Valutata 2 stelle su 5

2 pokemoncenter etb's besteld via de whatsappcommunity. Helaas na 4 week nog niks binnen etb's waren beschadigd is het verhaal maar onder tussen alweer in waarde gestegen. 1ster erbij voor het ref... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mappe

Scritti dall'azienda

Welkom bij Rip & Ship Kings – dé plek voor elke Pokémon-liefhebber die op zoek is naar scherpe deals, live spanning en een sterke community. Mijn naam is Calvin, de oprichter van Rip & Ship Kings. Met jarenlange ervaring in sealed collecties besloot ik mijn passie om te zetten in een professioneel bedrijf. Wat begon als een hobby groeide uit tot een snelgroeiende onderneming waar kwaliteit, service en betrokkenheid centraal staan. Ik ben Rip & Ship Kings gestart omdat ik van mijn passie mijn werk wilde maken. Daarbij haal ik veel inspiratie uit andere bedrijven in de scene, en blijf ik continu verbeteren en innoveren om onze klanten de beste ervaring te bieden. Wat maakt ons uniek? Scherpe prijzen, Snelle leveringen, Live Rip & Ship sessies, Gegarandeerde aantallen en een opkomende hechte community. Bij ons kun je rekenen op een professioneel team, uitstekende communicatie en een klantgerichte aanpak. We zijn er niet alleen om te verkopen, maar ook om samen met jou de Pokémon-wereld te beleven. En dit is nog maar het begin. Onze toekomstplannen zijn groots: een eigen fysieke winkel, deelname aan internationale beurzen en nog veel meer events in Nederland. Sluit je aan bij de Kings, en beleef Pokémon zoals het hoort.

4,2

1 stella

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Echt een super vriendelijke kerel

Echt een super vriendelijke kerel, begripvol en zeker geduldig… een mooie pre order hier gedaan die ik zelf kon komen ophalen wat erg fijn was, iemand die de hobby waardeert en realistische prijzen hanteert. Ik ga hier zeker vaker bestellen en vooral na dat ik heb gezien dat het z’n vriendelijk en betrouwbaar persoon is.

Groet Janick

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Hier moet je niks kopen ik had hier…

Hier moet je niks kopen ik had hier preorder gedaan van ascended heroes etb 3 maanden gewacht ik was ook een van de eerste die had besteld later krijg ik een mail dat mijn order bij de volgende batch is uiteindelijk bestelling geannuleerd ik had ook ergens anders kunnen bestellen nu zit ik zonder wat een waardeloos webshop 🚩🚩🚩👎🏼👎🏼👎🏼 deze webshop leent je geld om om winst te maken onbetrouwbaar goede reviews die je zit zijn nep niet geloven

9 marzo 2026

Hoi Mari,

Graag zou ik willen weten om welke bestelling dit gaat? Wij hebben van niemand een bestelling geannuleerd, zeker niet van iemand die het niet aangevraagd heeft.

Op jouw naam kan ik niks vinden helaas, graag zie ik je reactie tegemoet.

Valutata 2 stelle su 5

2 pokemoncenter etb's besteld via de…

2 pokemoncenter etb's besteld via de whatsappcommunity.
1ster erbij voor het refunden van het geinvesteerde geld wat na een dag weer op de rekening stond.
Je krijgt het idee dat er geld geleend word voor eigen aankoop en winsten.

18 marzo 2026

Beste,

Jammer dat je dit zo ervaren hebt!

In onze groep waar jij ook lid van bent zijn alle foto's gedeeld met de beschadigingen en ook de aantallen met Pokémon center elite trainer boxen die wel mint aangekomen waren. Iedereen heeft persoonlijk een bericht (iedereen die niet een mint etb kon krijgen) gehad met de keuze om een refund te krijgen of een niet mint box (waarvan de waarde al hoger lag).

Hier heb je zelf voor een refund gekozen wat wij gelijk voor je hebben afgehandeld.

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze winkel

Geen communicatie. Geen idee wanneer je aankopen binnen komen. Binnen 2 weken na release bezorgen? Dacht het niet!

16 marzo 2026

Beste Arie,

Jammer dat jij dit zo ervaren hebt. Wij hebben iedereen zoveel mogelijk op de hoogte gehouden via een algemene update en onze whatsapp community waar veel updates in komen te staan. Onze leveringen worden in waves gedaan, onze laatste wave waar jij waarschijnlijk in zit is helaas nog niet binnengekomen en dit hebben wij ook gecommuniceerd naar iedereen waar een bestelling nog open staat.

Zelf kunnen wij op jouw naam niks vinden van een bestelling die in ons systeem staat, welk ordernummer heb je dan kunnen wij je misschien verder helpen?

++++

Duurt wat langer dan release date, maar zeker betrouwbaar

5 marzo 2026

Betrouwbare aanrader

Betrouwbaar, houdt alles en iedereen up to date, zelfs er wijzigingen zijn of onverwachte zaken een stokje steken. Bestellingen komen in excellente staat toe; prijzen zijn realistisch volgens lowest CM. Aanrader!! Ik blijf de komende jaren op deze manier nog bestellen! Merci aan de mensen die dit dag per dag blijven bolwerken! petje af!

12 marzo 2026

Eerlijk

De eerlijke communicatie over de levering sprak mij ontzettend aan. Mijn producten zijn in goede orde aangekomen door de fijne verpakking. Ik raad het meer mensen aan om hier te bestellen, mijn volgende pre-orders staan hier al uit!

4 marzo 2026

Aantal Producten ge preordered

Aantal Producten ge preordered. Alles netjes binnen gekregen. Producten waren ook veilig verpakt in de doos.
Zeker een aanrader om hier je Pokemon bestelling te doen!

23 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più