Een prettig contact vooraf van de aankoop. En tevens achteraf. Snelle en uiterst correcte afhandeling van de bestelling en wat wij bestelden was als nieuw. Voor liefhebbers van wedgewood een aanrade... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Thank you, I'm delighted again with all the Wedgwood items. Always so well packaged and extremely fast delivery. Excellent customer service extremely helpful. I absolutely love this shop. Amazing.
L'azienda ha risposto
Was al lang op zoek naar mooie espresso kopjes bij dit bedrijf gevonden voor een leuke prijs werden snel geleverd en had ze binnen 48 in huis Complimenten ga hier zeker vaker shoppen Ton uit Rijsw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen en aanbieden van hoogwaardig tweedehands servies van gerenommeerde merken zoals Noritake, Royal Albert, Rosenthal, Villeroy & Boch en Wedgwood. Replate is meer dan alleen een bedrijf, het is een oprechte missie. Door deze tijdloze items een nieuw leven te geven, behouden we niet alleen hun schoonheid, maar verminderen we ook afval en dragen we bij aan een gezondere planeet. Kiezen voor tweedehands servies betekent kiezen voor duurzaamheid – minder afval, meer charme en een kleinere ecologische voetafdruk. Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen, ook in hoe we je bestellingen verzenden. Waar mogelijk besparen we op en hergebruiken we verpakkingsmaterialen om afval te verminderen en onze impact op het milieu te minimaliseren. Het is slechts één van de manieren waarop we proberen een verschil te maken voor de planeet. Deze onderneming is voor ons heel persoonlijk. Replate is toegewijd aan de gekoesterde herinnering aan mijn moeder en mijn schoonvader, wiens liefde en waarden ons elke dag inspireren. Hun nalatenschap herinnert ons eraan om te koesteren wat echt belangrijk is: familie, betekenisvolle verbindingen en de planeet die we samen delen. Wij hopen dat deze zorgvuldig geselecteerde serviesdelen vreugde brengen in je huis, gesprekken op gang brengen en je helpen blijvende herinneringen te creëren. Samen kunnen we een verschil maken – bord voor bord, kopje voor kopje, verhaal voor verhaal.
Escamplaan 107, 2547GB, Den Haag , Paesi Bassi
Een prettig contact vooraf van de aankoop. En tevens achteraf.
Snelle en uiterst correcte afhandeling van de bestelling en wat wij bestelden was als nieuw. Voor liefhebbers van wedgewood een aanrader.

Risposta di Replate
Super fijn geholpen en top kwaliteit!
Je hoeft niet te twijfelen om er wat te bestellen.

Risposta di Replate
Vriendelijke mensen en netjes verpakt. Heel aangekomen. En precies wat er op de foto’s stond. Heel blij mee!

Risposta di Replate
Amazing customer service experience and wonderful quality products. Really happy, will definitely be back for more of the Wedgwood Edme 🩷

Risposta di Replate
Als je servies besteld wil je dat het zo goed mogelijk word ingepakt zodat het geen schade kan oplopen tijdens transport dat word bij replate zorgvuldig gedaan! De keuzes qua servies zijn ook overzichtelijk en een duidelijke website waarbij ook de hoeveelheid op voorraad staat aangegeven.Alles staat in je mail en word snel verstuurd. Aanrader als je byzondere servies delen zoekt.En de prijzen zijn ook niet over de top!

Risposta di Replate
Snelle afhandeling, ook in het weekend. Goed ingepakt. Goede website.

Risposta di Replate
Snelle levering en goed verpakt.
Blij met de bestelling.

Risposta di Replate
Artikel snel geleverd ; precies volgens de duidelijke foto en goed verpakt. Prima dienstverlening

Risposta di Replate
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.