Fantastisk! Jeg blev anbefalet rengøring og service assistancen og jeg må sige det er den bedste rengøring jeg længe har haft. Jeg har prøvet så mange rengøringsfirmaer og det her var simpelthen guld... Leggi di più

1. Impresa di pulizie

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Har du brug for professionel hjælp til erhvervsrengøring? Så er du kommet til det rette sted. Hos Rengøring & Service Assistancen udfører vi rengøring til virksomheder på Frederiksberg, i Valby og i resten af København.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Vi har samarbejdet med virksomheden i…

Vi har samarbejdet med virksomheden i snart 3 år.
De er altid meget løsningsorienterede, og har en god dialog om tingene generelt, og den daglige drift i særdeleshed. Dette bidrager til et godt samarbejde, hvilket vi er glade for her på hotellet.

10 novembre 2025

Vi har arbejdet med Rsassistancen i…

Vi har arbejdet med Rsassistancen i nogle år efterhånden, og er meget tilfreds med rengøringen på vores hostel. Personalet er høfligt og kompetent, og Sharayaz er altid til at få fat på, og der kan altid findes en løsning på eventuelle udfordringer.

1 ottobre 2025

De har så travlt så travlt i deres…

De har så travlt så travlt i deres kundeservice ifølge inspektør Sharayaz at de åbenbart slet ikke har tid til at besvare og tage sig godt af potentielle nye kunder!

Så må vi jo finde nogle andre der så gider og har tiden!!

8 settembre 2023

Mit hjem har aldrig været renere!

Mit hjem har aldrig været renere! Virkelig flot rengøring, mit gamle hjem ser helt sprit ny ud. Arbejderen er super flink, rar og er virkelig dygtig, priserne er virkelig rimelige. Jeg vil helt klart anbefale Rsassistancen.dk, og vil uden tvivl benytte denne service så ofte som muligt.

20 ottobre 2022

Virkelig god og effektiv rengøring

Virkelig god og effektiv rengøring. Fik en tid kort efter jeg kontaktede dem. Vil klart anbefale, og regner med at anvende Rengørings Assistancen igen! :-)

Virkelig flink ejer og personale.

18 gennaio 2022

Bedste service!

Jeg er super glad for rsassistancens arbejde! De er altid super venlige og profesionelle - udover det kommer jeg altid hjem til et lækkert velduftende og skinnende rent hjem😍 kæmpe anbefaling herfra!

27 agosto 2021

Fin og pålidelig rengøring i privat hjem

Vi er rigtig glade for RS Assistancen som gør rent i vores rækkehus hver anden uge. De er høflige og ordentlige, og rengøringen er fin og som lovet - hverken mere eller mindre. Til tider virker det som om, at det går lidt for hurtigt og der kan være genstridige pletter på gulvet efter rengøring. Når jeg har påpeget dette har de taget fint imod tilbagemeldingen. Vores kontakt med kontoret er fint og de svarer hurtigt på henvendelser og er fleksible ved aflysning eller flytning af tider.

20 agosto 2021

Super god service

Super god service , vi er meget tilfreds .,Tænken om kom hjem , og der er rent , så har vi mere tid til børn. Kan godt anbefaledes

En fornøjelse

Pålidelige, fleksible, punktlige og grundige. Ikke at glemme rimelig pris for høj servicekvalitet.
Vi har haft fornøjelsen af ugentlig rengøring i vores hjem igennem 1 år.

Det er et must!

Fantastisk!
Jeg blev anbefalet rengøring og service assistancen og jeg må sige det er den bedste rengøring jeg længe har haft. Jeg har prøvet så mange rengøringsfirmaer og det her var simpelthen guld værd! Grundig rengøring, og langt det bedste service jeg noglesinde har oplevet. Kan klart anbefales til alle og enhver

18 agosto 2021

Venlig og kompetent personale der…

Venlig og kompetent personale der udfører rengøringen upåklageligt. Ligeledes fungerer det fint med meldinger fra kontoret, både med tidspunkt og med meddelelse om hvem der kommer. Vi er yderst tilfreds og meget glade.

18 agosto 2021

The best cleaning company in Copenhaguen

One of the best cleaning company with an extremely good service I definitely recommend this company I give them 5 stars for everything

13 agosto 2020
Logo di Rsassistancen

Risposta di Rsassistancen

Hi Tony

We are glad to see that you like our service. You words are much appreciated! :D