Чудовий сайт для створення вішлістів, єдине чого не вистачає так це бронювання подарунків, щоб на свято декілька людей випадково не подарувало одне й те саме, також якщо з'явиться ця функція було б до... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Все чудово) єдине, що я б хотіла, аби додали можливість чату в цей застосунок. Або коментарів. Адже я час від часу бачу бажання інших людей з речами, які в мене є, але якими я зовсім не користувалася.... Leggi di più
Подобається, що можна створювати різні списки бажанок на різні тематики, що є можливість накопичувати гроші у скарбничці, що можна не просто видаляти зі списку пункти, а саме відмітити як "здійснене б... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
🌟 Rewish — finally the place where you can Create and Manage your Wishlists. Perfect ultimate Registry, GiftList and Wishlist for gifts you really want. Find your friends and share with World
Informazioni di contatto
Stati Uniti
- hello@rewish.io
- rewish.io
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Дуже подобається разом з ревіш…
Дуже подобається разом з ревіш виконувати свої та бажання друзів ❤️
Чудовий сервіс для формування віш…
Чудовий сервіс для формування віш листа. Дуже зручне додавання бажанок на сайт та додавання з інших віш листів. Буду користуватись сама і радити друзям)
Зручний функціонал
Зручний функціонал, що постійно вдосконалюється. Френдлі навігація, де все зручно і комфортно. Швидкий і стабільний сайт. Крута комунікація з користувачами, класна система «друзів».
Український стартап, що приємно дивує!
Дуже зручний та корисний сайт
Дуже задоволена застосунком
Дуже задоволена застосунком. Вперше познайомилась з застосунком в грудні минулого року. Створила список бажанок до дня народження, і яким було моє здивування коли я отримала частину бажанок, це був найкращий день народження😍 дуже зручно відстежувати свої бажанки, адже в застосунку відмічається коли хтось здійснює твоє бажання, і дуже приємно відмічати коли бажанка вже в тебе 😍 не уявляю як раніше була без ревішу😍❤️🫂
Я в захваті 🥰 Додавати бажанки дуже…
Я в захваті 🥰 Додавати бажанки дуже швидко і легко. Скопіював - вставив і вже додало фото і навіть ціну. Зручний і яскравий вішліст, що ще треба.
Дякую за вашу роботу 🫶
Прекрасний сайт і дуже зручний у…
Прекрасний сайт і дуже зручний у використанні. Найкращий з усіх подібних, ще й від українських розробників🥰
Дуже гарний сервіс і моя щира рекомендація
Дуже гарний сервіс, закидаєш свої бажання, і через деякий час приємно відмічати, що воно здійснене, мною чи моїми людьми! Це полегшує питання з подарунками, особливо коли хочеш вгадати з ним. І що мені ще подобається, що будь - яка проблема, з якою я звернулась, швидко вирішують ❤️ Рекомендую
I like it service
I like it. It’s very easy to use and user friendly service, where you can save your own desires for birthday or other holidays. I like this also because your friends can reserved their gifts or present desire unexpectedly (on service you can write your address for this). I wish team this service more and more success with development.
easily
easily, quickly, you can easily add other wishes to your wish list.
you can follow the wishes of your friends and always see their updates.
Хороший сервіс 🤫 допоможе спланувати…
Хороший сервіс 🤫 допоможе спланувати перелік бажанок. Допомагає обрати подарунок рідним та друзям, а також завдяки цьому застосунку можна потішити навіть не знайомих тобі людей. Отримала вже багато бажанок через ревіш. Дякую розробникам за такий шикарний застосунок❤️🥰
Неймовірний додаток
Неймовірний додаток, який зберігає найзаповітніші бажання його користувачів!
serviço cómodo de envio de correio
serviço cómodo de envio de correio. utilizam-no há mais 7 meses
Чудовий додаток
Чудовий додаток для створення вішлістів. Тепер сказати, про свої бажанки стало простіше)
Дуже зручний український сервіс
Дуже зручний український сервіс, який постійно розвивається.
Дуже подобається платформа Ревіш
Дуже подобається платформа Ревіш! Я з вами ще з жовтня 2023, отримала вже сотню подарунків! Тішуся 💜
Ваша @olenk.bkn 🥰
Отримала вже більше 10 подарунків із…
Отримала вже більше 10 подарунків із вішліста і виявилось, що друзі просто не знали про мої хотілки ). Приємно отримувати подарунки без приводу і визначних дат. Раджу Ревіш для вішліста!
so nice✨
simple, affordable, stylish service in which you can not only keep visualized records of your wishes, but also be inspired by others users✨
Чудовий сервіс для створення вішлістів)…
Чудовий сервіс для створення вішлістів) І дуже рада, що випадково знайшла його
Чудова платформа для вішліста
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.