Restaurant Applaus, Aalborg Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Endnu en super god oplevelse på Applaus. Den nye lokation er fantastisk, og de nye omgivelser samt vibe matcher den sædvanlige Applaus-kvalitet på fineste vis. Sublim madoplevelse, og vi hæfter os ved... Leggi di più

Aalborg eat out, 6 retter med vin menu ALT fungerede, maden var noget af det bedste, jeg har fået serveret længe. 😋Friske, venlige, servicemindede tjenere. Lækre vine. Fyldt lokale, men allig... Leggi di più

Et mega lækkert oplevelse Applaus overraskede i stor stil i går, med et fantastisk oplevelse. Alt fra mad og drikke til det gode kundeservice, samt hyggelige lokaler, spillede bare. Især skal der h... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Maden var det eneste plus

Maden var rigtig lækker, men akustikken i rummet, at sidde tæt på et larmende nabobord, alt for små borde uden benplads, hårde stole og at spørge efter drikkevarer 3 gange før man får det. Det trækker virkelig bare den lækre mad ned.. Vi fik de 12 serveringer og de smagte dejligt. Vi kom en lørdag, så jeg ved godt at det hjælper ikke på akustikken, men jeg synes at der blev proppet alt for mange gæster ind i det lille lokale.
Hvis jeg skulle komme igen, skulle det være for deres kokos-is - den var virkelig mums!

4 novembre 2023

Dyrekøbt oplevelse

Dejlige men dyre vine serveret af en meget oplysende og kyndig tjener. 12 retter, hvoraf en trediedel var fisk. Jeg spiste det, selvom jeg ikke er den store fiskespiser. Lidt godt brød til retterne ville ha sat prikken over i’et. Og jeg var bestemt ikke mæt, da jeg gik derfra. Ikke et sted jeg betaler næsten 3.000 kr. for igen for 2 personer.

4 agosto 2023

Super god oplevelse

Vi er 2 vennepar, som besøgte Applaus skærtorsdag i påsken 2022.
vi bestilte den store pakke med 12 retter, samt vin og saft menu.
Vi har kun ros til aftenen. Virkelig lækker mad - her får man virkelig meget og god kvalitet for pengene. Skønne vine og ditto saft. Betjeningen var skøn - afslappet stemning og virkelig god service.
Alt i alt en helt fantastisk oplevelse, til meget billige penge.
Absolut topkarakter og et sted, hvor vi gerne kommer igen, næste gang turen går nordpå.

26 aprile 2022

Vi (2 mennesker) skulle have 12 retter…

Vi (2 mennesker) skulle have 12 retter en fredag aften. Maden var rigtig god, og kan kun anbefales. Servicen var dog langt fra tilfredsstillende, og der var fuldt optaget, hvilket skabte så meget larm, at vi ofte måtte råbe for at kunne høre hinanden. Angående servicen tog de 12 retter ca. 4 timer, og der gik ca. en time mellem hovedretten og desserten. Det er for længe. Da vi bad cheftjeneren om regningen, og der var gået 15 minutter uden han kom, gik jeg selv op til fronten og bad om at betale. Alt imens cheftjeneren stod optaget og flirtede med et bord bestående af otte midaldrende damer. Godt at elevtjeneren var serviceminded imens cheftjeneren var optaget med at flotte sig. Det var sikkert også derfor, at der gik over en time mellem hovedretten og desserten. Maden var både lækker og inspirerende, men vi vælger nok et andet sted næste gang. Det ville nok have været en anden oplevelse eksempelvis en tirsdag aften, hvor der ikke var travlt.

22 dicembre 2021

God mad og mega god service

Vi er en famile på 4 som besøgte Applaus i slutningen af juni. Der var fuldt hus, selvom det var en hverdag. Maden var meget lækker, og man kunne smage, at der var lagt hjerte i tilberedningen.
God service - alle tjenerne var opmærksomme på gæsterne, og de var hen til gæsterne med passende mellemrum, for at sikre, at der ikke mangler noget. Særlig Morten, som var en af tjenerne, var bare god.
Vi havde vores 10 årig datter med. Retterne på menukortet var meget ukendte for hende, ingen tvivl om, at hun var udenfor hende comfortzone 😂
Morten fangede det hurtigt, og tilbød hende pommes frites, som de kan få fat i fra deres søsterrestaurant lige ved siden af.
Det løste det hele. Han blev hendes gode ven den aften.
Alt i alt en god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale applaus.

8 luglio 2021

Besøgt 17.6.2021 Maden var fastastisk

Besøgt 17.6.2021 Jeg har spist på landet fineste restauranter og kunne konstatere at maden var helt fantastisk- Betjeningen perfekt hvor Tjeneren vidste alt om de mange spændende retter og forstod at informere herom. Samtidig var vinene til fornuftige priser hvilket gjorde oplevelsen til noget helt særligt fordi man kunne tillade sig at købe væsentlig bedre vine end ellers. Jeg kan på det varmeste anbefale Restaurant Applaus og vil helt sikkert komme igen når jeg kommer til Aalborg igen.

