Ik bestel hier vaker en de bloemen zijn altijd goed. Dit keer ging het echter mis. Speciaal besteld voor een specifieke datum (25 mei), maar het werd pas twee dagen later geleverd, waardoor de bloemen... Leggi di più
Alles is goed verlopen Helaas konden ze niet de gewenste kleur leveren omdat ze ook afhankelijk zijn van hun leverancier Verder alles top Ook netjes gecorrespondeerd over de kleur Ook de moge... Leggi di più
Ik heb bij Rozen.nl een boeket besteld van 5 rode rozen en 1 witte roos. De bloemen kwamen netjes verpakt aan in een grote, stevige doos, en vielen direct op door de lange, prachtige stelen. Het p... Leggi di più
De rozen die wij besteld hadden waren niet geleverd bij rozen.nl dus werden we netjes opgebeld over wat we i.p.v. wilde. Alle bossen zouden duurder uitvallen,maar daar hoefden we niet naar te kijken e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bestel eenvoudig uw rozen online via rozen.nl. Dagverse rozen direct van de kweker. Verser kan niet! De meeste rozen zijn in Nederland gekweekt. Daarnaast halen we een gedeelte (vooral de geverfde rozen) uit Ecuador. Ook daar doen we alleen zaken met de betere kwekers. Gratis bezorging door heel Nederland boven € 125,-
Supersnelle levering Dagvers!
Op werkdagen - Vandaag besteld (tot 11:00 uur) Morgen in NL + BE bezorgd.
Middel Broekweg 29, 2675 KB, Honselersdijk, Paesi Bassi
- 0654301138
- info@rozen.nl
- rozen.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 27% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Zijn niet op de dag afgeleverd als we…
Zijn niet op de dag afgeleverd als we hebben doorgegeven moest handmatig een nieuwe dag aangeven dit was niet meer op de verjaardag van mijn vrouw
Trunkers verpeste de bos en rozen.nl loste dit erg netjes op
Na contact te hebben gehad met Rozen.nl hebben ze een nieuwe bos opgestuurd, dit keer is deze ook met zorg bezorgd door Trunkers die onderstaand verhaal veroorzaakt hebben.
Hele goede service van rozen.nl, vind dat dat wel even gezegd mag worden. we hebben nu een prachtige bos rozen staan! Bedankt Rozen.nl!
de doos met rozen werd ondersteboven voor de deur neergezet. Het lijkt erop dat deze al een hele tijd ondersteboven heeft gestaan want de doos was ook helemaal nat en viel al bijna uit elkaar.
Hierdoor hebben de rozen dus ook een tijd nat gestaan en verwelken deze al na een paar dagen, zeker niet de 9 dagen garantie die wordt gegeven.
Erg jammer als je 90 euro voor een bos neerlegt en er zoiets voor terugkrijgt.
Ik zeg niet dat het aan rozen.nl zelf ligt. dit was overduidelijk de bezorger. deze klopte ook aan en reed meteen weg, dus er iets van zeggen kon ook niet. Daarnaast stond er op de doos ook duidelijk in 1 oogopslag te zien welke kant boven was.
Voelt toch als weggegooid geld, wellicht een eigen bezorgservice of tenminste een ander bedrijf inschakelen voortaan misschien?
Supersetvice
Ik. Had de rozen op zeer korte termijn nodig, en ze moesten nog paar dagen Top zijn. Ze zijn perfect geleverd op tijd en perfecte staat. Complimenten
Ze heb het volste vertrouwen in hun klanten en zijn super klantvriendelijk!
De maat van de vaas die ik had besteld was niet op voorraad. Daar hebben ze over gebeld, maar ik had de oproep gemist. Om toch de leverdatum in acht te nemen hebben ze 2 vazen van bijna dezelfde maten afgeleverd op de gewenste leverdag. We mochten later beslissen welke van de 2 vazen we het leukste vonden. We hebben er 1 uitgekozen . Er wordt nog contact met ons opgenomen wanneer ze de andere vaas komen ophalen. Wat een vertrouwen en een goede service!!
Hele mooi bos rozen
Geleverd volgens afspraak.
De rode en witte waren mooi gecombineerd in een grote bos!!
Ontvanger was zeer blij
Snelle levering ook verkeerde…
Snelle levering ook verkeerde bestelling gekregen maar het is ook direct opgepakt en opgelost super heel fijn
Perfect op tijd geleverd en goeie rozenblaadjes
Het bedrijf dacht met mij mee.
Het bedrijf dacht met mij mee.
Omdat ik al laat was met bestellen zijn ze toch optijd bezorgd.
Vriendelijkheid was top en dat telt ook voor de rozen
Wat een prachtige rozen
Wat een prachtige rozen. Vooral de rozen met verschillende kleuren zijn prachtig!
Super mooie rozen en zeker netjes op…
Super mooie rozen en zeker netjes op tijd geleverd!!
very great everything very fast
Great
I order already 2 times. High-quality flowers, timely delivery, excellent support.
TOTAAL VERKEERDE BESTELLING ONTVANGEN…
TOTAAL VERKEERDE BESTELLING ONTVANGEN !!!!!
HET WAS VOOR EEN SPECIALE GELEGENHEID EN MOCHT NIET MIS GAAN...
De ontvanger vond de rozen mooi!
Goede en snelle service
Ik kreeg snel andwoord en werd correct geholpen,wat resulteerde in een prachtig boeket blauwe rozen dat netjes en stevig verpakt afgeleverd werd.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.