Sindsyg god service. Lynhurtig response efter henvendelse på email. Løste problem med det samme. Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰 Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻
Hyggelig retro site med diverse ting man kan være heldig RetroBros ligger inde med. produkter kom som de så ud på billeder. Ordre blev håndteret og sendt indenfor meget kort tid. Bestemt ikke sidste... Leggi di più
Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpa... Leggi di più
Fantastisk service! Havde bestil en dvd serie og ved ankomst virkede nogle af dvd’erne ikke, men efter at have kontaktet RetroBros. Blev pengene refunderet. Super service. Ser frem til næste køb hos d... Leggi di più
Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.
Danimarca
- retrobros.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Et meget bredt og spændende udvalg
Et meget bredt og spændende udvalg. Meget tid er brugt på at kigge det spændende udvalg igennem. Lige fra retrospil til Funko POP! figurer. Leveringen var virkelig kvik.
Jeg synes Retrobros er et godt sted at…
Jeg synes Retrobros er et godt sted at købe gamle Videospil og film, og det er gode til at levere de varer der bliver bestilt. Retrobros er blevet et bedre sted at handle end det var for syv år siden.
Kom kjappt fram og i god stand

Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse, nem hjemmeside hvor man finder det man leder efter.

God oplevelse!
Man kan aldrig rigtigt bedømme en virksomhed før noget går i fisk og man skal i dialog med den. Min ordre gik ikke helt problemfrit, men takket være en super god og hurtig kundeservice var det faktisk ok. Jeg føler mig godt behandlet som kunde og vil derfor give dem min varmeste anbefaling.
Jeg fik alt det jeg ønskede mig
Igen en god oplevelse at handle hos…
Igen en god oplevelse at handle hos Retrobros, vil gerne anbefale andre også at gøre det. Upåklagelig kundeservice.

Rigtig god behandling
Modtog alt hvad jeg havde bestil i løbet af få dage. Fik også lidt rabat. Efter at have sendt dem en SMS blev jeg ringet op med support, der løste problemet. Skal jeg have mere Nintendo 64 udstyr, vil jeg helt sikkert bruge dem igen.
Bestilling af DVD
Fra bestilling over nettet til levering var det hurtig ekspedition.