Op maat gemaakt MFT blad afgehaald, netjes afgewerkt en snel klaar. Lengte en breedte (met rolmaat gemeten en laser-afstandsmeter gecontroleerd) waren 1 mm korter dan opgegeven, wellicht wordt dat ver... Leggi di più
Mooie bedrijswagen kast gekocht bij RME. Hier zat wel (zoals vermeld) een 6 weken levertijd op, maar ze waren niks later en de kast ziet er keurig netjes uit. Super blij mee! Ook de bezorging goed soe... Leggi di più
Bij ons bezoek aan het bedrijf werden we goed ontvangen en konden uitgebreid kijken en meten om te bepalen welke kasten het beste in onze werkplaats zouden passen. Na bestelling werden de kasten volge... Leggi di più
De kwaliteit is prima en alles (frontjes en lades) zijn netjes uitgelijnd. Communicatie met RME ging vlot en alles zoals afgesproken of aangegeven op de site. De kasten kwam stevig en beschermd inge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
RME Solutions vervaardigt maatwerk werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen. Deze worden volledig gemaakt uit aluminium constructieprofielen gecombineerd met plaatmateriaal, ladegeleiders en 3D- en lasergesneden onderdelen. Hiernaast bieden wij een groot assortiment aan diverse houtbewerkingsgereedschappen, opslagmiddelen, ladegeleiders en nog veel meer.
De Vente 9, 7261ST, Ruurlo, Paesi Bassi
- 0545700250
- info@rmesolutions.nl
- rmesolutions.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Prachtig werkblad met dog holes…
Ik heb een werkblad met dog holes besteld en die is prachtig geworden. De precisie van een cnc-machine kan ik thuis nooit evenaren. Helemaal blij😄
Mooie website
De organizer bakken zijn niet de kwaliteit of de vorm waar ik op gehoopt had. Er is ook op de website van de producent of op youtube weinig informatie te vinden om er een duidelijk idee van te krijgen. Ze zijn wel volgens de omschrijving op de website
De levering duurde aan paar dagen en de dan vind ik geen probleem zolang ik weet waar ik aan toe ben.
Verder is het wel een super mooie website.

Risposta di RME Solutions
Goede spullen en goede service
Goede spullen, gratis bezorging en snelle en goede antwoorden op mijn mails.
Alles keurig volgens afspraak
Afwerking en maatvoering kan beter
Prachtige kasten heel erg blij mee, mooi systeem heel stevig en super compleet geleverd met muurborgbeugels en al
Wat ik jammer vind is dat de zwarte "klemmen" die de mboxen op ze plek moeten houden op de uitschuifplateaus niet netjes recht met behulp van een "mal" op de plateaus zijn geschroefd.
Bij mij past ongeveer 30% van me mboxen niet goed op die klemmen omdat ze te scheef bevestigd zijn
En de randen van het hout had even een schuurpapiertje langs gemogen na het zagen/frezen.

Risposta di RME Solutions
Bedrijfswageninrichting met magazijnbakken.
Bedrijfswageninrichting met magazijnbakken besteld, vanaf de bestelling tot aan de levering word je goed op de hoogte gehouden.
De chauffeur wilde nog zelfs helpen met in de bus tillen, 5 sterren service.
Top bedrijf
Goed product (freesmal)
Goed product (freesmal), goede communicatie, levering conform afspraak en uitstekende prijs.
Fijn bedrijf als je contact zoekt nemen…
Fijn bedrijf als je contact zoekt nemen ze meteen op en staan je vriendelijk te woord.
Professioneel gereedschap
Ze hebben echt mooi spul werkt super.
Heb het zelf opgehaald kwam toevallig in de buurt.
Update: zojuist telefoontje gehad met achtergrond waarom het niet goed is gegaan. Dit verklaart het en ben te spreken over de opvolging, dus vandaar nu 5 sterren.
========================================
Ik had een werkblad met 20 mm gaten besteld. Werkblad werd netjes afgeleverd maar gaten waren te klein zodat de 'bench dogs' er niet in passen. Ik begrijp niet dat ze dit niet even testen voor het te versturen. Maar goed, zelfde dag gemaild hierover, geen reactie. 2 dagen later gebeld. Ik zou dag later voorstel over mail krijgen, weer niks. Uiteindelijk heb ik zelf een tooltje gekocht om de gaten te verruimen, nu werkt het wel. Maar met extra kosten en zonder hulp van RME
Op zich een positieve ervaring met RME
Op zich een positieve ervaring met RME, alleen zouden de hoeken van de houten plaat beter beschermd moeten worden tijdens transport.
Top service
Top service, vriendelijke mensen, mooie werk geleverd. Ik had MFT werkblad besteld op maat. Deze is geweldig goed uitgekomen. Mijn werkbank is nu compleet. Er zijn veel mogelijkheden qua maatwerk bij RME, dus ik kom er zeker op terug.
MFT plaat is van uitstekende kwaliteit.
MFT plaat is van uitstekende kwaliteit.
En snel geleverd.
gewoon gekregen wat ik besteld had.
gewoon gekregen wat ik besteld had.
duurde wel lang voor het gemaakt en gebracht was.
Je krijgt geen bevestiging wanneer je een bestelling doet.
Ze zijn goed en snel bereikbaar.
Mooie kasten met laden geleverd…
Mooie kasten met laden geleverd gekregen. De maten kloppen precies en passen perfect in mijn werkplaats
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.