Jeg købte en trøje hos Retroshirts. Desværre viste det sig, at printet bagpå trøjen ikke var lavet på korrekt vis, og det smittede derfor af. Printet var ellers flot lavet, og det var derfor ik... Leggi di più
Bestilte en trøje fra VM-slutrunden 2018 og har lige modtaget den - to dage efter bestillingen - virkelig god service! Trøjen er i rigtig fin stand 9/10 - ingen tråde er gået og trykket fremstår pæ... Leggi di più
Virkelig en god oplevelse med Retroshirt. Bestilte en trøje som var meget svær at få fat i , og de kæmpede en kamp og fik den hjem. Rigtig god dialog hele vejen igennem , kan kun anbefale at købe ige... Leggi di più
Bestilte en trøje og den kom efter 2 dage uden problemer. Købte trøjen i kondition 9/10 men vil dog sige at der ikke er et eneste tegn på at den har været brugt en eneste gang, udover at der mangler t... Leggi di più
Hos RetroShirts.dk sætter vi en ære i at tilbyde autentiske trøjer, der bringer nostalgien og historien tilbage til fodboldverdenen. Vores trøjer er nøje udvalgt og sikrer, at de opfylder høje standarder for autenticitet og kvalitet. Vi samarbejder med troværdige leverandører for at sikre, at vores kunder får ægte stykker fodboldhistorie.
K A Hasselbalchs Vej 98, 3070, Snekkersten, Danimarca
- info@retroshirts.dk
- retroshirts.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Kan ikke returnere varen
Fik levring inden for få dagen, dog var trøjen for lille og jeg vil gerne returnere den, jeg har spurgt om proceduren for returnering, både via mail og via hjemmesidens besked funktion. Jeg har intet hørt fra firmaet.

Risposta di Retroshirts.dk ApS
Hurtig levering og fin vare
Behagelig service og fremragende stand…
Behagelig service og fremragende stand m. trøje
10/10 køb:)
Fantastisk
Would definitely purchase again was just as described if not better, great service and fast delivery.
Jeg købte to trøjer af Retroshirts
Jeg købte to trøjer af Retroshirts i super god stand 9/10 man kan ikke sætte en finger på det og super god service, de var til at snakke med
Rigtig god oplevelse.
Rigtig god oplevelse.
God kvalitet, hurtigt svar, sikker levering! :)
Fantastisk service
Fantastisk service! Jeg fik virkelig god hjælp til at finde en gave til min mand – i en verden, jeg ellers ikke kender særlig godt.
Benjamin og Rasmus var fantastiske og…
Benjamin og Rasmus var fantastiske og super venlige. Vi har aldrig set bedre udvalg af retro fodboldtrøjer. Jeg anbefaler det til alle der møder dem!
Benjamin er fantastisk
Benjamin er fantastisk! Køb hos ham. Skøn service
Varmeste i branchen
Fedeste oplevselse og de sødeste drenge…
Fedeste oplevselse og de sødeste drenge nogensinde ❤️
Det er klasse kundeservice på…
Det er klasse kundeservice på mørkøvkrammermarked
Mega fed butik!!!
Benjamin og Rasmus er stjerner
Benjamin og Rasmus, gav en super service!
Som altid hurtig levering
Som altid hurtig levering. Kvaliteten af de trøjer jeg har købt hos Retroshirts er super 👍
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering. Købte trøjen tirsdag aften og den var fremme om fredagen hvor jeg skulle bruge den 💪🙏