Wat een opdringerig personeel, binnen 5 minuten na binnenkomst door 3 personeelsledenl heel opdringerig gevraagd of ze konden helpen. Geur in de winkel is niet te harden, ruikt naar urine!!!... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Rifwachter Aquaria, de grootste aquariumspeciaalzaak van de Benelux met het grootst mogelijke assortiment op het gebied van uw en onze aquariumhobby!
Haven 1, 1211 MA, Hilversum, Paesi Bassi
- rifwachter.nl
Uitstekend
Het is echt een prachtige winkel, fijn en vriendelijk personeel, ontzettend veel kennis, prachtig assortiment, vissen, planten en koraal waren echt prachtig, goede prijzen en je wordt geholpen tot aan de auto. Wij kwamen helemaal vanuit Helmond hier naar toe gereden was echt de moeite waard.
Super mooie bijzondere vissen en…
Super mooie bijzondere vissen en planten. Hele fijne bediening. Super leuk gehad
Mooie winkel met zorg voor de dieren
Rifwachter is een mooie aquarium winkel met zorg voor de dieren. De negatieve review die hier staat is mijns inziens duidelijk bedoeld om de zaak in een slecht daglicht te plaatsen. Natuurlijk laten ze steken vallen (net als vrijwel alle andere winkels), maar ze doen het over het algemeen ruim voldoende tot zeer goed.
Vieze winkel
Geur in de winkel is niet te harden, ruikt naar urine!!!
Zeer trieste aanblik! De winkel ziet er steeds slechter uit. Bakken met een enorme kaamlaag op het water, ramen van aquaria waar je amper doorheen kan kijken zo vies/ vol alg zijn ze.
Prijzen zijn exorbitant hoog!!!
Veel zieke dieren met schimmel/ parasieten, bacteriële infecties, geknepen vinnen en lusteloos, allemaal te wijten aan slecht/ nauwelijks onderhoud .
Ooit was deze winkel een gerenommeerde aquarium zaak! Nu hoop je dat de zaak snel dicht gaat, beter voor het welzijn van de vissen.
Ik zal hier nooit meer iets kopen zeker geen vissen!
Unespected maar Dit is echt een leuke… ik ging op de…
Dit is echt een leuke… ik ging op de bonnefooi ernaartoe en werd als een koning behandeld echt super tof ! 👌
Ik kreeg spontane korting op m’n verzoeken of bijvoorbeeld de kleinere vissen iets goedkoper mochten …. En daar werd gehoor aangegeven toppie top bedankt Rifwachter m’n Malawi vriendjes zijn erg blij met hun nieuwe TRU- aqu-home very nice ik ben echt blij met de service terwijl ik geeneens nog een vaste klant was… voor julie info nu ben ik dat zeker en zal de Rifwachter zeker aanbevelen aan een ieder… gaan jullie vooral zo door met de service en niet te vergeten de love for Fish ❤️🩹
Aanschaf aquarium en laten inrichten(…
Aanschaf aquarium en laten inrichten( Aquascaping) Januari 2025. Prachtig geworden en fijn advies gekregen. Goede adviezen en begeleiding als er vragen zijn. Ben er zeer tevreden mee.
Een aquarium gekocht en laten inrichten…
Een aquarium gekocht en laten inrichten is een feest en geweldig hier. Werkelijk prachtig geworden en gewldige advies. Een aanrader
Na lange tijd weer een keer bij…
Na lange tijd weer een keer bij rifwachter geweest bij de vorige eigenaar was het een super winkel wat ik nu aantrof vond ik teleurstellend Ga er niet meer heen
5 garnalen gekocht echter bij aankomst…
5 garnalen gekocht echter bij aankomst waren er 2 dood.
Ik heb een mail verstuurd echter tot op heden geen reactie mogen ontvangen.
Ik kom hier al langere tijd
Ik kom hier al langere tijd. Mooie winkel met heel veel keuze. Zoet, zout en aquascaping. Hier hebben ze het grootste planten eiland wat ik ooit gezien heb met ontzettend veel verschillende soorten planten! Als je wat water uit je aquarium meeneemt, testen ze dat en dan krijg je gewoon een week garantie op de vissen zonder gezeur kennis en kunde van het personeel is erg goed. Ze verkopen ook rustig een “nee” als klanten vissen willen kopen wat niet kan. (Zoals een clownvisje om in een grote tequila fles te doen met zoet water?!?!) qua prijs m.i. zeer redelijk, wel duurder dan bij een tuincentrum of dierenwinkel, maar dat is niet erg verwonderlijk. Voorraad toebehoren is bijzonder groot zodat ik nooit heb misgegrepen. Voor mij een ideale winkel.
