Rodetranen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Wat een verschrikkelijk negatief boek. Ik heb deze gekregen, omdat ik zelf borstkanker heb, maar werd echt heel depressief bij het lezen van dit boek. Gelukkig snel gelezen en ik geef m zeker niet a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb zelf borstkanker . Aan beide borsten . Onder behandeling bij Antoni van eLeeuwenhoekziekenhuis. Zo herkenbaar ook vreselijk moeten lachten om Else -marieke . Ook dat cynische humor . I... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Borstkanker. Operatie, 20 bestralingen nu chemo A/C daarna nog 12 wekelijks, hormoonpillen. Alles zo herkenbaar. Heel mooi beschreven en zeker nuttig om te lezen voor het behandelteam en werkgevers. H... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf bestelling af aan al netjes op de hoogte gehouden qua levering tot het moment van daadwerkelijk ontvangen van de bestelling, netjes verpakt en onbeschadigd, altijd fijn als je iets besteld wat n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Herkenbaar

Mooi boek precies zoals het is veel humor heel herkenbaar allemaal.
Lees je in 1 keer uit .
Geweldig boek

15 dicembre 2021

Risposta di Rodetranen

Beste Cindy, bedankt voor je review. Jammer dat je het verhaal kan herkennen! Hoop dat het goed met je gaat. Veel liefs

Valutata 5 stelle su 5

mooi boek en heel grappig geschreven

mooi boek en heel grappig geschreven. En heel herkenbaar!

13 dicembre 2021

Risposta di Rodetranen

Beste Anne, dank voor je positieve review. Fijn dat je het ook nog grappig vond, echt met een lach en een traan dus. Veel liefs.

Valutata 2 stelle su 5

Ik zat in hetzelfde project

Ik zat in hetzelfde project. Ik vind het een heel herkenbaar boek maar wat ik slecht vind aan het boek is de toon waarop het geschreven is vooral naar artsen en verpleegkundigen. Er is niemand die er wat aan kan doen dat jouw dat overkomt. Mijn ervaring is zeker anders.

12 dicembre 2021

Beste B.P.C.
Bedankt voor je reactie. Natuurlijk kan niemand er iets aan doen dat ik borstkanker kreeg, maar zo is het schrijven ook helemaal niet bedoeld. Ik ben een aantal keer verkeerde mensen op verkeerde plaatsen tegengekomen, dat is wat ik beschrijf. Er zijn later nog excuses vanuit het ziekenhuis gemaakt over bepaalde handelingen. Ik beschrijf ook dat ik blij ik was om bijvoorbeeld weer terug naar mijn vriendinnen te gaan, dit waren de verpleegsters van de afdeling. Dus ja, over een aantal mensen heb ik best hard geschreven, maar zeker niet over iedereen.
Ik vind het fijn om te lezen dat jouw ervaring milder is geweest. Hoop dat het nu goed met je gaat en dat je herstel goed verloopt/ is verlopen. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal. Heel veel liefs van Else-Marieke

In 1 woord fantastisch

In 1 woord fantastisch, net of ik mijn eigen ziekte proces, en herstel proces zit te lezen. Zoveel herkenning ,heb het ook in 1 dag uitgelezen. Mega blij met het boek. Raad iedereen aan,ga het lezen.

8 dicembre 2021

Risposta di Rodetranen

Beste Astrid, Bedankt voor je reactie. Wat vervelend dat je het verhaal herkent! Hoop dat het goed met je gaat. Fijn om te lezen dat je aan mijn gekrabbel en gemeimer wat hebt gehad. Heel veel liefs,
Else-Marieke

Heel mooi boek

Heel mooi boek, vlug geleverd

8 dicembre 2021

Beste GH, dank voor je reactie. Veel liefs van Else-Marieke

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb het in één adem uit gelezen

Ik heb het in één adem uit gelezen, zo herkenbaar bedankt voor je verhaal groetjes Tina

2 dicembre 2021

Risposta di Rodetranen

Beste Tina, bedankt voor je reactie. Jammer dat je je in het verhaal kan herkennen, maar fijn dat je er iets aan gehad hebt. Hoop dat het goed gaat met je. X

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd. Ben er meteen in gaan lezen. Als het uit is zijn er meer gegadigden die het willen lezen.

