 % korting
Wij niet akkoord want we willen ze terugsturen.
Ok nodig retourformulier gekregen
Blijkt dat het ons 150 euro kost (info van de post) om het terug te sturen 😡 ergens in China
Dan heb ik maar terug gemaild
Ok akkoord 30% korting
Dit gaat binnen een aantal werkdagen terug gestort worden !
Ies benieuwd 🤨
Bestel hier niks.
Echt oplichterij !!!! En kwaliteit 0,00000000 😡
Zitten we hier wel met een hondenmand waar we niks kunnen met aanvangen en trouwens veel te veel geld hebben betaald !!!!!

13 novembre 2024

Lieve,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat de orthopedische hondenmand niet overeenkwam met de productfoto of de maatvoeringverwachtingen, en dat het retourproces frustrerend en kostbaar was.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om een product te ontvangen dat niet aan de verwachtingen voldoet, dan te maken krijgt met hoge internationale retourkosten en herhaalde kortingsaanbiedingen in plaats van een eenvoudige oplossing. Uw feedback belicht serieuze gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond productnauwkeurigheid, duidelijkheid van de maatvoering en transparante retourlogistiek.

Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we het belang van een duidelijke communicatie vooraf en het bieden van eerlijke, toegankelijke retouropties. We bekijken deze processen actief om beter af te stemmen op de verwachtingen van de klant en om een betrouwbaardere ervaring te garanderen.

Producten uit China

Meer dan 4 weken moeten wachten.
Uiteindelijk hondenkussen gekregen maar onze hond past er niet op.
Retour adres in China kosten € 31,-.
Uiteindelijk mail ontvangen met 20% korting.
Zodat we het kussen zouden houden.
Bestel hier niets!!!
Klopt van geen kanten is geen Nederlandse verkoper.

26 ottobre 2024

Beste Femke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het hondenkussen niet aan uw verwachtingen voldeed en dat het retourproces kostbaar en frustrerend was.

We begrijpen hoe teleurstellend het is om weken op een product te wachten, alleen om te ontdekken dat het niet bij uw huisdier past en dat het retourneren ervan onverwachte internationale verzendkosten met zich meebrengt. Uw feedback belicht belangrijke gebieden waar we moeten verbeteren, vooral rond productafmetingen, transparantie van de levering en duidelijke communicatie over onze sourcing- en retourlogistiek.

Hoewel we samenwerken met internationale leveranciers, waaronder fabrikanten in China, erkennen we het belang om dit van tevoren duidelijk te maken, zodat klanten weloverwogen beslissingen kunnen nemen. We bekijken onze website en ons beleid actief om dit beter weer te geven.

骗子 pfffffffffffff

骗子
Piànzǐ een hele slechte mand op plaatje mooi .Te mooi om waar te zijn .

22 novembre 2024

Beste Marijke,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons zeer te horen dat het product dat u heeft ontvangen niet overeenkwam met de afbeelding of verwachtingen die op onze website zijn gesteld.

We begrijpen hoe frustrerend het is om iets te bestellen dat er online aantrekkelijk uitziet, alleen om teleurgesteld te zijn door de werkelijke kwaliteit of het uiterlijk. Uw feedback benadrukt de noodzaak voor ons om de productnauwkeurigheid, visuele weergave en kwaliteitscontrole te verbeteren.

Ruffy Store Support Team

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più