Order my wheels in chrome and they came in steel and the wrong color. The color did not match and was different on each individual wheel. They would not give me a refund. Settled on taking them to a w... Leggi di più
Verzending was om onduidelijke redenen verkeerd gegaan, gemeld, kreeg netjes antwoord van Thomas. Ik kwam er helaas telaat achter dat er zulke slechte reviews gepost waren over dit bedrijf. Reveur... Leggi di più
Paardrijlaarzen besteld. Ze adverteren met merklaarzen, volgens de website zouden ze op 10 werkdagen bij je thuis zijn. Na bijna een maand wachten een goedkoop aftreksel gekregen dat niet eens lijk... Leggi di più
Riekt naar oplichting. Mooi plaatjes, maar na levering kom je erachter dat het prutkwaliteit is. Retour sturen wordt ontmoedigd en als je het wel doet ben je inderdaad al je geld kwijt, inclusief ook... Leggi di più
Dit bedrijf licht mensen bewust op
Dit bedrijf licht mensen bewust op, wat omschreven wordt als een warme trui, blijkt een Hawaishirt met print van de warme trui in een zeilstof, verzonden vanuit China.
En ik ben niet de eerste, zie ik in de recensies. Heb een mail gestuurd over mijn bevindingen en overweeg stappen
Oplichters
Oplichters! Warme wintertrui besteld van 40 euro. Zou katoen zijn en de foto's tonen een gebreidde warme trui.
Na maand wachten levering uit China van een print van de trui om zeilstof. Retouren wordt aangeboden maar is niet mogelijk. Het is oplichterij!
Ondanks bewijzen alles ontkennen
Helaas heb ik ook een slechte ervaring met dit "bedrijf" gehad. Ondanks een screenshot met hun naam ontkennen ze dat ik een bestelling heb gedaan. Zelfs heb ik een afschrift van de bank meegestuurd maar ze ontkennen alles: "het rekeningnummer is niet van hun".
Dus geld weg. Ik heb het betreffende kledingstuk ergens anders en goedkoper gevonden.
Oplichters
Op 24 oktober laarzen besteld en betaald. Er werd niets bezorgd. melissa zei dat ze het zo druk hadden. Steeds mailen maar er kwam niets.Ik heb mijn bestelling geannuleerde en geld terug gevraagd. maar NEE. in december (pas) meer dan 6 weken later kwam de smoes dat ik het huisnummer niet had ingevuld en de zending terug gestuurd zou zijn. Ik kon dan wel weer verzenkosten betalen om mijn laarzen bezorgd te krijgen. Dat vertik ik. Het is een dubieus bedrijf en ik raad iedereen af om daar iets te bestellen!!!!!
Slechte zaak!
Heel slecht te bereiken. Uiteindelijk de3 blouses met rits ontvangen voor 80 euro. Slechte kwaliteit en de gratis handschoenen die ik erbij zou krijgen zaten er niet bij. Nu al weken bezig met mailen maar ze reageren niet of nauwelijks en inderdaad smoesjes dat ze mijn gegevens niet meer hebben terwijl de zending wel hier is aangekomen.
NIET BESTELLEN HIER!!
Oplichters!!
Ze houden je aan het lijntje met allerlei smoesjes. Ik zou het verkeerde adres hebben opgegeven, maar dat was niet zo. Zending was volgens hen al gestuurd naar depot - maar hiervoor zijn al 15 e-mails de revue gepasseerd en iedere keer met een andere smoes. Nu zouden de laarzen vernietigd zijn. Ze konden me aanbieden om voor € 14,95 een paar gratis laarzen toe te sturen. Ze houden je gewoon voor de gek en het enige wat ze willen is je oplichten !! Nooit bestellen hier!! Te mooi om waar te zijn..
Bestelde blouse nooit ontvangen
Bestelde blouse nooit ontvangen. Aflevering duurde lang. Na contact te hebben gezocht kreeg ik te horen dat het te druk was. Vervolgens kreeg ik bericht dat het geleverd was in de brievenbus en toen ik zei dat ik niets had ontvangen zeiden ze dat ik mijn huisnr was vergeten en dat het terug was naar het depot. Daar was het vernietigd. Ik kon "gratis"een nieuwe krijgen maar dan wel zelf de bezorgkosten a 9.95 betalen.
Bedriegers …
Ze sturen slechte kwaliteit artikels vanuit China en minstens een maand na datum. Ze hebben een retourbeleid dat er geen is. Ik mocht eerst een andere maat bestellen mits opleg van 14.95 euro en de slechte houden (doneren aan familie of vrienden). Toen ik hier niet mee akkoord ging kreeg ik een mail dat ik ze kon retourneren maar .... met een uitleg bij dat ze dat toch liever niet zagen. Ze hebben nl zogezegd maar 1 opslagplaats en die is in China. Ze konden ook 10% van mijn aankoopbedrag terug storten en dan kon ik alsnog de laarzen houden en doneren aan iemand anders. Terugzenden moet naar China en kost volgens hen minstens 20 euro. Dan is het nog de vraag of je volledig bedrag terug wordt gestort, want ook daar moet je nog een maand op wachten. Ze zijn bedrieglijk ivm trustpilot, want daar kan je zoveel goede reviews lezen, score 4.5/5 op truspilot. Nu hier alleszins niet. Blijf er weg. Zelf heb ik klacht ingediend bij de ombudsdienst van de europese commissie. Zouden we allemaal moeten doen, om deze oplichting te kunnen stoppen.
