1. Call Center

Kundeservice specialister. Vi servicerer store danske virksomheder som Telenor, CBB, OK mobil, Norlys, NRGI og Mastercard. Giv dine kompetencer et boost Som medarbejder hos Rezponz er din opgave, at sidde ved telefonen og besvare indgående henvendelser fra kunder, der har brug for hjælp og vejledning. Stemningen hos os bærer præg af, at vi er en ungdommelig arbejdsplads og at det sociale fylder rigtig meget i vores hverdag. Hos Rezponz går vi også meget op i DIN udvikling, så du vil indgå i interne såvel som eksterne kurser, som er med til at sikre, at du får erhvervet dig faglige kompetencer, som vil være anvendelige i din fremtidige uddannelse/karrierevej. Vi gør plads til både dig, som ser jobbet som et springbræt til din fremtid, men også dig som ser en mulighed for at skabe en karriere hos Rezponz.

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

1 recensione

Solitamente risponde entro 24 ore

Dårlig kundeservice!

Skulle snakke med en sælger ved Volvo i Aalborg.... Desværre kunne Rezponz ikke magte opgaven! Da det er dem der tager telefonen for Volvo i Aalborg.... Efter 3 forsøg var min tålmodighed opbrugt! Så hold jer fra Rezponz hvis du har firma og ønsker de skal klare dine opkald!

22 settembre 2025
Logo di Rezponz

Risposta di Rezponz

Hej Kasper Rezponz varetager ikke nogle opgaver for Volvo. Du kan ringe direkte til Volvo Aalborg på 98120911.