Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler Recensioni 116

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Der manglede et produkt i min ordre, skrev til dem en søndag omkring dette. Fik svar samme dag at produktet villle blive sendt med det samme, inklusiv nogle vareprøver. Fantastisk kundeservice 👍🏻

Valutata 5 stelle su 5

Jeg bestilte et termometer, som jeg modtog lynhurtigt. Desværre var der en lille fejl ved det. Jeg skrev til Rodekassen samme aften og fik hurtigt svar. Allerede dagen efter var et nyt på vej til mig.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Den hurtigste levering ever... Bestilte en powerbank mandag og havde den tirsdag, mindre end et døgn efter :-) Derudover god pris, og alt virker som det skal - topkarakter herfra.

Dettagli dell'azienda

1. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

I rodekassen finder du det du mangler til en god pris. Masser af kvalitetsvarer på lager

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Alt lige efter bogen 👍🏻

Alt lige efter bogen 👍🏻
- ringede med spørsmål, fik svar og bestilte varen.
Kom som aftalt 2 dage efter..

Maskinen virker fortrinlig, og er også TEST VINDER 2024👌🏻

23 giugno 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Morten, Tak for anmeldelsen og ja den virker. Selv i store boliger med hundehår. Der er i øvrigt både nye poser samt reservedelsjit på vej til Rodekassen. Mvh Rodekassen.com

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering. Siden er nem at finde rundt på.

15 giugno 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Michele, Tak for ordene. Simpelt, hurtigt og billigt, vi gør alt hvad vi kan for at opnå dette. Mvh Rodekassen.com

Gode priser

9 giugno 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Henriette, Tak for ordene. Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne helt i bund. Mvh Rodekassen.com

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, ingen problemer. Hurtig fragt.
God oplevelse

2 giugno 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Karin, tak for ordene. En god beskrivelse af hvad vi prøver at opnå. Nemt overblik, god pris og hurtig levering. Mvh Rodekassen.com

Fantastisk behandling af ordre

Fantastisk behandling af ordre. Trods jeg bestilte på en helligdag, nemlig 2. påskedag, fik jeg senere på dagen besked om, at min pakke var indleveret til forsendelse. Så ENESTE grund til, at jeg ikke stod med min pakke tirsdag og “først” onsdag, skyldes GLS jo først hentede pakkerne tirsdag.
Imponerende leveringsservice fra Rodekassen, og både dette og rigtig gode priser gør, at jeg absolut vil handle der igen🥰

1 aprile 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Irene, Tusind tak for de fine ord. Vi gør alt der er i vores magt for at få pakkerne ud af døren så hurtigt som muligt. Vi har dog udfordringen når det kommer til søndage samt helligdage at GLS eller DAO ikke afhenter og der kan være lidt længere leveringstid. Med hensyn til priserne så er det et must at vi har de absolut mest skarpe priser på alt hvad vi sælger. Vi glæder os til at laven hurtig levering næste gang. Mvh Rodekassen.com

Hurtig betjening

Hurtig betjening. Konkurrencedygtig pris.

21 marzo 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Sussi, Tak for anmeldelsen. Vi gør alt hvad vi kan for at gøre det hurtigt og billigt. Så vi har ramt helt perfekt i denne her handel. Mvh Rodekassen.com

Valutata 5 stelle su 5

Den hurtigste levering ever..

Derudover god pris, og alt virker som det skal - topkarakter herfra.

26 marzo 2024
Non scritta su invito

Hej Sus, tak for ordene, Nok den bedste ever anmeldelse. Mvh Rodekassen.com

Valutata 5 stelle su 5

Varer bestilt onsdag formiddag, kunne afhentes torsdag eftermiddag.
Gode priser

13 marzo 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Lene, tak for anmeldelsen. Vi gør alt hvad vi kan for at få varen afsted hurtigst muligt og holde en meget skarp pris. Mvh Rodekassen.com

God information

God information, hurtig levering. Fuldt ud tilfreds.

27 febbraio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Casper, Tak for ordene, det lyder til at alt er gået efter bogen. Mvh Rodekassen.com

Valutata 1 stelle su 5

Lang leveringstid

Jeg har ikke modtaget min vare her 5 dage efter bestilling.

24 febbraio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Christian, I følge pakkens tracking nr så blev den leveret i Tirsdags efter 3 dage. Vi får sendt en ny afsted i dag denne gang med GLS og håber at den kommer hurtigt frem. Mvh Rodekassen.com

Valutata 5 stelle su 5

Særdeles godt pris og hurtig le

Særdeles godt pris og hurtig le. Skal nok prøve at tj udvalget mere ud. Denne gang søgte jeg en specifik vare

14 febbraio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Dorte, Tak for anmeldelsen, vi gør alt for at levere så hurtigt som muligt og udvider vores sortiment hele tiden. Mvh Rodekassen.com

Nemt og i orden.

12 febbraio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Christian, vi gør alt hvad vi kan for at have de bedste priser samt at få sendt varene afsted hurtigst muligt. Mvh Rodekassen.com

Super

Nemt og hurtigt

19 gennaio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Kemal, Tak for ordene og håber at chokoladen kom som forventet. Mvh Rodekassen.com

Hurtig og effektivt

Hurtig, effektivt og det jeg bestilte.

16 gennaio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Miriam, Tak for ordene. Vi gør alt hvad vi kan for at få bestillinger ud af døren så hurtigt som muligt. Mvh Rodekassen.com

Valutata 5 stelle su 5

God pris, hurtig levering, og efterfølgende fin service.

8 gennaio 2024

Risposta di Rodekassen - Stedet hvor du finder det du mangler

Hej Henrik, Tak for de fine ord. Vi gør alt hvad vi kan for at holde priserne i bund og få sendt alle ordrer afsted med det samme og når der skal bruges lidt hjælp så er vi også til rådighed. Mvh Rodekassen.com

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più