Superblij met deze aankoop
Ik heb j.l een Mercedes c300E aangeschaft bij RSD Auto Haus , ik ben zeer klantvriendelijk ontvangen in een ongedwongen sfeer. Ga zo door met jullie mooie wagenpark
Welkom bij RSD Autohaus Auto’s zijn niet zomaar voertuigen – het is passie, emotie en beleving. Vanuit die drive zijn wij gestart met ons bedrijf. Wij leveren jong gebruikte auto’s die kwaliteit en uitstraling combineren. Strak geselecteerd, goed onderhouden en altijd met de juiste uitstraling. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in import. Op zoek naar die unieke uitvoering, dat sportieve model of die luxe optie die in Nederland zelden te vinden is? Wij regelen het – van zoeken en keuren tot afleveren. Bij ons draait het om eerlijkheid, stijl en vertrouwen. Want een auto koop je niet elke dag, en dat moet voelen als een goede keuze.
Paesi Bassi
Vriendelijk, reageert snel en meedenkend. Heel blij met mijn aanschaf. Zeker aan te raden om hier een auto aan te schaffen. Eerlijk en betrouwbaar.
Zeer vriendelijk en goede service ! Goed adres voor het luxere segment.
Hele mooie audi bij RSD autohaus gekocht! We zijn heel goed geholpen door Rudy. Een open en eerlijk advies gehad. Hij heeft zelfs de auto voor ons naar een audi dealer gebracht voor een occasioncheck. We zijn heel blij met de auto.