Royal Escapes Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Super fed oplevelse! Vi var i rummet “The royal Dongeon” i kælderen, som var rigtig godt lavet, med mange gode og kreative leads, samt var det også muligt at nå i mål - dog med lidt ledetråde. Ejern... Leggi di più

Fantastisk oplevelse hos Royal escapes. Teamwork makes the dreamwork, så dagens familietur i 3 generationer gik til Royal escapes. Vi blev taget fantastisk imod af vores gamemaster Maja, der med he... Leggi di più

Fremragende Escape Rooms. I forbindelse med en 40-års fødselsdag var vi forbi Royal Escapes. Christian og Fabian tog rigtig godt imod os og vi fik en rigtig grundig og sjov introduktion til rummene. V... Leggi di più

Rigtig sjov oplevelse. Vi kom som et par, og var derfor 2 personer i rummet. Personalet levede sig ind i historien fra start, var engageret og hjælpsomme med mystiske ledetråde når vi gik lidt i s... Leggi di più

1. Escape room

Royal Escapes er et escape room spil i København lige ved Marmorkirken og Amalienborg.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

2 rum på under en uge.

En rigtig god oplevelse. Fine rekvisitter, søde gamemasters, gode gåder og en spændende historie.
Min veninde og jeg tog ind for at prøve det ene rum, hvilket var så gennemført, at vi under en uge efter tog tilbage og prøvede det andet rum, hvilket også levede fuldt op til forventningerne.
Nu venter vi blot på, at de får færdigudviklet deres 3. rum, så vi kan komme tilbage igen.
Kan klart anbefale stedet.

22 giugno 2021

Det bedste escape room jeg endnu har prøvet...!

WOW - en fed oplevelse! Klart det bedste escape room jeg har prøvet til dato! Gåderne, historien, rekvisitterne og den ikke mindst den gode atmosfære gør, at det her får top karakter fra mig! Kan kun anbefale dette sted!!

25 maggio 2021

Ejjjjj mange mange tak Katrine 🥰

REAL GOOD

Vi fik både lidt at drikke og snacks imens gamemasteren fortalte os om historien bag den opgave vi skulle til at udføre. Så slukkede lyset og vi var igang. Det var super sjovt at se hvordan vi hver især reagerede på de forskellige gåder og udfordinger. Klart det BEDSTE escape room jeg har set i København

21 maggio 2021

Risposta di Royal Escapes

Helt vild fed oplevelse også for os, Michal! Mange mange tak

Det var super underholdning med…

Det var super underholdning med overraskelser og kloge og svære påfund. Det var meget sjovere og mere gennemført end andre escape rooms som jeg har prøvet. Utroligt hyggeligt sted og rare folk. ‘Sturt’5-tal fra mig 👍🏼😊

Orv det store 5-tal er vi virkelig glade for. 🙏

creepy dungeons and royal intrigue

royal escapes does not lie. the rooms are so well set up that once you are in them you feel as if you are really in a royal palace. the stories are easy to follow but you definitely need your wits about you if you are to get out in time. extra points for the dungeon actually being creepy!

Risposta di Royal Escapes

Thank you soooo much Sash. We do out best to make it creepy if needed. If i remember correctly you guys made it out in time. And alive

Jeg havde aldrig prøvet et escape room…

Jeg havde aldrig prøvet et escape room før, så jeg vidste ikke rigtig hvad der ventede mig.

Men WOW hvor blev jeg positivt overrasket. Virkelig god historiefortælling og fantastiske gåder. Og selvom vi fik (lidt) hjælp klarede vi Det Royale Mysterie inden tiden løb fra os.

Kan ikke vente med at prøve et af de andre rum snart.

Risposta di Royal Escapes

Yayyyyy. Mange mange tak, Bo !! Vi kan ikke vente med at have dig på besøg igen.

Jeg kunne virkelig godt lide det royale…

Jeg kunne virkelig godt lide det royale rum. Især at det var udsmykket som ville dronningen faktisk bo der :)
Fede detaljer og historier bag hver rekvisit, som gamemasteren fortalte os om efterfølgende. Det er så fedt når man grubler over en gåde i et stykke tid og så få knækket koden. Hvilket jeg føler jeg gjorde ret ofte :D

Risposta di Royal Escapes

Jeg føler også at du var ekstraordinært god i din gruppe, Bjarki 🤣. Håber vi ses igen

I have tried a couple of different…

I have tried a couple of different escape rooms in Copenhagen and this is by far the best. Great ambience and a cave-like dark feeling when you enter the place. It gets you into the right mood for thrilling riddles and adrenaline pumped teamwork. And we made it out !! Yayyy

Risposta di Royal Escapes

We are soooo happy you enjoyed yourself and felt the ambience as its intended.

Super gennemført!

Super god oplevelse! Vi blev alle revet helt med. Det hele er flot iscenesat, det er svært men ikke for svært, så man kan lige præcis klare det, i tidsrummet. Eller det gjorde vi :-)
Kan klart anbefales.

31 marzo 2021

Risposta di Royal Escapes

Jeg er sikker på at stadig holder rekorden for hurtigste tid! I var sååååå gode 😃
Mange mange tak for dine flotte ord. Vi håber at kunne se jer igen