L'azienda ha risposto
Korzystałam z wielu wyporzyczalni lecz zostaje już z Rent Cars , żadnych ukrytych kosztów czy ogromnych kaucji , kiedyś w innej zapłaciłam 700 zł za brak karty kredytowej i oczywiście była ta inform... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ogólnopolska wypożyczalnia samochodów, oferująca wynajem zarówno krótkoterminowy, jak i długoterminowy. RentCars.pl posiada nową, lecz zróżnicowaną flotę pojazdów w atrakcyjnej cenie. Przyjmujemy płatność zarówno kartą debetową, kredytową jak również gotówką. Umożliwiamy wynajem z pełnym ubezpieczeniem - z kaucją równą 1 zł. Sprawdź i przekonaj się sam/sama!
Olszanicka 174, 30-241, Kraków, Polonia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Chciałabym uzupełnić i sprostować moją wcześniejszą opinię, ponieważ po kontakcie z RentCars.pl sytuacja została mi dokładnie wyjaśniona.
Mieliśmy potwierdzoną rezerwację samochodu przez RentCars.pl. Po przylocie na lotnisko w Katowicach około godziny 1:00 w nocy nikt nie pojawił się, aby przekazać nam samochód. Nie otrzymaliśmy żadnej informacji ani kontaktu i zostaliśmy bez transportu. W środku nocy musieliśmy sami szukać rozwiązania, co było dla nas bardzo stresujące.
Po wyjaśnieniu sprawy dowiedziałam się, że samochód miał zostać dostarczony przez MM CARS RENTAL, natomiast RentCars.pl było pośrednikiem przy rezerwacji. Wcześniej nie miałam świadomości, że wynajem będzie realizowany przez zewnętrzną wypożyczalnię, dlatego moja pierwsza opinia była skierowana do niewłaściwej firmy.
Chcę również zaznaczyć, że RentCars.pl skontaktowało się ze mną, wyjaśniło całą sytuację, przeprosiło za zaistniały problem i zaproponowało voucher o wartości 300 zł na kolejny wynajem. Doceniam takie podejście i dlatego zdecydowałam się sprostować moją wcześniejszą opinię.
Mam nadzieję, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą się zdarzać, a klienci będą jasno informowani, która firma bezpośrednio realizuje ich wynajem Dziękuję Beata
Dobrý den, jsem velmi spokojený se služby rentcar.pl. Vřelé doporučuji.
Szybko sprawnie bez komplikacji
Bardzo miła obsługa w Biurze
Rentcars pl. warte polecenia

Risposta di RentCars.pl
Świetna wypożyczalnia z bardzo uczciwym podejściem do klienta. Auto odebrałem na czas, bez żadnych ukrytych kosztów czy niespodzianek przy zdawaniu. Bardzo dobry stosunek jakości do ceny i profesjonalny zespół. Zdecydowanie 5/5!

Risposta di RentCars.pl
To był trzeci wynajem auta z RentCars Kraków Lotnisko. Za każdym razem jestem mega zadowolona. Dziękuję i meeeega polecam.

Risposta di RentCars.pl
Great experience.Lovely customer service. Car was nice and clean.Highly recommended. We will be using it again for sure.

Risposta di RentCars.pl
Wypożyczalnia w Krakowie przy lotnisku ma bardzo miłą i fachową obsługę. Wypożyczanie i zwrot samochodów przebiega sprawnie w przeciwieństwie do niektórych konkurentów, gdzie miałem okazje zdobyć złe doswiadczenia. Dlatego chętnie tutaj od lat wracam i przy okazji pozdrawiam cały zespół

Risposta di RentCars.pl
Jest to pierwsza wypożyczalnia samochodów, gdzie klient jest tak dobrze i z szacunkiem traktowany. Ich obsługa oraz ceny są naprawdę godne polecenia. Napewno skorzystam ponownie. Brawo dla Nich.

Risposta di RentCars.pl
Wszystko w jak najlepszym porządku
Jak zawsze wykupione extra ubezpieczenie
Wypożyczam co roku w tej samej wypożyczalni
Nigdy nie było problemów

Risposta di RentCars.pl
Drugi raz korzystamy z uslug RentCars.pl i obie transakcje to bardzo dobre doswiadczenie. Mila obsluga, bez niedomowien, latwa i szybka transakcja

Risposta di RentCars.pl
Rental of a car is simple, people who's working there always nice. I like this company because first: prices are good but more important there is no problem with extra insurance ect. Everything included. Next, I'm not using credit card so in different companies I needed to pay deposit, here no problem

Risposta di RentCars.pl
Very kind and professional customer service representative. I overheard Chris, while waiting to drop off my car, talking veeery patiently to a customer who had tons of questions.....My personal experience with the car and service was, as always, very good!! Thank you :)

Risposta di RentCars.pl
Szybko, profesjonalnie i bezproblemowo, miła obsługa, czułam się zaopiekowana, polecam z całego serca 😊

Risposta di RentCars.pl
Korzystamy od lat z usług RentCars zawsze jesteśmy zadowoleni polecamy wszystkim.

Risposta di RentCars.pl
Rezerwujemy od lat w tej wypożyczalni , zawsze wszystko super.

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybko proces. Polecam

Risposta di RentCars.pl
Využívam služby tejto spoločnosti už niekoľko rokov..nikdy nebol problém,stále ochota,milý personal-takze za mňa ste 1

Szanowni Państwo,
Zwracam się do Państwa z oficjalną reklamacją dotyczącą rażących zaniedbań ze strony pracowników jednego z Państwa oddziałów. Chciałbym zgłosić stanowcze zastrzeżenia do sposobu naliczenia opłaty za przedłużenie wynajmu oraz do niedopuszczalnej sytuacji związanej z rozliczeniem kaucji.
Po pierwsze, podczas składania wniosku o przedłużenie okresu wynajmu o 4 dni, koszt tej usługi został skalkulowany całkowicie błędnie i zawyżony o około 30%. Do ceny bezpodstawnie doliczono kwotę 800 ILS za wyjazd do 4 krajów, mimo że opłata ta została przeze mnie uregulowana już na początku wynajmu. Pragnę podkreślić, że przedłużenie rezerwacji nie może wiązać się z ponownym pobieraniem opłaty za usługę, która została już wcześniej opłacona. Fakt, czy planowałem kolejny wyjazd, nie powinien mieć w tym przypadku żadnego wpływu na koszt samego przedłużenia umowy.
Po drugie, Państwa pracownik nie zwrócił mi kaucji w wysokości 100 ILS, którą wpłaciłem gotówką przy odbiorze samochodu. Zatrzymanie tych środków przy zwrocie auta jest działaniem całkowicie bezprawnym i niezgodnym z przepisami.
Co więcej, w celu wyjaśnienia tej sytuacji i przywrócenia stanu faktycznego, zostałem zmuszony do spędzenia aż trzech godzin na uciążliwej korespondencji z Państwa działem obsługi.
W związku z powyższym oczekuję wyciągnięcia odpowiednich konsekwencji wobec personelu odpowiedzialnego za te błędy. Sugeruję również przeprowadzenie dodatkowych szkoleń dla pracowników w zakresie weryfikacji bilingów, procedur rozliczeniowych oraz standardów obsługi klienta, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
Z poważaniem,

Risposta di RentCars.pl
Świetna i efektywna komunikacja, proces bardzo uproszczony

Risposta di RentCars.pl
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.