Slechte kwaliteit / omslachtig…
Slechte kwaliteit / omslachtig retourproces / klant onvriendelijke wijze van werken.
Mijn advies - hier niets bestellen.
een grote oplichtersbende
een grote oplichtersbende
Zitten in Amsterdam en producten moet je terugsturen naar CHINA en zelf verzendkosten betalen
Hun producten is een grote rotzooi
Adverteren op Facebook onder verschillende namen
laarzen heel slechte kwaliteit en te…
laarzen heel slechte kwaliteit en te klein !
je wacht weken op je bestelling , dan heb je zgn je huis nr vergeten , daarna de straat , vriendelijke mailtjes die niks zeggen.
dan kan je ze in orginele verpakking terug sturen ,moet er een foto van maken en het was zo verpakt dat je het niet open krijgt dus , je zou 10% terug krijgen pfff
van de rest per terug gestuurde artikelen planten ze zgn bomen(keep dreaming) het is 1 OPLICHTERS BENDE !
Terug sturen naar China voor eigen…
Terug sturen naar China voor eigen rekening. Meer dan de helft van aankoopbedrag. Schandalig.
Rommel
Rommel! En oplichters. Website is offline gehaald. Bestel hier nooit wat!
Kapotte laarzen ontvangen, niet te spreken over de Chinese rommel.
Niks snelle levering, spullen uit China!
Niks snelle levering. Alles komt uit een magazijn in China. Vervolgens zijn de kosten voor retourneren voor jezelf en is dit minimaal €20,- ( terug naar China)
De laarzen waren veel te smal, zodat ik ze niet dicht kan krijgen, terwijl ik al een maat groter genomen heb en hele dunne enkels en benen heb. Weinig kans dus dat ik iemand kan vinden die ik er blij mee kan maken.
Goede leer voor de volgende x. Goed checken voordat ik bestel. Hier in ieder geval nooit meer!
Reveur paardrijlaarzen WAARDELOOS
Het dropshipping bedrijf Reveur heeft me opgelicht. Via mooie Facebook advertenties en supersnelle apple pay heb ik voor €49,95 rijlaarzen besteld welke niet geleverd zijn. Bij het annuleren van de bestelling kreeg ik het volgende bericht:
Beste Marloes,
Helaas is annulering niet meer mogelijk, omdat de bestelling al onderweg is naar het opgegeven adres. We willen je verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je laarzen zo snel mogelijk ontvangt.
U kunt gebruik maken van ons retourproces zodra de laarzen zijn aangekomen. We hopen dat je begrip hebt voor deze situatie en staan klaar om je verder te assisteren als dat nodig is.
Melissa
RÊVEUR
Paardrijlaarzen besteld
Paardrijlaarzen besteld.
Ze adverteren met merklaarzen, volgens de website zouden ze op 10 werkdagen bij je thuis zijn. Na bijna een maand wachten een goedkoop aftreksel gekregen dat niet eens lijkt op de geadverteerde laarzen.
Hun spullen komen van Ali en is foute namaak! Als je je geld terug wilt moet je eerst verzendkosten betalen omdat zij mensen afzetten!
Maat 42 besteld
Maat 42 besteld, en iets ontvangen dat leek op een maat 38-39, terwijl er 42 op de verpakking stond. Nu kan ik het ruilen, en in de maattabel kijken...En voor EUR6,95 terugsturen en dan blind maat 45 bestellen of zo, hopen dat dat wel past?...Raar en incorrect.
Zeer slechte producten
Zeer slecht product geleverd laarzen die totaal niet kloppen bij het plaatje of de beschijving. Dit is gewoon rommel uit China en net zoals de andere recenscie beschrijft kloppen hun trustpilot reviews niet allemaal nep! En nu mag ik zelf 20 euro betalen om rommel terug te sturen naar China terwijl zij een slecht product leveren. OPLICHTERS!
Mijn aankoop bij Reveur waren paardrijlaarzen
Mijn aankoop bij Reveur was teleurstellend. De laarzen pasten niet en het "geld terug garantie" beleid dekt niet de volledige aankoopprijs en halen minimaal € 20,00 van je aankoopbedrag af. Bovendien viel de kwaliteit tegen in vergelijking met de website. Op hun website staat dat ze 2375 beoordelingen hebben op trustpilot en dat klopt niet:-( Niet kopen bij deze website
"Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Jij als webwinkelier bent verplicht zo'n retour te accepteren en het volledige aankoopbedrag terug te storten, ongeacht de reden die de klant opgeeft."
Nep!
Adverteren ook onder de naam gavii.nl gebruiken valse cijfers van Trustpilot. Zogenaamd 2.365+ reviews. Maar daadwerkelijk 0. Aanbieding loopt af binnen 24 uur zodat je snel betaalt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.