Nooit meer. De producten die ik had besteld vielen erg klein uit. Ik ruil niet voor een grotere maat, want als die ook te klein zijn betaal ik heel veel verzendkosten. Hier betaal je de verzendkost... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Al een geruime tijd draag ik met veel plezier de boxershorts van RJ-Bodywear. Ik heb inmiddels al verschillende in mijn garderobe liggen. De boxershorts zitten zeer comfortabel en eigenlijk voel... Leggi di più
De kwaliteit van RJ tshirts is werkelijk van inferieure kwaliteit. Bedroevend!! Ik heb een 4 pack gekocht 4 maand geleden, alle 4 zijn ze al kapot. Voor de V Hals scheurt in, de oksels slijten allemaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rj Bodywear reageerde direct op klacht dat de pijpjes wel omkrulde door een ander exemplaar te sturen. Goede service Qua pasvorm zoals gebruikelijk zeer goed. Ook na wassen blijft de pasvorm goed.
Ontdek hoe comfortabel ondergoed kan zijn bij RJ Bodywear! Uitgebreid assortiment ondergoed voor dames en heren.
Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Qua pasvorm zoals gebruikelijk zeer goed.
Ook na wassen blijft de pasvorm goed.
Heerlijk goed passend ondergoed! Het enige jammer is dat er weinig dessins zijn. Maar verder, geweldig!
Goede service en snelle verzending. Daarnaast ook nog eens goede kwaliteit. Goede pasvorm. Zeer tevreden.
Fijne onderjurkjes en ook nog in de aanbieding!
Snel en correct geleverd.
Verzending gaat snel de kwaliteit was deze keer minder.
(wellicht daarom afgeprijsd?) De pijpen die niet omhoog zouden krullen krullen echter wel degelijk op.

Vind ze geweldig zitten
Maar ook graag die leuke patroontjes die doen het is niet saai
Heerlijke artikelen, snel geleverd en super kwaliteit!
Snelle levering. Het ondergoed zit fijn omdat er geen naden in zitten.
Zeker een aanrader.!!!
Super tevreden.
Snelle en correcte levering.
Wanneer er iets onverhoopt niet op voorraad is, wordt het geld netjes retour gestort nog voor het pakket binnen is.

Risposta di RJ Bodywear
Hele mooie string de ladies string, zit echt voortreffelijk.

Risposta di RJ Bodywear
Goede kwaliteit en het doet wat het belooft. Een echte aanrader dus.
Fijne string voor de dames met een maatje meer.
Snelle levering alleen jammer als je iets retour wilt verzenden dat de kosten voor jezelf zijn. Je weet van te voren niet hoe het valt en dan wil je meerdere maten bestellen

Risposta di RJ Bodywear
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.