Goede service m.b.t. afspraak maken voor levering. Keurige (en mooie! :)) vrachtwagen met beleefde en vriendelijke chauffeur, van het bedrijf zelf. Meedenkend ook. Alles wederom erg naar wens. De pro... Leggi di più
Al jarenlang ben ik klant bij deze firma en de service is altijd uitstekend. Vooraf word je netjes gebeld wanneer de chauffeur onderweg is. Als we niet thuis zijn, worden de pellets op de afgesproken... Leggi di più
Goede pellets. Persoonlijk contact ivm levering. Levering is ook super , zetten de pellet precies waar je hem hebben wilt. Allemaal even vriendelijk!
Er was goed contact en de bezorging was presies volgens afspraak. Al meerdere jaren naar grote tevredenheid.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een goed geolied familiebedrijf met ervaring sinds 1919 als totaalleverancier op het gebied van brandstoffen. Wij bieden een breed assortiment aan kolen, hout & houtpellets, olieproducten, gassen, smeermiddelen, barbecueproducten en reinigingsproducten. Door onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een uitstekende service en scherpe prijzen.
Herastraat 55, 5047 TX, Tilburg, Paesi Bassi
- 0135422284
- info@rijnenbv.com
- rijnenbv.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snelle service.
Snelle service.
Met palletwagen op plaats van bestemming gezet.
binnen 5 min weer weg.
Prima.
Snelle levering aardige medewerkers
Snelle levering, zeer goede communicatie en gewoon ook super aardige medewerkers.
Service met een hoofdletter S.
Super service
Goede prijs, snelle levering en bovenal erg vriendelijk personeel. Ieder jaar bestel ik hier een nieuwe voorraad houtpellets.
Goede ervaring
Goede ervaring,
Omdat de chauffeur meedacht bij het neerzetten van de pallets!!
De prijs,telefoonje datum levering.
De prijs,telefoonje datum levering.
De transporteur heeft de levering in de garage gezet.
Snelle levering volgens afspraak en…
Snelle levering volgens afspraak en plaatsing in de garage.
Snelle levering door een chauffeur die de pallet echt perfect had geplaatst.
Alles perfect verlopen.
Snel geholpen en gebracht.
Snel geholpen en gebracht.
Chauffeur behulpzaam tot aan de deur.
goede levering en keurig in de schuur…
goede levering en keurig in de schuur geplaatst.niets op aan te merken van de chauffeur
Uitstekende service en communicatie…
Uitstekende service en communicatie voor bezorging. Daarbij vind ik Badger pellets de beste pellets die er zijn voor mijn pelletkachel
Het bestellen ging heel makkelijk
Het bestellen ging heel makkelijk, het telefonische contact was heel prettig.