Riverside Clinique Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij Tiba Tiba is snel en vakkundig Ik hou van een natuurlijke look wil zeker geen verandering aan mijn gezicht Gewoon wat rust in mijn gelaat Tiba weet precies wat ik wil ,praat je o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij dr.Tiba voor lipfillers. Jukbeenderen en ik verwijs ook mijn netwerk door. Oog voor detail, vakkundig en lekker humoristisch sta je binnen een paar minuten voor de deur. Dr. Tiba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super blij met Riverside (Tiba is geweldig )ze kijkt naar je wensen en altijd eerlijk,en ze is nog heel gezellig ook.

Dettagli dell'azienda

1. Ospedale privato

Scritti dall'azienda

Bij Riverside Clinique zijn wij gespecialiseerd om samen met jou te kijken hoe wij het beste in jou naar boven kunnen halen. Wat onze kliniek onderscheidt van andere klinieken is dat wij ook zonder afspraak werken. Kom gerust langs als je last-minute hebt besloten om behandeld te worden. Er is altijd plek voor de deur en wij maken tijd voor jou! Verder werken wij uitsluitend met ervaren en deskundige artsen, A-producten, en dat alles tegen eerlijke prijzen. Schoonheid moet voor iedereen bereikbaar zijn!

Eccellente

TrustScore 5 su 5

77 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij Tiba Tiba is snel…

Tiba weet precies wat ik wil ,praat je ook nooit wat aan De Riverside clinique is netjes en toegankelijk op goede locatie Makkelijk te bereiken Kortom een echte aanrader Prijzen zijn ook normaal

23 agosto 2026

Beste fillers

Dr. Tiba is eerlijk en geduldig.

14 agosto 2026

Eerlijk en betrouwbaar

Wat ik zeer waardeer is dat Tiba super eerlijk is. Ik ging naar Riverside om een rimpel bij mijn mond te laten vullen. Zij zei, zeker kan ik dat voor je doen, maar laten we het wel natuurlijk houden. Het resultaat was en is verbluffend, gewoon mijn eigen gezicht, alleen een tikje opgefrist. Daarom ga ik alleen naar Riverside omdat zij mij precies begrijpt wat ik wil.

18 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Top kliniek voor Botox en fillers!

Ik kom al jaren bij dokter Tiba Tossijn voor mijn fillerbehandelingen en ik ben iedere keer opnieuw ontzettend tevreden. Deze keer heb ik mijn kin en jukbeenderen laten behandelen en het resultaat is prachtig: subtiel, natuurlijk en precies in balans.

Wat haar voor mij echt onderscheidt, is haar deskundigheid en precisie, maar vooral haar eerlijke advies en haar gevoel voor esthetiek. Ze kijkt echt naar wat bij je gezicht past en denkt oprecht met je mee, zonder ooit te overdrijven. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring heeft én werkt met smaak en finesse.

Ik voel me altijd gehoord, op mijn gemak en in goede handen. Ze neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en kiest altijd voor een natuurlijk en mooi resultaat. Voor mij is zij iemand die je volledig kunt vertrouwen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, eerlijkheid en een arts met een uitzonderlijk goed oog voor schoonheid.

24 maggio 2026

Super tevreden

Super tevreden! Terugkerende klant bij Tiba. Heel professioneel, eerlijk advies en altijd natuurlijk resultaat.

31 marzo 2026

Zeer tevreden

Ik voel mij op mijn gemak,welkom ,Tiba neem tijd alles uitleggen en naar wensen luiteren,en geef beste advies wat zal volgens haar best passen om mijn wensen te bereiken.
Ik ben zeer tevreden.

26 marzo 2026

Top arts

Fantastisch, Tiba doet precies wat je vraagt en wat zij niet verantwoord vindt doet ze niet. Een top arts, heellll blij met haar.

2 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben zó dankbaar voor mijn…

Ik ben zó dankbaar voor mijn behandeling bij Riverside Clinique. Mijn Botox en mijn litteken zijn zó mooi geworden dat ik mezelf weer met plezier in de spiegel aankijk. Het resultaat is super natuurlijk en precies wat ik hoopte. Ze stelt je op je gemak, luistert goed en werkt met zoveel zorg en precisie. Ik voel me weer zelfverzekerd en echt gelukkig. Een echte aanrader! 💖

5 febbraio 2026

Betrokken en professioneel

Tiba is zeer betrokken en geïnteresseerd in jouw wensen. Ze straalt rust en professionaliteit uit. Ze zal je ook niets aansmeren wat je niet wil of niet nodig is. Ik voel me bij haar gehoord en ben zeer tevreden over het resultaat van haar werk. Ik beveel Riverside Clinique bij iedereen aan! 5 sterren!

3 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige ervaring bij Riverside…

Geweldige ervaring bij Riverside Clinique!
Vanaf het eerste contact voelde ik mij zeer welkom en op mijn gemak bij Riverside Clinique. De kliniek heeft een moderne, frisse uitstraling en het team is zowel professioneel als vriendelijk. Tijdens mijn consult nam de arts uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf eerlijk en deskundig advies over wat het beste bij mij zou passen.

3 febbraio 2026

Fijne professionele plek

Fijne professionele plek, ik voel me in goede handen. De resultaten zijn echt precies wat ik hoopte, ik ben super blij. En dat voor een goede prijs

30 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Professioneel, deskundig en eerlijk advies

Riverside Clinique biedt professionele dienstverlening met onderbouwend, deskundig en eerlijk advies. Er werd nauwkeurig met aandacht geluisterd naar de wensen. Tiba is erg betrokken en weet een vertrouwd gevoel te creëren. Hierdoor voelde ik mij gehoord en direct op mijn gemak.

21 novembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più