Har købt 5 underbukser. To dage efter får jeg en mail,at de er desværre midlertidigt udsolgte. Jeg skulle tage dem til sommerferien om 2 uger. Jeg kan få dem om 2,5 måneder. Ingen svar via telefon el... Leggi di più
Den 23/2 bestilte jeg hårfarve, som normalt leveres indenfor 2-3 dage. Jeg ventede og hørte intet fra dem. Jeg prøvede at ringe til firmaet, men der var telefonsvarer. Så sendte jeg et par... Leggi di più
Bestiller en vare, får bekræftelse på bestilling etc. Alt vel. Nu 3 dage senere meddeles at varen ikke kan leveres. 1) man skal gøre opmærksom hvis varer ikke er lagerført. 2) det er lang tid at... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ekspedition og service til UG
Renvelværes koncept er ganske enkelt perfekt. Bestilling uden problemer -
orientering og service til "UG" med kryds og slange og levering lige efter bogen. Det kan ganske enkelt ikke gøres bedre!
God oplevelse
Nem hjemmeside,hurtig levering god opfølgning på levering.
Helt igennem en god oplevelse.
Martin
Fuld tilfredshed
God service og hurtig levering, jeg er fuldtilfreds.
Ren Velvære
Jeg har handlet hos Ren velvære mange fange og er hver gang fuldt ud tilfreds med både produkter og levering 😊
Altid tilfreds
Jeg handler ofte hos Ren Velvære og er yderst tilfreds med udbud, priser og levering. Jeg henter selv og levering er gratis
Hurtig levering
Stort udvalg blev anbefalet af en ven,hurtig levering er bare godt tilfreds.
Hurtig levering god rabat
Valgte netop dette firma da jeg fik en god rabat i forhold til normal prisen, varen blev leveret hurtig så alt i alt meget tilfreds🤗
Kvik og behagelig service
Stort udvalg, hurtig levering - og okay rabat!
Køb: 30/11-2016
Fantastisk service
REN Velvære yder bare SÅ god service. Hurtig levering - ikke noget bøvl.
Hurtig respons - også på fejl!
Mine varer blev leveret hurtigt og som aftalt - næsten! Halvdelen af min ordre var "gledet" ud - men en mail og en chat afklarede fejlen, og resten af min ordre kom straks! Hurtig og høflig betjening, også på fejlen. Min næste ordre går helt sikkert til REN velvære igen.
Venlig hilsen
Johnny Hansen
Super behandling 187387
Meget godt behandling og alt som det skal være, dog lidt lang leveringstid, når man er vant til at få sine ordre stort set dagen efter andre steder fra.
Venter endnu
Jeg bestilte varerne i tirsdags og fik beskeden om torsdagen, at de var udsolgt. Hvorfor kan REN velvære ikke oplyse om dette på forhånd, i stedet for at give forkerte oplysninger på deres side? Som jeg kan se på alle de andre anmeldelser, som REN velvære ikke har besvaret, så begynder jeg at blive usikker på, om denne virksomhed faktisk er troværdig? De har endda ikke besvaret mine mails, bortset fra et standard svar.
Nu venter jeg på mine varer, jeg håber de dukker op og jeg håber REN velvære kompenserer en smule for denne fejl. Det ville være kundeservice, som ikke er blevet udvist.
*Update: Mine mails til REN velvære besvares ikke. Jeg skrev bla. i går jeg ville annullere købet, men det har de elegant ladet være at lytte til. I stedet har jeg modtaget en standard mail fra dem om, at produktet afsendes i dag - 9 dage efter det blev bestilt og efter gentagne klager.
Det er sidste gang jeg handler her.
"sælger" vare de ikke har
Bestiller en vare, får bekræftelse på bestilling etc. Alt vel.
Nu 3 dage senere meddeles at varen ikke kan leveres.
1) man skal gøre opmærksom hvis varer ikke er lagerført.
2) det er lang tid at vente 3 dage med at sende en aflysning.
Fantastisk !!!
Chattede med dem efter bestillingen i fredags, da den blev afgivet bare 10 min før sidste tidsfrist for afsendelse den dag. Skal da lige love for, at servicen er i orden! Har modtaget parfumen her kl. 7 mandag morgen!!!
I dén grad anbefalelsesværdigt firma!! :-)
Både og...
Jeg blev rigtig glad da jeg så i havde den pinke Pukka love thedåse. Jeg skyndte mig at bestille den, den fremgik også på ordrebekræftelsen, men da fakturaen kom dagen efter var den ikke at se og selvfølgelig var den heller ikke med da jeg fik pakken. Jeg formoder den var udsolgt og at det har skyldtes en slags teknisk fejl. Men jeg fik dog ikke en forklaring, det var lidt skuffende idet det var den vare jeg havde som hovedformål med handlen... Ellers super hurtig levering og to lækre bolcher :-)