28 novembre 2021

Dank Jolanda, voor je reactie. Mooi dat er meer gegadigden zijn. X

Keurige levering

24 novembre 2021

Risposta di Rodetranen

Dank Annemieke dat je dit toekomstige lezers wil laten weten. Ik probeer altijd binnen 1 werkdag te versturen, maar soms werkt dpd ook niet altijd mee. Veel liefs!

Valutata 5 stelle su 5

Eigenlijk heb ik het boek nog niet…

Eigenlijk heb ik het boek nog niet gelezen..geen tijd gehad ..lekker dadelijk met de feestdagen op de bank met het boek .
Maar t feit dat je jou verhaal opschrijft en deelt net andere lezers en vooral lot genoten..
Ik heb toen in mijn borstkanker periode alles opgeschreven in n schriftje ook om alles te verwerken..

23 novembre 2021

Risposta di Rodetranen

Lieve Rita, dank voor deze review. Hoop dat het verhaal niet tegenvalt als je lekker op de bank onder een dekentje ligt te lezen. Ben benieuwd of jouw schriftje en mijn verhaal overeenkomsten hebben. Veel leesplezier, ook al klinkt het gek door het heftige onderwerp. Hele fijne dagen. Veel liefs, Else-Marieke

Zo herkenbaar

Zo herkenbaar. Zelf nu in de fase na de behandelingen. Voor bijna iedereen is het belangrijk dat je goed hersteld. Lichamelijk en geestelijk. Voor de werkgever/bedrijfsarts is het belangrijk dat je snel weer terug op je werkplek bent. Bureaucratie ten top.

21 novembre 2021

Risposta di Rodetranen

Bedankt voor je reactie. Die bureaucratie is killing, toch? Niks van aantrekken, herstellen op je eigen tempo. Heel veel liefs! x

Valutata 5 stelle su 5

In een adem uitgelezen en bij mn zus…

In een adem uitgelezen en bij mn zus gebracht die net gehoord had dat ze borstkanker heeft!

15 novembre 2021

Risposta di Rodetranen

Dank voor je mooie reactie. Jammer dat 'de reis' van het boek naar je zus nodig is 😥, hoop dat ze er wat aan heeft. Heel veel sterkte! ♥️♥️♥️

Zo herkenbaar

Wat een mooi realistisch boek.
Met een lach en een traan gelezen...zo herkenbaar omdat ik helaas zelf nu in die malle molen zit.

14 novembre 2021

Risposta di Rodetranen

Bedankt voor deze mooie woorden over het boek. Heel veel sterkte en beterschap! xxx🍀🍀🍀

Rode Tranen

Zo mooi geschreven of dat zij vertelde wat ik voelde en onderging. Het is een boek met een lach en een traan maar ook luchtig. Dit boek is nu op reis naar mijn naasten en ik hoop dat zij eruit halen wat ik eruit heb gehaald en als hij terug komt bij mij lees ik hem vast nog een keer ondanks er voor mij geen genezing meer is 👌🏼🥰Het is een echte aanrader voor een ieder die nu in het traject zit of heeft gezeten. Sterkte voor alle die het nodig hebben ❤️🙏🏼

12 novembre 2021

Bedankt voor de mooie review. Heel veel sterkte ♥️♥️♥️

Valutata 4 stelle su 5

Cadeau gegeven

Cadeau gegeven, nog geen reactie van de lezeres.

26 ottobre 2021

Risposta di Rodetranen

Wat lief om dit boek cadeau te geven. Ben benieuwd hoe het bevallen is.
Groet Else-Marieke

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd . Heb het nog niet gelezen .

17 ottobre 2021

Risposta di Rodetranen

Beste Muriel, dank voor je reactie. Fijn dat je dit wil delen.
Ben benieuwd wat je van het verhaal vindt. Het is echt leeswerk nu, dus ondanks het zware onderwerp wil ik je toch veel leesplezier wensen. Veel liefs, Else-Marieke

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più