21 giugno 2021

Var godt nok lidt høj på morfin da jeg…

Var godt nok lidt høj på morfin da jeg spiste, grundet nogle slemme smerter. Det har sikkert fået maden til at smage bedre, men jeg var stadig utroligt imponeret over deres 12-retters menu, sammen med deres vin menu. Både mig og min ven nød alle retter, der alle komplimenterede hinanden og betød, at vi fik en god og uforglemmelig oplevelse. Restauranter som applaus handler ikke om at fylde sin mave med mad, men mere om den oplevelse og mad-rejse som kokken har planlagt til en med deres retter. Og hvilken rejse det var. Der var ikke en ret, som ikke overraskede mig, med hvor god den var. Og vin menuen komplimenteret retter perfekt. Prisen kan måske føles høj for nogle kunder, men den er alle pengene værd. Glæder mig til at komme tilbage og få endnu en dejlig rejse hos applaus.

20 giugno 2021

Ualmindelig dårlig oplevelse

Vi var 5 personer som skulle ud og fejre en stor ordre nu da muligheden for endelig at komme ud og spise var mulig. Jeg tjekkede deres hjemmeside inden og kunne se at man ud over den faste menu kunne få á la carte i tilfælde af at nogle gerne ville vælge frit. Da vi gennemgik menuen blev jeg gjort opmærksom på at den ene person ikke spiste kød. Dette burde jeg nok/måske have undersøgt inden -så det er min fejl. Vi spurgte om det kunne lade sig gøre at få "konverteret" nogle retter til vegetarretter. Det var ikke rigtig muligt. Og da vi var nødt til alle at vælge á la carten grundet den ene som ikke kunne bruge de 12 serveringer til noget, så var vi i gang med at vælge. Vi spurgte også om det var muligt at modificere de 12 retters servering til vegetar. Det blev vi oplyst om at man skulle give besked 2-3 dage inden. Da vi var i gang med at vælge retter kom tjeneren tilbage fra køkkenet og vi blev forholdsvis bestemt opfordret til at gå hen på Deja-Vu i stedet for da det passede bedre til vores behov. De virkerede ikke til at være interesserede da vi ikke ville have 12 retters menuen. Det var vi så nødt til. Men da vi kom til Deja-Vu, så havde de heller ikke vegetarretter - og et endnu mindre udvalg af mad. Så vi gik fra at skulle have fejret en stor ordre på en god restaurant til at sidde med en lidt flad fornemmelse på en mellemklasse restauran. Maden var om bedst - middelklasse. Og vi havde ikke haft noget imod at betale mere for at få den gode oplevelse. Jeg havde også en booking til Morten Kro, men aflyste den da jeg bookede hos Applaus. Og da vi var på Deja-Vu, så kunne vi ikke bare skifte restaurant da det jo kræver forhåndsbookning. Så jeg er alt andet end imponeret over behandlingen og rådgivningen på Applaus - og havde forventet noget mere. Så vi vil ikke anbefale eller benytte Applaus med mindre man opfylder de behov kokken har til gæsterne (og synes det burde være den anden vej). Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg givet det.

12 maggio 2021

Et mega lækkert oplevelse

Et mega lækkert oplevelse
Applaus overraskede i stor stil i går, med et fantastisk oplevelse. Alt fra mad og drikke til det gode kundeservice, samt hyggelige lokaler, spillede bare. Især skal der henvises ros til vores tjener (fra loland), der gjorde selv oplevelsen ekstra god ved at være så servicemindede og venlig
Mvh
En meget tilfreds gæst

1 maggio 2021

En af de bedste madoplevelser

En af de bedste madoplevelser vi har haft. Yderst velsmagende 12 retter med velafstemt tilhørende vinmenu og super personale med tilpas knowhow.
Akustikken kunne være bedre, men ikke noget der afholder os fra at komme igen, hvilket vi snart gør.
De bedste anbefalinger herfra.

24 ottobre 2019

Fantastisk mad/vin oplevelse....

Det kan godt være, at man siger, at selskabet er det vigtigste ved/på bordet, men Applaus’s 10 retters menu med tilhørende vinmenu - giver ordsproget kamp til stregen..... Der er “fuld plade” herfra

4 novembre 2018

En rund fødselsdag

Holdt en rund fødselsdag, hvor vi havde valgt social dining menuen, som består af 10 retter, der udvælges af kokken. Samtlige retter var spændende, flot anrettet og meget velsmagende. Godt udvalg af vin, og tjeneren kunne give en god beskrivelse af både vin og mad. Måske kan jeg godt tilslutte mig en bemærkning i en tidligere anmeldelse omkring støj. Baggrundsmusikken var lidt for høj, når man sidder 12 omkring bordet, og gerne vil kommunikere, når der ikke er mad i munden. Men helt klart en restaurant, som kan anbefales.

5 agosto 2018

Oplevelse ud over forventlig..

Konen og jeg er regelmæssigt ude at spise. Og må sige, at Restaurant Applaus overrasker. En oplevelse langt ud over det forventlige. Atmosfære, maden, vinen og ikke mindst tjenernes viden om mad og vin er helt i top.
Pris er meget rimelig, endda måske lidt i den lave ende.
Det er bestemt et besøg værd.

8 marzo 2018

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito