Vandaag had ik pech. Na lang te hebben gebeld met de alarmcentrale kwamen we erachter dat de Risk-voorwaarden daar niet bekend waren. Ik heb Risk zelf proberen te bellen, maar ze waren moeilijk... Leggi di più
De snelheid waar de vraag die je stelt wordt behandeld.b.v.bij verandering van autoverzekering wordt altijd een prima alternatief gezocht…..
Ik ben volkomen correct en naar volle tevredenheid behandeld bij: 1 de koop en verzekering van een andere auto 2 de verkoop van mijn vorige auto die pas twee dagen later geschiedde. Geduldig en vr... Leggi di più
Er is nagenoeg geen contact met Risk te krijgen, telefonisch is men niet bereikbaar en per mail duurt de beantwoording enorm lang. Resultaat, schade afhandeling van een caravan schade duurt van septem... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Happy customers is ons motto binnen RISK. In nauwe samenwerking met onze partners, streven wij met een professioneel team van ruim 100 medewerkers, het leven van onze klanten een stukje makkelijk te maken. Ons Insurtech platform is breed inzetbaar voor API-partners, Assurantie-adviseurs, Softwarepakketten, Online-labels en Verzekeraars. Wij kiezen daarbij voor een STP-werkwijze, Plug-and-Play-integraties en innovatieve aanpak. Wij bieden een ruim aanbod van producten zowel in Volmacht als via Direct writers. Een aanstelling is binnen een dag geregeld! Dankzij ons cloud-based platform bieden wij als Insurtech Serviceprovider de mogelijkheid om een breed scala aan financiële producten te vergelijken en af te sluiten. We bieden tal van oplossingen aan en zijn altijd bezig met (door) ontwikkelingen van nieuwe producten.
Papendorpseweg 99, 3528 BJ, Utrecht, Paesi Bassi
- 030 634 4055
- info@risk.nl
- risk.nl
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
1 van de laagste en nog een betaalbare fietsverzekering premie
Prima voorwaarden met 1 van de laagste en nog een betaalbare fietsverzekering premie in Nederland. Online makkelijk af te sluiten met duidelijke vraagstelling.
De afhandeling na diefstal van mijn ebike was snel en correct.

brand in de schuur…
Afgelopen nacht brand in de schuur gehad om 08:30 risk gebeld en om 12:00 was de schade expert er al
Snel bereikbaar en alles door een…
Snel bereikbaar en alles door een persoon afgehandeld

Geen updates, zelfs na 4 keer bellen over meerdere weken tijd
De klantenservice is supervriendelijk en denkt goed mee, maar kunnen niet de schade-afdeling bereiken. De klantenservice heeft geen interne telefoonnummers van leidinggevende of de schade-afdeling. De schade is op 26 oktober vastgesteld en na 4 keer bellen met diverse weken er tussen (het is nu 7 januari) kom ik geen stap verder. Ik krijg ook geen updates vanuit RISK. Heel vervelend als je voor zo lang autoschade hebt. Zou RISK zeker afraden.

Geachte Mevrouw
Geachte Mevrouw, Meneer,
Heb aangegeven te stoppen,met de verzekering,
Wens U Gezegend ,gezond Nieuwjaar.
Slechte service
2 maanden geleden een schade gemeld tot de dag van vandaag kan niemand fatsoenlijk iets laten weten. Continue te horen krijgen dat ze terug bellen etc. Zeer veel spijt van het afsluiten aansprakelijkheidsverzekering bij Risk!
Risk betaalt verplichte rekening niet!
Ik heb een auto ongeluk gehad in juli 2024 op de Duitse autosnelweg 46 bij Hückelhoven.
Doordat de ( vrijwillige) brandweer ter plaatse geroepen werd kwam hier een factuur uit voort van 531.48€
Ik ben all risk verzekerd en deze kosten zouden vergoed worden.
Vandaag is het 8 december 2024, bijna 5 maanden na dato en Risk heeft nog steeds niet uitgekeerd.
Ik heb al aanmaningen ontvangen van de Stadt Hückelhoven en Risk heeft de zaak op betaald en afgehandeld gezet terwijl dit niet het geval is!
Ik heb nu een nieuwe aanmaning ontvangen met extra kosten en bij Risk verschuilt men zich achter elkaar.
Vooralsnog durft niemand verantwoording te pakken voor deze laksheid.
Ik word gewoon van het kastje naar de muur gestuurd en heb nu ook andere organen ingeschakeld.
Zéér slechte ' reclame' voor dit bedrijf.

