Valutata 5 stelle su 5

Roofix Dakdekkers heeft me echt verrast! Ze kennen alles van daken, van pannen tot bitumendakbedekking. Mijn lekkage was zo gefixt door hun deskundige team. Altijd een waterdicht resultaat en hun advi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Roofix heeft mijn pannendakrenovatie gedaan in Amsterdam-West. Netjes, helder in communicatie en gewoon goed werk. Martijn kwam langs voor de check, Kevin en Rick deden het dak. Geen poespas

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Ons dak was al behoorlijk oud en…

Ons dak was al behoorlijk oud en duidelijk toe aan vernieuwing. Na goed advies van dit bedrijf hebben we besloten het dak volledig te laten vervangen. Vanaf de eerste inspectie tot de oplevering verliep alles professioneel en duidelijk. De werkzaamheden zijn netjes en vakkundig uitgevoerd en er werd hard gewerkt. Het resultaat is prachtig en we merken echt het verschil. Alles is schoon achtergelaten en de communicatie was top. Wij zijn zeer tevreden! Echt een aanrader!!

14 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden last van een lekkage door…

Wij hadden last van een lekkage door verschoven en beschadigde dakpannen. Het bedrijf heeft het probleem snel opgespoord en vakkundig opgelost. De monteurs werkten zeer professioneel, waren vriendelijk en legden duidelijk uit wat de oorzaak was en hoe dit werd hersteld. De dakpannen zijn netjes vervangen en alles is schoon achtergelaten. Sinds de reparatie is de lekkage volledig verdwenen. Wij zijn erg tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

17 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Niet met Roofix in zee gaan

Niet met Roofix in zee gaan. Waarschuwing! Ze hebben mooie praatjes maar let op: er is niets van waar. Dit zijn heel duidelijk oplichters. Ik heb een dakreparatie laten doen. Veel geld betaald voor lood, blijkt er geen lood te zijn gebruikt. Dat hoor ik dan weer van een volgende dakdekker. Slechte communicatie verder. Martijn heerst een soort terreur uit onder de dakwerkers. Echt waar mensen, niet doen!

7 luglio 2025

Best bedrijf dit der is

9 gennaio 2026

Risposta di Dakdekkers

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het in ons gestelde vertrouwen. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en een transparante communicatie, dus het doet ons goed te lezen dat dit gewaardeerd is. Namens het hele team. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn dakterrasafvoer was de boosdoener…

Mijn dakterrasafvoer was de boosdoener van een hardnekkige lekkage. Bart en Emiel hebben het keurig opgelost. Prettige mannen om over de vloer te hebben.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had wat losse pannen en twijfelde of…

Ik had wat losse pannen en twijfelde of het groot onderhoud werd. Frederik keek alles rustig na en repareerde alleen wat nodig was. Eerlijk en degelijk.

Valutata 5 stelle su 5

Grotere dakrenovatie laten doen op een…

Grotere dakrenovatie laten doen op een oud huisje in de Jordaan. Het team werkte netjes, dacht mee en hield me goed op de hoogte. Tevreden over het eindresultaat.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn bedrijf. Ze hebben mijn pannendakrenovatie aangepakt in Amsterdam-Noord. Communicatie wa.

Fijn bedrijf. Ze hebben mijn pannendakrenovatie aangepakt in Amsterdam-Noord. Communicatie was duidelijk, planning werd gewoon nageleefd.

Onnodige torenhoge offerte

Na 5 minuten kijken wist de man te vertellen dat onze dakgoot verouderd is en we voor en achter nieuwe nodig hebben. Hij keek maar in 1 goot. De goot is 15 jaar oud. Na een maand op verzoek offerte via Whatsapp ipv mail gekregen zonder de beloofde foto's en uitleg. Bijna 5000 euro. 2 andere bedrijven gevraagd: onze goot is niet oud maar er is een ander probleem. Het kost ons nu circa 575 euro. Trek je eigen conclusie...

16 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Slecht en niet afgemaakt werk door Roofix

Roofix is 1 maand geleden beginnen aan renovatie van ons dan. 2 dagen is hieraan gewerkt, maar na 1 maand is het nog steeds niet afgemaakt. Er wordt slecht gereageerd op emails of telefonisch contact, er is nog steeds geen afspraak ingepland om de diverse werkzaamheden te herstellen of af te maken. Ik heb spijt van het geven van de opdracht aan Roofix

4 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Reparatie en vernieuwing van mijn platte dak.

