1. Agenzia di affitto di appartamenti

RentAngel – Your Trusted Partner for Short-Term Rentals in Rijeka, Opatija, Krk & Kvarner At RentAngel, we specialize in professional property management for short-term rentals across Rijeka, Opatija, the island of Krk, and the wider Kvarner region of Croatia. With years of experience, a dedicated local team, and a passion for hospitality, we help property owners maximize their earnings while ensuring guests enjoy unforgettable stays. From professional listings, dynamic pricing, and guest communication to cleaning, maintenance, and check-in support – we take care of every detail. We also provide modern solutions such as smart home technology, seamless self check-in systems, and complete renovation services. In addition, we proudly manage luxury villas and exclusive apartments, equipping them with the latest cutting-edge technologies to meet the highest standards of comfort and prestige. Our clients value us for our transparency, reliability, and tailor-made solutions, while guests appreciate the comfort and high standards of every property under our management. Recognized as one of the leading agencies in the Kvarner area, RentAngel combines local expertise with modern technology to deliver exceptional results. Whether you are a property owner looking for a trusted partner, or a guest searching for the perfect stay, RentAngel is here to make the experience seamless. RentAngel – because every stay deserves to feel like home.

4,6

Solitamente risponde entro 24 ore

Soggiorno perfetto e assistenza impeccabile

Ho soggiornato in un appartamento trovato tramite questa agenzia e la mia esperienza è stata favolosa! Il team si è dimostrato sempre estremamente professionale e disponibile, pronto a risolvere qualsiasi problema con efficienza e cortesia. Consiglio vivamente i loro servizi a chiunque cerchi affidabilità e competenza nella gestione e affitto di appartamenti.

16 agosto 2025

La mia esperienza è stata perfetta!!

La mia esperienza è stata perfetta!!! Non posso dire altro se non che li sceglierei di nuovo sicuramente. Tutto bene organizzato, gentilezza e professionalità. Complimenti e spero di a presto

8 settembre 2025

Affidare la propria struttura a…

Affidare la propria struttura a Rentangels è stata la scelta migliore da fare. Un’agenzia estremamente professionale e seria, sempre disponibile e attenta a ogni dettaglio. Quello che fa davvero la differenza è l’uso di sistemi di gestione all’avanguardia: dalla domotica al self check-in, tutto è automatizzato e pensato per semplificare la vita ai proprietari e migliorare l’esperienza degli ospiti. Un valore aggiunto estremamente importante.

Oltre alla gestione quotidiana, si occupano con la stessa cura anche di manutenzioni e ristrutturazioni, garantendo sempre standard elevati. In breve, un servizio completo e affidabile che consiglio senza esitazioni a chiunque voglia valorizzare il proprio immobile in Croazia.

10 maggio 2025
Mostra recensioni in tutte le lingue. (33 recensioni)