Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i... Leggi di più

Er superglad for mine Penny Boots - sidder godt, slutter det perfekte sted på anklen for det helt rigtige feminine look med kant - og giver et jeans outfit et kæmpe løft pga. de flotte høje hæle.

Jeg er helt vild med modellen Julie, den sidder som var den støbt til min fod. Kvaliteten er virkelig lækker. Jeg kom til at bestille den forkerte størrelse, uden bøvl fik jeg hurtigt sendt den t... Leggi di più

1. Negozio di scarpe

roccamore shoes are for women on the go - women who wants their fashion choices to fit into their diverse and busy lifestyle. roccamore is a Danish high-end shoe brand that aims to create comfortable high heels, to the confident women everywhere. Based on orthopedic technology, roccamore has developed an insole to prevent the discomfort that can come from walking in high heels on a daily basis. The insole softens your step, while supporting the arch and heel of your foot, and creating a better posture for your body. The sole is integrated into the shoe, to create a comfortable shoe without compromising the aesthetics of the design.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Fantastiske sko og service

Skøn oplevelse endelig at komme ind i en Roccamore butik og prøve et par af de fine sko - og ende med at købe dem selvom jeg slet ik havde tænkt jeg skulle det. De er så lækre og servicen var i top i butikken.

18 aprile 2026

Altid super service i butikken

Altid super service i butikken. Søde og hjælpsomme. Lækre sko. Gode til en arbejdsdag med mange skridt og meget stå tid.

12 marzo 2026

Risposta di roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget, at du har en god oplevelse ved at handle hos os.

Lækkerhed

Jeg kom til at bestille den forkerte størrelse, uden bøvl fik jeg hurtigt sendt den tilbage og har nu fået den rigtige størrelse.

Her handler jeg helt sikkert igen meget snart

15 aprile 2026

Alt godt, Emma

Jeg har efterhånden købt en del sko og…

Jeg har efterhånden købt en del sko og støvler og de er så skønne at gå i.
Så kun gode ting at sige herfra :)

15 aprile 2026

Risposta di roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at du kan lide vores sko.

Flot design sko

Flot design sko. God støtte til fødderne hele dagen. Flot skin og design

1 aprile 2026

Risposta di roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at du kan lide vores sko.

Eksklusiv kundeoplevelse

Vidunderlig pasform, flotte sko, og en eksklusiv kundeoplevelse. :)

13 aprile 2026

Risposta di roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder utroligt meget.

Nydelige sko

Nydelige sko, god passform og god pute under foten som gjør at du ikke får vondt av å gå i dem.

7 aprile 2026

Risposta di roccamore

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget.
Alt godt, Emma

Roccamore sko er en fornøjelse at gå i…

Roccamore sko er en fornøjelse at gå i og nu har jeg lige opdaget at jeg som medlem også får gratis reparation af et par sko eller støvler hvert år. Det er god stil :-)

13 aprile 2026

Risposta di roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at du kan lide vores sko og er en del af vores shoelover club.
Alt godt, Emma

Jeg har i et par år nu købt mine sko og…

Jeg har i et par år nu købt mine sko og støvler hos roccamore. Det er vitterligt de bedste støvle rjeg nogensinde har gået i. Jeg har en dum ankel og havde opgivet at gå i høje hæle igen men efter jeg har fået købt støvler herfra kan jeg trygt anbefale andre at købe sko el støvler hos Frederikke. Du får en fantastisk støvle el sko med virkelig god komfort 🌈 kæmpe anbefaling fra mig til jer.

11 aprile 2026

Altid skønne sko

Altid skønne sko

12 aprile 2026

God rådgivning

God rådgivning. Venlig og imødekommende.

28 marzo 2026

Risposta di roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Dem er vi virkelig glad for.

Sample sale

Stort udvalg med mange lækre sko!

10 aprile 2026

Risposta di roccamore

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget.