4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Renovliesbehangers een echte aanrader!

Bij deze kan ik Renovliesbehangers bij iedereen aanbevelen! Er wordt heel goed uitleg gegeven wat renovliesbehang is en hoe renovliesbehangers te werk gaat. Afspraken worden nagekomen.
Selim de behanger heeft echt topwerk geleverd in een korte tijd. De muren zien er fantastisch strak en mooi uit. Echt vakmanschap! Waar voor je geld.

11 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Fijne manier van zaken doen.

Fijne manier van zaken doen is de titel. Dat heeft te maken met de offerte en heldere voorwaardes, communicatie en goede prijs. Maar komt ook door de 2 professionals, vader Luke en zoon Mick, die bij ons de werkzaameheden hebben uitgevoerd. Het hele huis hebben ze in 1 werkweek voorzien van renovlies, 2x text en alles gekit uitgevoerd.
En het waren ook nog eens gezellige lui over de vloer. Top

6 febbraio 2026

Vincent levert topwerk.

Vincent is een behanger/schilder die zijn werk verstaat.
Duidelijk in afspraken maken of neemt contact op als er iets besproken moet worden.
Ik zou Vincent zeker aanraden.

1 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vincent verstaat zijn vak als behanger (+ sauzen)

Wij zijn zeer enthousiast over Vincent van renovliesbehangers.nl. Wij hadden snel een behanger (+sauzen) nodig en dit kon snel geregeld worden. Het resultaat is geweldig, mooie, strakke muren. Vincent heeft fantastisch vakwerk geleverd. Hij is transparant, betrouwbaar, werkt snel, komt afspraken na en is een perfectionist. Kortom hij is dé man die super kan behangen en sauzen én netjes werkt en opruimt. Een échte Topper!

28 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Onwijs blij met het resultaat

Onwijs blij met het resultaat. Nadat de muren van mijn nieuwbouw woning behangklaar op waren geleverd, moest er zo snel mogelijk renovliesbehang aangebracht worden. Bij renovliesbehangers.nl kom dit al binnen 3 werkdagen, binnen 1,5e werkdag zat het er al op en was het ook nog eens gesausd. Mega strak resultaat waar ik enorm van ga genieten!

6 agosto 2025

Prachtig eindresultaat!

Door een kennis bij dit bedrijf gekomen. Heel secuur en keurig werk verricht ook het verfwerk prachtig. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de communicatie was ook uitstekend.
Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!

25 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Deskundig advies en mooi resultaat …

Gerlof van Renovliesbehangers geeft goed advies en denkt met je mee. Heldere communicatie en geen verrassingen. Collega Albert heeft bij ons het behang geplakt, alles gekit en gesausd. Het resultaat is prachtig! Erg tevreden en een aanrader dus.

25 luglio 2025

Top bedrijf

Top bedrijf, goede communicatie, mijn oplevering liep uit was geen probleem “verhuizen mee”. Denken mee, behang zit mooi strak op de muur en de kleur op de muur naar wens geverfd. Toppers, dank jullie wel!

20 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bedrijf is een zeer professionele…

Bedrijf is een zeer professionele organisatie, ze kunnen snel schakelen, ze werken met damp open systemen op mineraal basis wat erg vlak en strak is, naadloos, het voeld ook net als stuckwerk, het versteend.
Het blijkt de beste basis voor je nieuwbouw muur te zijn

8 febbraio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più