Na een lekkage op mijn platte dak van 26 jaar oud, heeft Roofix Dakdekkers mijn dak vernieuwd en verduurzaamd. Ik kan alleen maar zeggen, dat Roofix zeer vriendelijk en zeer vakbekwaam werkt. Voorbereiding, het werk en de afvoer van de materialen ging allemaal snel en in een vlot tempo. Deze mensen waren zeer prettig en vakbekwaam. Dus van mij alleen maar goede woorden.

12 luglio 2025

Subliem

Subliem! Had een lichte lekkage. Scheen het dak te zijn. Vakkundige renovatie gehad. Ere wie ere toekomt, medewerkers zeer kundig maar ook representatief. Heb oprecht respect voor die gasten op het dak. Die werken hard. Mag ook gezegd worden. Ik zou voor deze gerenommeerde dakdekker gaan!

24 giugno 2025

Heel tevreden over Roofix

Heel tevreden over Roofix! Ze kwamen snel langs voor een dakreparatie in Amsterdam en hebben de lekkage betjes opgelost

7 maggio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Het loodwerk van onze schoorstenen was…

Het loodwerk van onze schoorstenen was aan vervanging toe, Roofix Dakdekkers heeft dit keurig uitgevoerd.

5 marzo 2025

84 m2 bitumendak vervangingen met doorvoeren, zinkwerk

Wij hebben vorige week 84 m2 dakbedekking op een 15 meter hoog dak in Amsterdam laten vervangen (84 m2 bitumen dakdekking met geheel rondom opstaande bitumen kantstroken, 2 nieuwe hemelwater afvoeren, verder: 8 dakdoorvoeren (6 ventilatie, een mechanische ventilatie en 1 cv ketel, en deels loodslabben vervanging en stukje reparatie, stukje sloopwerk, stukje isolatie vervanging.

Het bedrijf waar wij mee gewerkt hebben heet Roofix. Ze hebben honderden vijf sterren beoordeling op het internet en dat hebben ze ook naar ons toe ook waargemaakt. We hadden twee offertes gevraagd bij twee oude en ervaren familie bedrijven met goede recensies. De offerte van Roofix was veel goedkoper voor precies hetzelfde werk en uitvoering.

Er wordt bij Roofix meteen opgenomen als je belt. Ze komen onmiddellijk de opdracht opnemen. We hadden diverse langdurige lekkage. Het was nooit gelukt om deze lekkages te verhelpen daarom hebben we besloten ons dakterras geheel te verwijderen en een nieuw dak te nemen. Om zeker te weten wat er aan de hand was heeft Roofix ons een lekdetectie bedrijf aangeraden om eerst vooronderzoek te doen. Het lekdetectie bedrijf kwam vlot langs en diezelfde dag hadden we nog een rapport met alle lekkage oorzaken. Dit rapport doorgestuurd aan Roofix.

Roofix kwam naar aanleiding van het rapport nog een tweede keer langs om het werk goed op te nemen mede ook omdat toen het dak helemaal leeg was. Binnen een paar dagen hadden we een offerte en binnen twee weken kwamen ze het hele dak vervangen. Ze nemen een nieuwe, super daklift mee waar ze materialen en mensen het dak op brengen. Ze begonnen de klus met 5 man (vier op het dak en een bij de lift. De hele klus was in een dag geklaard. Vanwege regen moesten ze even stoppen, waarbij de verloren tijd werd ingehaald door 6 extra dakdekkers die de vaart erin zetten. Allemaal ervaren en fitte doorgewinterde daktijgers die echt voor dit werk gemaakt zijn. Het was best koud, maar daar zaten ze totaal niet mee. Tussendoor komt een slimme fitte opzichter kijken of de mannen hun werk goed uitvoeren. Tussendoor twee keer op en neer gereden om onvoorziene extra materialen te halen.

Tot slot moedigen de opzichters je na de klus aan om meteen te bellen als er nog problemen zijn omdat ze 15 jaar garantie geven op hun werk. Maar wij verwachten geen problemen want het dak ligt er super strak bij!

Kortom Roofix krijgt van ons een vijfsterren plus beoordeling!!!

27 febbraio 2025
Valutata 3 stelle su 5

The work is passable but lacks polish

I recently hired Roofix to work on my roof. Overall, the job was completed without major issues, but it fell somewhat short of what I had hoped for. While they were efficient in getting the work done, there were some areas where extra attention to detail would have made a significant difference. With a bit more focus on these finer points, the outcome could have been more satisfying. As it stands, the work is passable but lacks polish.

If they can improve their attention to detail in future projects, I believe they would easily earn at least a 4-star rating from me and likely from others as well.

2 febbraio 2025

Snel en vakkundig

Roofix heeft na een uitgebreide offerte ons dak binnen een maand vervangen en geïsoleerd. Vriendelijk en vakkundig personeel en het dak ligt er weer netjes bij.

23 ottobre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più