1. Negozio di lenzuola

Vi specialiserer os i ergonomisk og innovativt søvntilbehør, der hjælper mennesker med at sove bedre og vågne mere udhvilede. Vores mission er at kombinere komfort, funktionalitet og æstetik i produkter, der gør en mærkbar forskel i hverdagen uanset alder og behov. Restflow er rejsen hvor din bedre søvn starter.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Bedste pude

Mega god pude, slipper for ondt i nakken

9 febbraio 2026

Risposta di Restflow

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!
Det betyder virkelig meget at høre, at puden hjælper dig, og at du slipper for nakkesmerter. Det er hele idéen med Restflow, bedre støtte og bedre søvn.

Understøtter en oplevelse af ro

Jeg har modtaget min Restflow pude og elsker den. Den er nem at fylde med vand og super behagelig. Faktisk bruger jeg den også til klienter i velvære behandlinger, hvor puden understøtter deres følelse af ro.

20 gennaio 2026

Min erfaring med Restcloud

Jeg har haft virkelig god erfaring med min nye pude fra Restflow.
Især fordi jeg selv kan bestemme hvor meget eller lidt puden skal fylde med justering af vandet, elsker det, uanset om jeg sover på ryggen eller siden kan jeg bruge den til begge. Jeg har et arbejde hvor jeg får meget trætte skuldre, og her er det vigtigt for mig i perioder, om jeg skal sove på siden eller ryggen, og selvfølgelig en pude som passer til mine skiftende sove stillinger.

Jeg var lidt skeptisk i starten, men nu vil jeg slet ikke af med den igen. For mig har det gjort en reel forskel for min søvn.

Anbefaler hvis man gerne vil kunne justere sin pude i stedet for at have 2.

11 dicembre 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Vi er virkelig glade for at høre, at RestCloud™ gør en reel forskel for din søvn. Tak for anbefalingen💙

hurtig levering

hurtig levering
meget fin og lækker vandpude

30 novembre 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din fine anmeldelse og din tillid til os 💙
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vandpuden, og at leveringen levede op til dine forventninger.
De bedste hilsner
Ibrahim fra Restflow

Det har virkelig været den skønneste…

Det har virkelig været den skønneste soveoplevelse med Restflow.. Puden er nem at håndtere med påfyldning af vand!
jeg kan kun anbefale:)

6 novembre 2025

Risposta di Restflow

Hvor er det fantastisk at høre. Tusind tak for din søde feedback! Vi er så glade for, at du har haft en skøn soveoplevelse med din RestCloud-pude!
Det betyder meget for os, at du vil anbefale den videre 🙏

Føles dejlig støttende…

Jeg havde ærligt talt ikke de største forventninger til Restcloud puden. Jeg troede, den ville gynge, larme eller føles varm 😅 Men jeg tog jo helt fejl! Den føles præcis som en helt almindelig pude, bare med den fordel, at jeg ikke behøver at ryste den på plads hele tiden. Den holder formen perfekt og giver super god støtte til nakken, så jeg vågner uden spændinger. En virkelig behagelig og smart pude, som jeg varmt kan anbefale! ✨

20 ottobre 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤍
Det gør os virkelig glade at høre, at du blev positivt overrasket, og at puden giver dig den støtte og ro, du havde håbet på. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker, at alle vores kunder skal have en naturlig, behagelig og aflastende søvn uden spændinger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling ✨
– Team Restflow

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg købte en pude fra Restflow og jeg er virkelig imponeret! Den former sig perfekt efter nakken og giver fantastisk støtte hele natten. Jeg vågner uden spændinger i nakke og skuldre, og min søvn føles meget dybere.
Kvaliteten er helt i top, og man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over både design og materialer. Leveringen var hurtig, og puden kom flot pakket ind.
Jeg kan varmt anbefale Restflow-puden til alle, der ønsker en bedre og mere komfortabel nattesøvn!

1 settembre 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏 Vi er utrolig glade for at høre, at puden giver dig den støtte og komfort, du har brug for, og at du vågner op uden spændinger. Det betyder meget for os, at både kvaliteten og designet bliver bemærket. 💙

Fejlfri oplevelse.

Fejlfri oplevelse.

24 settembre 2025

Tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en fejlfri oplevelse hos os. Vi går meget op i hurtig levering, høj produktkvalitet og god service. Alt sammen for at sikre, at du som kunde får en problemfri og tryg købsoplevelse.
Tak fordi du valgte os!

Den mest behagelige pude jeg har prøvet…

Den mest behagelige pude jeg har prøvet til dags dato, kæmpe anbefaling!

9 settembre 2025

Risposta di Restflow

Tak for din fantastiske anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du synes puden er den mest behagelige, du har prøvet!🌙 Tak fordi du vil anbefale os videre💙

Virkelig god service

Virkelig god service, og god kvalitet.

12 settembre 2025

Risposta di Restflow

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og kvalitet💙

Absolut bedste pude jeg har prøvet.

Absolut bedste pude jeg har prøvet! Jeg har aldrig sovet bedre siden jeg investerede i en vandpude fra Restflow. Hurtig levering og god professionel service. Klar anbefaling herfra!

28 agosto 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det gør os virkelig glade at høre, at du sover bedre med din Restflow vandpude. Vi sætter stor pris på din anbefaling, det betyder meget for os 💙

Fantastisk produkt og god kavlitet

Virker som den skal
God pude med fin støtte. Nem at justere og god kvalitet. Meget tilfreds.

21 agosto 2025

Risposta di Restflow

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med puden, og at den lever op til dine forventninger både i støtte og kvalitet 💙