Valutata 5 stelle su 5

Heerlijk masker, geeft de krullen een goede veerkracht,en je hebt er maar weinig van nodig om het gewenste effect te creeeren

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik dit haarmasker al enkele jaren en merk telkens een duidelijk positief verschil na gebruik. Mijn haar krijgt een prachtige glans en zichtbaar meer volume. Geen enkel ander merk kan tippen aa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Had last van erg droog haar en klitten. Na het gebruiken van Rice Water Mask is mijn haar lekker vochtig en zacht makkelijker kambaar zonder dat het blijft klitten

Valutata 3 stelle su 5

Bezorging ging een beetje stroefjes,ik heb 13 dagen op dit product gewacht, omdat deze blijkbaar terug gestuurd was. Het is een fijne masker maar inhoud van het potje is wel extreem weinig. Na 1 keer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Ricewater

Mijn haar word zacht, ik ben er tevreden mee.
De prijs zou wat mij betreft echt wel een stuk naar beneden mogen om het voor meerdere mensen mogelijk te maken om dit product aan te schaffen.

12 maggio 2025

Goede service, fijn haarmasker

Naast dat product heel fijn is hebben ze een goede service.
Mijn pakketje was verlaat omdat ik vergeten was mijn straatnaam te vermelden. Mijn pakketje zou vlgs de DHL op dinsdag komen, toen op een woensdag en toen helemaal niet meer ..Rice Water gemaild wanneer het produkt nu komt. Zij hebben meteen een nieuw produkt verstuurd. Deze was er heel snel . Echt heel fijn

9 maggio 2025

Dit haarmasker ruikt heerlijk

Dit haarmasker ruikt heerlijk. Ik gebruik het 2 keer per week. Of het nou doet wat iedereen claimt weet ik niet. Mijn haar is op de dag zelf na gebruik van het masker heel mooi en gekruld, maar daarna niet meer.

7 maggio 2025

Geweldig!

Beste masker oooit! Heb ‘t alweer voor de 5e keer gekocht. M’n haar is zo lang en gezond geworden. Wat een top product.

7 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

De pot is halfleeg geleverd en geen…

De pot is halfleeg geleverd en geen reactie na het opnemen van contact

9 maggio 2025
Logo di Rice Water Store

Risposta di Rice Water Store

Hi Karima, op dit moment hebben we geen contact van jou ontvangen. Kun je contact met ons opnemen? We helpen je graag!

Valutata 5 stelle su 5

Hoewel mijn bestelling tot twee keer toe verkeerd werd geleverd, hebben ze dit netjes opgelost. Ze hebben het haarmasker uiteindelijk voor de derde keer opnieuw opgestuurd en dit keer correct. De klantenservice was via e-mail goed bereikbaar en reageerde snel op mijn berichten.

22 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben oprecht super super tevreden…

Ik ben oprecht super super tevreden over dit bedrijf, en dit los van het product. Ik had problemen met de levering van het product wat los van jullie stond, en jullie hebben mij zonder problemen een nieuw product opgestuurd. Jullie zijn super goed bereikbaar per mail en super aandachtig voor jullie klanten. Jullie zijn zo netjes!

31 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn pakket de volgende dag…

Ik heb mijn pakket de volgende dag gekregen! Hoe fijn is dat voor iets wat ook nog echt het waard is. Ben heel blij met deze masker. Het is echt fijn voor dames zoals ik met geblondeerde beschadigde haar.

2 maggio 2025

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più