Slecht en onverzorgd kleine aquarium…
Slecht en onverzorgd kleine aquarium winkel. Hoe komen ze erbij dat dit de grootste en meeste aanbod van aquariumwinkel is. Bakjes waren vies en onverzorgd. Ook de winkel was een zooitje.
Topzaak
1 uur en 15 minuten gereden om Rifwachter voor het eerst te bezoeken en ik kan je zeggen het was de rit driedubbel waard! Uitstekend advies (vaker nee of niet doen dan ja) zeer ruim assortiment in hardscape en techniek en prachtige vissen, vaak zeldzaam wn elders niet of nauwelijks voorhanden.
Maar de 5 sterren zijn vooral voor de eigenaar; een gedreven ondernemer met heel heel veel kennis van zaken, lekker druk ( mag ik zeggen als ADDer) en het enthiousiasme straalt ervan af! Topzaak, wordt mijn vaste stek.
Mede dankzij rifwachter mooie Nano Cube 60l ingericht en heb ik door alle hulp mijn oude hobby(Malawi en Tangyanika biotopen) nieuw leven in kunnen blazen.
Knowledgeable staff with great advice
Very friendly and knowledgeable staff. They take good care of the animals. Best in NL
Goede visdoctoren en fantastische service!
Goed advies bij zieke vissen en daarbij behulpzaam om een oplossing te vinden !
Laatst had mijn zoutwater aquarium last van odenium. Ik had hierbij geen idee wat het was. Ik heb het lijkje van een vis (en filmpje van het gedrag van de dag ervoor) meegenomen. Het advies was dat ik mijn overige bestand (wat maar clownsvis was) kon laten logeren voor behandeling en mijn aquarium hoog in temperatuur moest zetten.
Echt een top service ! Hierdoor heb ik gelukkig niet hoeven kiezen wie zou overleven.
In overleg hebben ze zelfs nu een koppeltje kunnen maken met mijn (nu gezonde) vis. Die ik graag meeneem zodra mn aquarium weer goed is.
Ik kom er wekelijks met veel plezier
Ik kom er wekelijks met veel plezier. Altijd goed advies, als er wat is word het altijd opgelost.
Bedrog en geen kennis van zaken.
Bedrog en geen kennis van zaken.
Ik had gebeld of er een bepaalde vis in voorraad was. Omdat het antwoord positief was heb ik 50 km gereden om voor niets te komen. De vissen waarvoor ik gekomen was zwommen tussen een andere veel goedkoper soort in dezelfde bak en er bleek slechts een of twee exemplaren van de door mij gevraagde soort in die groep aanwezig te zijn. De anderen werden blijkbaar gewoon voor de duurdere soort verkocht. De verkoper kon het verschil niet eens zien. Dit lijkt op bedrog. De kwaliteit was ook slecht. Ik ben al ruim veertig jaren klant van de Rifwachter maar ik ben nu klant af. Ik wil niet bedrogen worden. Helaas had ik eerder de reviews moeten lezen. Er schijnt een nieuwe eigenaar te zijn die niet bepaald klantvriendelijk is. Diebo in Nieuwegein is een beter alternatief.
Slechte kwaliteit, erg duur en slecht geholpen
Groot assortiment met veel verschillende mooie vissen. Helaas is de nieuwe eigenaar erg opdringerig en hebben zowel ik als andere om mij heen ondanks dat onze water waardes in orde zijn veel dode vissen en garnalen gehad die hier vandaan kwamen, vaak al de dag nadat we ze hebben gekocht. De vissen van vele andere aquaria winkels doen het wel erg goed dus het lijkt toch iets in de kwaliteit te zijn. Daarnaast zijn ze erg duur. Onlangs 10 euro voor één guppie betaald die de volgende ochtend al dood was.... Eerder een review op google geplaatst welke gewoon direct verwijderd wordt en de eigenaar niet eens met je in gesprek wilt om te kijken wat ze eventueel voor je kunnen doen. Heel erg jammer. Bij de oude eigenaar kwam ik overigens met heel veel plezier en was ik erg tevreden!
Goed en eerlijk advies op maat
Vandaag voor de tweede keer langs geweest. Wat een eerlijk en goed advies krijg je hier! Geen standaard “dierenwinkel” die je van alles aan probeert te smeren, maar echt eerlijk advies. Advies wordt ook op maat gegeven, waterwaarden worden gemeten en aan de hand daarvan zeggen ze welke vissen en planten je het beste kan nemen en hoe je deze kan verzorgen. Zeker een aanrader en ook het reizen waard (ik kom uit Den Bosch)!
Voortreffelijke service en advies
Voortreffelijke service en advies. De afdeling zoutwater is zeer verleidelijk. Maar ik ging voor zoetwater. Ik had aanvankelijk een foute keuze gemaakt, maar dat werd helemaal recht getrokken!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.