Virkelig flot pakke at modtage. Smukt pakket ind og en oplevelse i sig selv at åbne for den bestilte vare.
God service
For nylig besøgte jeg jeres hyggelige butik i indre København for at købe et bogstavvedhæng til minde om min elskede hund, som jeg desværre havde sagt farvel til få dage forinden. Det var en føle... Leggi di più
Mærke glæden ved oplevelserne og holde fast i den følelse gennem et smykke, der vækker følelsen til live igen og igen.
Baldershøj 27, 2635, Ishøj, Danimarca
Virkelig flot pakke at modtage.
Smukt pakket ind og en oplevelse i sig selv at åbne for den bestilte vare.

Risposta di Ro Copenhagen
Jeg fik en sød mail hvor der blev gjort opmærksom på mit køb og glæden ved købet , det var sødt at følge op på det .

Risposta di Ro Copenhagen
Jeg ville bestille en julegave til min hustru den 19. december. Gennem hjemmesidens chat blev jeg informeret om at gaven ikke ikke kunne nå frem inden 24. december. Blev derfor anbefalet at afhente gaven på deres lager som ikke lå langt fra min lokation.

Risposta di Ro Copenhagen
Super service, eksklusiv indpakning, hurtig levering

Risposta di Ro Copenhagen
God kundeservice. Veldig fine smykker. Det eneste er at låsen på kjedene er litt stor, så det passer ikke til alle anheng. Det er dumt.

Risposta di Ro Copenhagen
Ro Copenhagen is incredible, the quality is outstanding and my piece feels special. The designs was super elegant, you can tell so much care goes into the detail of it. I would definitely recommend them to anyone looking for something beautiful and lasting.

Risposta di Ro Copenhagen
Super nemt at bestille og hurtig levering - høj troværdighed

Risposta di Ro Copenhagen
Smukt vedhæng. Lynhurtig levering og en meget gennemført fin indpakning.

Risposta di Ro Copenhagen
Thank you so much for the best customer service ever. Big shoutout to Frederikke, she has been amazing all along the delivery of my parcel. The ring I bought is amazing, the packaging is beautiful, I can’t recommend Ro Copenhagen enough. Thank you ♥️

Elsker denne hjemmeside
Meget hurtig levering og nem side at bruge. Købte et ret dyrt vedhæng i guld og diamanter og det kom så fint pakket ind og selvfølgelig vedhænget var SÅ smukt. Kan kun anbefale rigtig god kvalitet

Risposta di Ro Copenhagen
Ekstraordinært god service. Eksklusive produkter. Fem stjerner herfra.