Super snelle service
betreft autoverzekering
betreft autoverzekering
misleid en premie veel te duur een auto verzekering is daar zeker niet aan te raden
als zzp heb je namelijk geen zakelijke verzekering nodig
waar door je premie hoger uit komt
dat is misleiding van de cosument gelukig zijn al mijn verzekingen daar weg
Schade met auto auto maand bij garage…
Schade met auto auto maand bij garage een expertise bureau net als hun auto wordt getaxeerd op zichtbare schade waar het koelerpakket eruit ligt en nog geen eens meegenomen in het rapport Ced expertises en hun hele mooie samenwerking

Risposta di RISK
was en ben zeer tevreden alleen jammer,van de te hoge premie
was en ben zeer tevreden alleen jammer van iets te hoge Premie wellicht een volgende keer beter !!
Neem nooit hier jouw verzekering!
Neem nooit hier jouw verzekering!! Ze laten je zitten en nemen geen contact meer met je op. Ze doen luchtig aan de telefoon, terwijl je schade hebt!
Ze houden je aan het lijntje!
WEES GEWAARSCHUWD

slechte ervaring gehad met Risk
Helaas een slechte ervaring gehad met Risk Verzekeringen, een flinke lekkage in mijn badkamer, een bedrijf erbij voor de lekkage detectie, die mij duidelijk vertellen dat de kitranden er niet zo slecht uitzien, en dat dit echt niet zoveel schade kan opleveren, uiteindelijk op het schaderapport geven ze de kitranden de schuld, en zogenaamd was er geen zichtbare vervolgschade, terwijl het stucwerk van m'n plafond valt... Wij gaan zoeken naar een andere verzekeraar!

Risposta di RISK
Duidelijk en snel afgewikkeld tegen een…
Goede geregeld!! Duidelijk en snel afgewikkeld tegen een aantrekkelijke premie. Telefonisch contact was prettig!!
Zeer Teleurstellende Ervaring met Risk Direct Verzekering
Ik heb mijn auto bij Risk Direct verzekerd, maar helaas werd mijn nieuwe BMW binnen twee maanden twee keer beschadigd door onbekende voertuig/en tijdens het parkeren. Ik heb aangifte gedaan bij de politie. Toen ik contact opnam met Risk Direct om te vragen hoe zij mij konden helpen, zeiden ze dat ze de schades zouden dekken, maar dat mijn maandelijkse premie met 500 euro zou stijgen en mijn schadevrije jaren met 5 jaar zouden teruggaan.
Na overleg met een autogarage bleek dat de reparatiekosten slechts 700 euro zouden bedragen. Gezien de relatief lage kosten en de aanzienlijke verhoging van mijn premie, besloot ik geen claim in te dienen bij Risk Direct.
Toen ik mijn nieuwe auto bij een andere verzekering wilde onderbrengen, ontdekte ik dat mijn naam onterecht geregistreerd stond in de CIS Databank voor twee schades die ik nooit geclaimd had en waarvoor ik ook nooit een bedrag uitgekeerd heb gekregen van Risk Direct. Dit maakte het erg moeilijk om een andere verzekeraar te overtuigen om mijn nieuwe auto te verzekeren.
Mijn ervaring met Risk Direct was zeer teleurstellend.

Risposta di RISK
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.