Restaurantbondestuen Recensioni 6

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Påskeskuffelse af dimensioner

Det skulle have været en påskefrokost som billederne viste med god variation med tarteletter, æg rejer og diverse varme retter. Den til dato mest sølle buffet jeg nogensinde har set. Hønsesalat på toast delt op i 8 små bidder pr toastskive. ingen rejer ingen æg, det varme bestod i under og overlår af kylling med klamt slapt skind. Det bedste på bordet var Påskeøllen som restauranten blot skulle tappe på glas. Vildt skuffende og vildledende billeder.

20 aprile 2025

Vi fik den dejligste æggekage med…

Vi fik den dejligste æggekage med lækker sprød flæsk. Vi skulle også have ½ flaske snaps men dette kan man ikke købe. Bondestuen var meget fleksible så vi fik skænket af tre omgange (4 cl. glas) så det passede med ½ flaske og til ½ flaskes pris. Flot kundeservice!

30 marzo 2025

Dejlig hurtig mad serveret af sød tjener

En hurtig beslutning om nem mad på Restaurant Bondestuen der ligger ved Odense ZOO.
Vi tog en wienerschnitzel og mit valg faldt på både en rejecocktail og en røget laks med tilbehør.
Vi fik hurtigt vores mad og det smagte skønt.
Alt serveret af en sød tjener.
En god oplevelse alt i alt.

23 gennaio 2025

Havde bestilt bord til frokost og…

Havde bestilt bord til frokost og kigget menu kortet hjemmefra.
Da vi skulle bestille, var der store prisforskelle ift. det der stod på deres hjemmeside. På et stykke smørrebrød var prisen steget med 60kr. De ville ikke sælge til priserne fra deres hjemmeside.
Falsk markedsføring.
Vi indtog frokosten et andet sted.

20 dicembre 2023

Meget ringe stegt flæsk med…

Meget ringe stegt flæsk med persillesovs
Aldrig oplevet så ringe mad. Stegt flæsk med persillesovs. Flæsket var så overstegt at et brædt havde været nemmere at tygge. Vi fik det skiftet, men det var endnu ringere.At de ikke tog penge for maden opvejer ikke den dårlige oplevelde samt en knækket tand.

25 maggio 2023

hyggelig stemning.

Det var en hyggelig stemning. Stjerneskuddet var dog ikke noget specielt, men mørbradgryden var konge og pommes fritterne var gode. Deres dressing var bare meget saltet. Snitzlen var lækker! Og stor

19 febbraio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito