Som muskelterapeut og MTT coach. Er jeg avhengig av pålitelige hjelpemidler. Restitusjon Norge leverer både kvalitet og service i alle ledd.

Utrolig god service og produkter som fremmer helsen din og hjelper restitusjonen etter ei god trenings økt . Anbefaler dem på det sterkeste

Her slutter man aldri å bli overrasket! Sjelden opplever man noen så serviceinnstilte - med så kort svartid. Scorer høyt i alle ledd, uavhengig om jeg har handlet som privatkunde eller firmakunde... Leggi di più

1. Negozio di articoli per massaggi

Restitusjon Norge er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på effektive og brukervennlige restitusjonsprodukter. Vi tilbyr blant annet massasjepistoler, kopping og kompresjonsprodukter, utviklet for å bidra til mindre muskelspenninger, bedre sirkulasjon og økt velvære i hverdagen. Våre produkter er utviklet i samarbeid med terapeuter over hele landet, med fokus på kvalitet, trygghet og dokumentert effekt. Målet vårt er å gjøre profesjonell restitusjon tilgjengelig for alle – enten du er aktiv, under behandling eller ønsker mindre smerter i hverdagen. Vi legger stor vekt på god kundeopplevelse, med rask levering, personlig kundeservice og produkter vi har tillit til.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Utrolig god service og produkter som…

30 marzo 2026

Risposta di Restitusjonnorge

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Vi setter utrolig stor pris på at du deler opplevelsen din, og det er spesielt hyggelig å høre at produktene våre bidrar både til bedre helse og god restitusjon etter trening.

Anbefalingen din betyr mye for oss – vi heier på deg videre!

Restitusjon Norge

100% Fornøyd

Som muskelterapeut og MTT coach.
Er jeg avhengig av pålitelige hjelpemidler.
Restitusjon Norge leverer både kvalitet og service i alle ledd.

20 marzo 2026

Risposta di Restitusjonnorge

Tusen takk for en utrolig verdifull tilbakemelding! 😁

Som muskelterapeut og MTT Coach betyr det ekstra mye for oss å høre at du opplever produktene våre som pålitelige hjelpemidler i din hverdag. Vi er stolte av å kunne levere både kvalitet og god service i alle ledd.

Takk for tilliten – vi heier på deg og jobben du gjør!

Restitusjon Norge AS

Skuffet

Jeg fikk dessverre brannsår av koppen, så den var altfor kraftig for meg. Er skikkelig skuffa!

16 settembre 2024

Hjelper på sensitiv hud

Flere nivåer av styrke, så den kan brukes på vonde steder for så å øke styrken etterhvert. Gjør huden mer tolerant for smerteberøring hvis man er veldig sensitiv eller er plaget av celulitter. Man blir litt avhengig, da det gir en behagelig følelse og man ser det funker etter noen få ganger.

28 maggio 2024

Hei Rebecca,

Aadne

Trenger sikkert tilvenning Men den var…

Trenger sikkert tilvenning Men den var i hardeste laget for meg

6 maggio 2024

Hei Anne,

Takk for en ærlig tilbakemelding! Alle produktene kommer med ulike nivåer og moduser, men det var synd det ble for mye for deg.

Ta gjerne kontakt med kontakt@restitusjonnorge.no så kan vi hjelpe deg.

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Kjøpte 2 for å se resultat og er så fornøyd at jeg skal kjøpe 2 til. Negativt var at ledningen til den ene ikke virket så jeg måtte lade en om gangen og håpe de sender en ny ledning når jeg får gitt beskjed om det. Anbefale alle som har ryggsmerter eller nakkesmerter om å prøve ut dette 😊

30 aprile 2024

Hei Linda,

Takk for en positiv tilbakemelding! 💛

Send en mail til kundeservice@kopping.no så ordner vi en ny lader til deg.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Anbefales.

8 aprile 2024

Hei Kevin,

Et produkt som fungerer

Dette var et impuls kjøp for å se om produktet kunne være til hjelp for en vond skulder. Og jeg må innrømme at jeg er veldig positivt overrasket. Smertene er ikke helt borte, men de er betraktelig mindre. Så Grindmode får karakteren 'Særdeles godt' av meg.

17 febbraio 2024

Hei Hans,

No pain no gain

Dette er en flott alternativ hjemme. Men varming av glasskopper med flamme er nr 1

9 febbraio 2024

Hei,