Rokoko Blomster Recensioni 18

1. Fiorista
  2. Negozio di fiori secchi
  3. Progettista floreale
  4. Mercato dei fiori

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Rokokoblomster - Kreativt blomster binderi i Aalborg. Bestil Blomster til begravelse, Buketter, Mors dag, Valentins dag, Brudebuketter og meget mere.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Så smuk et skib til et gravsted

Så smuk et skib til et gravsted.
Rokoko blomster fik kreeret så smukt en dekoration til min fars urnenedsættelse i lørdags. Et skib til en mand der siden han var 8 år sejlede de indre farvande tyndt.
Tak for jeres altid kreativitet og smukke blomster.

2 novembre 2024

Den bedste anbefaling herfra

Hvor er det dejligt at kunne bestille en pæn buket, når man bor i den anden ende af landet, og så blive ringet op af modtagen, der takker for en flot og smuk buket.
Det kan kun blive den bedste anbefaling herfra,

11 marzo 2024

Sur betjening

Altid så sur betjening de er over hovedet ikke forretnings egnet. Så går man straks når kommer indtil til sådan sur betjening.
Så sætter aldrig mine ben der mere. Aldrig har oplevet lignende 😡😈

9 maggio 2023

Rigtig dårlig udvalg og service!!

Rigtig dårlig udvalg og service!!
Der blev talt ned til mig, jeg fik meget dårlig vejledning i hvordan man passer de planter jeg valgte, bestilling var omtalt som at være dårlig i forvejen. Jeg har fået nogle planter som visnede i løbet af få dage. Ualmindelig dårlig udvalg. Arrogante og sure, fik mig til at vente i alt for lang tid i ca 30- 40 min i butikken før jeg blev betjent.

17 agosto 2022

Båredekoration …

Jeg skulle bestille en båredekoration ved Rokoko blomster. Jeg fik deres søde og venlige hjælp og de lavede den flotteste båredekoration jeg kunne forestille mig . Det er ikke første gang jeg handler der og bestem ikke sidste gang . Med venlig hilsen Jonna Pedersen 🥰

30 giugno 2022

Har for sidste gang handlet i…

Har for sidste gang handlet i rokokoblomster.
De siger altid, at når ens buket ikke holder, er det fordi den er sat i for koldt vand.
Behandler alle bukettter ens! Så vandtemperatur er nok ikke forklaringen.
Vi har spm regel buketter der holde 2 uger.
Fik en buket mandag, den holdt til onsdag . Allerede onsdag var roser brune og afblomstret. Lørdag var chrysantemum slatne.
Mandag da vi købte buketten havde de ikke flere blomster fordi alt var udsolgt i læbet af dagen. Mon ikke det var fordi forrige uges lager var sluppet op. Friske blomster falder ikke så hurtigt som 2 dage.
Man må ikke selv bestemme antal af forskellige blomster, fordi: så kan eleven ikke finde ud af at binde buketten. Hun har et billede i sit hoved hun binder efter.
De har stempelkort der gir en buket til gennemsnitsprisen

efter vist antal stempler.
Giver ret til en buket til 225.

1300:5 giver så vidt vides 260.?????????
Pas på i Rokokoblomster!
Hvorfor vælger deres naboer Skipperens Blomster.

30 gennaio 2022

Allerbedste blomsterbutik.

Jeg fik selv engang en buket fra Rokoko Blomster, som for mig på daværende tidspunkt var ukendt. Denne buket var så fantastisk flot og frisk, og havde en rigtig god holdbarhed. Siden da har jeg selv benyttet Rokoko Blomster til levering. Altid med et godt resultat.
Den allerbedste blomsterbutik.

20 dicembre 2021

Tilfreds kunde.

Lyttede og rigtig gode til at skabe/gøre mine ideer om "en blomst" til virkelighed.
Altid fantastiske resultater til fornuftige priser.
Vi ses.

4 settembre 2021

Jeg fik de smukkeste blomster i…

Jeg fik de smukkeste blomster i Morsdagsgave for 13 dage siden og de står stadigvæk rigtig flotte. 👏👏
Det er længe siden, at jeg har set så flot en buket...
Jeg vil til enhver tid gerne køre til Gug for, at købe blomster 😍

22 maggio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito