Voor de eerste keer bij ROQUEBRUN besteld. Helaas kwam de verpakking kapot aan (schuld aan bezorgdienst). Hierdoor was de grote serum helaas beschadigd. Na een mail naar de klantenservice had ik b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb het tanning serum dark gekocht voor het lichaam. Ik gebruik echt al jaren Self tan, en weet hoe ik het moet gebruiken (scrubben een aantal uren voor je het product aanbrengt, voldoende hydrater... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik was in het begin erg bang om deze zelfbruiner te proberen, omdat ik in het verleden al zoveel slechte ervaringen heb gehad: oranje tinten, vieze geur, strepen en vlekken… Maar dit product is echt... Leggi di più
Ik heb zeker al slechtere zelfbruiners gekend, maar ik raad dit product echt af. Ik bestelde de light mousse en de gradual tan body lotion. Mooie producten, prachtig verpakt, snel geleverd. Alleen… he... Leggi di più
The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.
eerste lindendwarsstraat 7A, 1015LE, Amsterdam, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede zelfbruiner! Geen irritatie en betere ingredienten vergeleken met andere zelfbruiners! Contact of vraag ? Er word snel gereageerd en hele lieve reacties! Tevreden klant
Ik heb inmiddels al 3 keer bij ze besteld en ben meer dan tevreden over de producten van Roquebrun! Ik had nooit eerder zelftan gebruikt, maar ik zou ook niet meer anders willen dan deze. Ik zelf gebruik de dark serum in de zomer en light serum in de winter, heb hiervan nog nooit vlekken gehad. Ook alle assessoires zijn top, is even een investering, maar absoluut de moeite waard 💙
Daarnaast is het contact met de meiden van Roquebrun ook top, ze waren een keer (perongeluk) de korting vergeten te verrekenen na een TikTok live, na aangeven is dit zonder probleem netjes opgelost. Heel fijn!
Ik ben helemaal fan van Roquebrun! Het product (light) body serum is supermakkelijk aan te brengen en geeft een natuurlijke kleur zonder strepen of vlekken. Wat ik vooral fijn vind, is dat het serum niet plakkerig aanvoelt en snel droogt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede selftan! 💙
Producten en service zijn echt perfect!!
Zelfs nadat mijn pompje kapot is gegaan na een paar maanden sturen ze netjes meteen nieuwe op!!
Helemaal tevreden!
Super fijne producten, mooi egaal op de huid en geen oranje tint. Producten hebben niet afgegeven op wit beddengoed en geen vieze geur!
Ook leuke meiden met regelmatig leuke tiktok lives en acties!
Lang gezocht naar een goede zelfbruiner veel verschillende gebruikt, maar deze topt alles. Super mooie kleur ik kan niet meer zonder ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
En echt je geld waard!
Heb een set aangeschaft en ziet er perfect uit, straalt echt wat uit. Handschoen en scrubhandschoen zijn perfect. Werkt echt mooi en kleur is perfect. Enige puntjes zijn dat mijn voeten erg vlekkerig worden ondanks de bodylotion die ik had aangebracht. En bij zweten toch de geur wel naar boven komt.
Believe me when I tell you that this is the first self tanner that worked for my acne sensitive skin! No breakouts and a beautiful golden glow. So easy and fun to apply + perfect nourished and golden skin!
Ik heb de tanning foam genomen en terwijl het product echt een super mooi en egaal effect geeft, waar ik enorm van onder de indruk sta, vind ik het wel ontzettend duur. Na 4x gebruiken ben ik al door de helft van de fles heen, dus daar schrik ik best wel van. Voor dit prijskaartje had ik verwacht dat het veel langer meegaat. Verder heeft het product vrijwel geen geur en geeft het ook niet af aan mijn lakens wat heel prettig is. Ook trekt het ontzettend snel in, wat ergens fijn is maar je dus wel met gepaste snelheid moet smeren wil je weten waar je bent gebleven.
Prachtig natuurlijke bruin. Iedereen vind me altijd erg bleek (vanwege hoge SPF dagelijks) maar sinds ik Roquebrun gebruik krijg ik regelmatig complimentjes op mijn kleurtje <3
Super fijne zelfbruiner waar ik eindelijk geen vlekken van krijg of oranje van wordt! Werk met alleen maar meiden die allemaal ook heel tevreden waren over dit merk na jaren zoeken naar de perfecte pray tan!
Ein natürlicher unisex Self-tan, der nicht organe aussieht. Kann ich zu 100% empfehlen.
Best selftanner ooit !!
Gebruik deze al langer dan een jaar en wil echt geen andere meer!!
Is zeker aan te raden.
Echt een aanrader voor als je net begint met selftanner! Geen vlekken en een mooi bruine tint! Extreem blij mee en echt je geldt waard
De Self Tan Dark Drops van Van Roque Brown zijn een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een goeie zelfbruiner. Een aanrader voor een stralende teint, het hele jaar door! Ik ben er echt heel enthousiast over.
Super goede zelfbruiner, ik krijg er een hele mooie tint van heel natuurlijk. Geeft niet af aan je bed of kleding. Echt top product
Ik heb zelf een hele lichte huid (roodharig) & ik ben echt enorm tevreden over de tanning producten. Het oogt zo natuurlijk en geen vlekken - dikke aanrader!
Ik was altijd sceptisch over Self-Tan. Those days are over! Dit product gebruik ik nu wekelijks (en mijn vriend ook). Waar eerst angst was voor een ‘nep’ effect, is het transparante serum super makkelijk in gebruik en geeft het niet af op kleding of m’n bed.
Ik gebruik het in de zomer om mijn tan dieper te maken en in de winter voor een gezondere uitstraling in het koude Nederland.
Once you go Roquebrun, you never go back 👌🏽
Super blij met deze selftanner.
Na jaren lang te zoeken heb ik dan eindelijk mijn favoriet gevonden, geen vieze geurtjes en absoluut geen vieze bruine vlekken in mijn bed!! Zo extreem blij mee, echt het geld waard!