Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Merg de foarte mult timp in vacante prin intermediul Mădălinei care m a ajutat de fiecare data în luarea unor decizii corecte în alegerea sejurului. Din punctul meu de vedere este o agenție serioasa c... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Tour operator
  2. Agenzia di biglietti aerei
  3. Sito di ricerca di voli aerei
  4. Hotel
  5. Agenzia di noleggio furgoni

Scritti dall'azienda

Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Experiență Paște 2026 - Tunisia cu ROJU

Am participat recent la circuitul de Paște în Tunisia organizat de ROJU și pot spune că a fost o experiență peste așteptări! De ce recomand ROJU:Organizare ireproșabilă: Totul a fost planificat în detaliu, oferindu-ne un sejur premium fără griji. Echipa de nota 10: Ghidul local, Olga, a fost extrem de bine pregătită, iar însoțitorul de grup, Florin, s-a asigurat în permanență că fiecare membru al grupului este mulțumit și că nu ne lipsește nimic.Raport calitate-preț excelent: Serviciile oferite (zbor, transferuri, cazare la Iberostar Selection Kantaoui Bay 5*) au fost de o calitate superioară la un preț foarte avantajos. Asistență constantă: Am beneficiat de asistență turistică în limba română pe tot parcursul călătoriei, ceea ce a făcut totul mult mai confortabil. Mulțumim echipei pentru profesionalism și pentru că s-au asigurat că avem o vacanță de neuitat! Cu siguranță vom mai apela la serviciile voastre.

10 aprile 2026

Seriozitate si profesionalism

Am ales de mai multe ori serviciile acestei agentii si de fiecare data totul a fost organizat ireprosabil.
Comunicarea este rapida si clara, iar suportul oferit iti da incredere si siguranta. Faptul ca am ales sa colaborez din nou cu Roju spune totul despre profesionalismul si promptitudinea echipei.

2 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Suntem in al treilea an decind…

Suntem in al treilea an decind colaboram cu Roju.ro si in special cu Iuliana Lungu care se ocupa de vacantele noastre cu mare drag,promptitudine si întotdeauna cu sfaturi bune foarte atenta la nevoile noastre,sa nu mai spun de oferte întotdeauna cele mai bune fata de alte agenții...mulțumim si la cit mai multe vacante impreuna🤗

26 febbraio 2026

Roju = Simply The Best! 👏👏👏

De 6 ani lucrez doar cu agentia Roju. Au cele mai bune preturi, au servicii de înaltă calitate și mereu s-au ridicat la nivelul celor mai optimiste așteptări pe care le-as fi putut avea.
Mulțumesc Traian, Oana, Mădălina pentru tot!

24 dicembre 2025

Multumiri!

Agenția s-a ocupat exemplar de rezervarea circuitului nostru. Procedura a fost simplă și rapidă, informațiile au fost clare, iar comunicarea promptă. O experiență profesionistă, pe care o recomand.

24 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Holiday in Disneyland Paris…

We were in a Holiday in Disneyland Paris with the help of Roju Agency and we had a wonderful experience.They helped us with the tickets fly,reservations to the hotel and the tickets for park.
We didn' t have problem and the Holiday was perfect.
Thanks Roju for all!

16 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

I reserved a vacation with 3-4 days…

I reserved a vacation with 3-4 days before leaving. So the agency did not have so much time but they solved everything in time. It is the third time when I work with Roju and they are very professional. I really recommend this travel agency.

6 giugno 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più