Bruger selskaber der tilsidesætter lejere der har ydernr ( læger osv ) så de ikke opfylder adgangsregler for ydernr !! Et rent tag selv bord for Barfred, der selvfølgelig ikke kan frasige sig ejer... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Boede ved Barfoed i 6 måneders imens vores hus blev færdig bygget. Vi betalte 3 måneders leje i depositum og fik ikke en krone tilbage da de mente alle gulve skulle slibes efter vores fraflytn... Leggi di più
Først rykker de mig omkring 6.000 kroner for en vinters varme i en lille lejlighed i Odense, hvorefter de så sender mig forkerte rykkere 3 gange i træk. Jeg vil gerne have sagen for huslejenævnet hv... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Tyveri af den værste slags!
I den heldigvise korte tid, hvor jeg har været lejer igennem Barfoed, har jeg ikke oplevet andet end utilfredshed over dem.
Min tidligere lejlighed, som er fra 1943, hvilket køkkenet og toilettet især bar præg af. Køkkenet faldt fra hinanden hele tiden. Og når man endelig fik en fra Barfoed ud, tog de bare billeder med deres tablet og man kunne atter vente forgæves på at det skulle fixes. Når der så endelig skulle laves noget, var det den ene lappeløsning efter den anden. Søforklaringer blev en daglig agenda for at det ikke skulle udskiftes. (Som bare var et af problemerne)
Men så da vi endelig flyttede ud og havde gjort alt i tip top, skulle der udover vores depositum som de self stjal, betales store efterregninger, som er stillet på en tom baggrund, men man er desværre nødsaget til at betale.
Jeg vil på det kraftigste ikke anbefale Barfoed til andre. Det blev ihvertfald sidste gang at jeg skulle være lejer hos dem.
fy for helvede
Har nu set jeg ved ikke hvor mange kedelige situtiationer hen over sommeren hvor der er Polakker der bliver ansat til større opgaver, heriblandt at male alle vinduer på scandiagde 8, et job der normalt ikke ville tage 2 mennesker 2 måneder, men det er jo ligemeget når man ikke betaler dem noget. Hertil skal siges at polakkerne var her i 2 måneder med egen bil og to madrasser i bilen da Rolf Barfoed ikke sørgede for overnatning til dem i perioden. Endnu en ommer for at klamt firma der er meldt til arbejdstyrelsen, med dokumentation. Fy for fanden for et klamt firma
God lejlighed og god service
Jeg har boet til leje i Munkebjergpark i mere end 4 år nu og har været fuld tilfreds. Har i perioden oplevet at der har været problemer, som skydedøren til altanen var låst fast, at combimaskinen ikke kunne tørre og at der pga. en konstruktionsfejl samlede sig vand på taget, hvilket trak igennem og gav en større plet som kunne ses på loftet i min lejlighed. Alle problemer blev løst indenfor kort tid/med det samme uden brok, regninger eller at det skulle trækkes i langdrag.
Har dog i min periode som lejer været nervøs ved udflytning da jeg har hørt om folk, der mener at de har skulle betale ekstra for det ene og det andet. Jeg vidste dog godt inden at jeg flyttede ind at jeg ikke ville få mit indskud tilbage, da de maler vægge og lakere gulve inden indflytning og at det enten sker af deres egne håndværkere eller at man selv skal finde håndværkere og dokumentere arbejdet. Man må altså ikke selv male etc. for egen regning, da de vil have arbejdet udført af professionelle (det er deres valg, de er trods alt udlejere). Derfor var jeg også besluttet på at skulle bo der i en lang periode, som blev til mere end 4 år og som jeg har været glad for.
Ved udflytning havde jeg rengjort alt og det gav også pote. Jeg skulle ved fraflytning selvfølgelig betale for maling af vægge og lakering af gulve, men endte med at få en lille del af mit indskud tilbage + 2 måneder forudbetalt husleje uden problem. Alt i alt er jeg meget godt tilfreds med udlejer og min lejeperiode hos dem.
Super god udlejer
Vi har nu boet til leje i "Provstegården" i Odense i godt 10 år - og alt har fungeret upåklageligt. God lejlighed, super administration og ikke mindst styr på den håndværkergruppe der vedligeholder område og ejendomme.
Kan bestemt anbefales.
Ingen anmærkninger herfra
Har boet til leje i godt og vel 3 år ved barfoed, de ting der er opstået er der blevet taget hånd om også uden bøvl, var meget skeptisk da jeg skulle fraflytte, grundet de mangle ting man har hørt, men må ærligt erkende at der intet var at sætte på hverken behandlingen eller slutopgørelse, havde regnet med at skulle betale 4-5.000 af egen lomme, så blev glædeligt overrasket da jeg fik 500 kr. Tilbage. Så jeg ville jeg bestemt ikke have noget imod at bruge barfoed som udlejer igen, de har været venlige hele vejen igennem.
Røveri ved højlys dag ved fraflytning.
Ikke lej hos dem medmindre du er parat til at betale omkring 250 kr. pr. kvadratmeter ved fraflytning, uanset hvad. Også selvom du evt. kun har boet der i 3 måneder, har billeder af alt fra indflytningen, og der ikke er nogen som helst tegn på slid el. lign. i lejligheden. Uanset hvad, kommer du til at BETALE.
Vi blev mødt med en regning på over 18.000 kroner ved fraflytning af et ellers pænt lejemål, og huslejenævnet giver dem medhold i deres regelrytteri, så undgå dem som pesten.
En del af deres håndværkere er østeuropæiske og kan heller ikke tale dansk, så det store beløb går nok ikke til håndværkerlønninger. Mit bud er, at de går direkte ned i lommen på hr. Barfoed, så han kan opgradere sit eget personlige palæ igen.
Desuden er de evigheder om at udbedre ting, uanset om der er klaget eller ej. Eneste tidspunkt jeg nogensinde oplevede dem reagere på en klage, var da jeg truede med at gå i retten for at kræve nedsættelse af huslejen indtil skaden blev udbedret.
Ved fraflytning får vi først besked om fraflytningssyn en lørdag kl. 11:00 - tre dage før synet bliver det så lige ændret til 8:45, og deres synsmand var meget grov og presser en, indtil man skriver under på synet.
Så godt nok ser lejemålene lyse og pæne ud, når man får dem fremvist og flytter ind hos dem, men lad dem ikke narre dig. Find en god, privat udlejer i stedet for det her fis.
Høje priser men fair?
Husleje og indskud er generelt bare dyrt ved Rolf barfoed.
Husk at tage billeder af ALT inden du flytter dine ting ind i lejligheden, det kan kun betale sig så de ikke påstår at lejligheden fx. var nymalet ved indflytning eller lign.
Ellers et ok firma
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.