Valutata 5 stelle su 5

Jag & min syster var på 60 + mässa på Fyrishov. Där träffade jag personal Tomas Söder & Kevin Nilsson från Renoa. De pratade om företaget & allt runtomkring detta på ett trovärdigt & proffsigt sätt .... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Maximilian jobbade noga och med intensitet. Mycket trevlig ung man med glatt humör. Det känns betryggande med allt arbete som personal från Renoa utförde hos oss. Välstädat efter avslutat jobb. Fir... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bra första kontakt och att man fick vara med när dom filmade och se hur rören såg ut . Det var bra att man fick uppdateringar hela tiden jobbet pågick .

Valutata 5 stelle su 5

Jag är så glad och tacksam att jag valde Renoa för relining av min villa. Från det första mötet med försäljaren som filmade och inkluderade mej vid filmningen av avloppet. Till den trevliga och väldig... Leggi di più

1. Idraulico
  2. Servizio di smaltimento delle acque reflue
  3. Impresa di fornitura utenze

Informazioni su Renoa Sverige

Scritti dall'azienda

VI ÄR NU ETT GEMENSAMT RENOA – RELINING, AVLOPPSFILMNING OCH VVS-TJÄNSTER

Renoa är fokuserade på att möta villamarknadens renoveringsbehov på ett hållbart sätt genom relining, avloppsfilmning och VVS-tjänster. Med över 15 års erfarenhet i Sverige och Finland och över 18 000 framgångsrikt genomförda renoveringar är vi en pålitlig partner för dina renoveringsprojekt.

Vi har tidigare varit kända som Sundahem i Sverige, men nu är vi stolta över att ha ett gemensamt namn i båda länderna – Renoa!

Våra tjänster omfattar relining, infodring, avloppsrenovering, avloppsfilmning och VVS-tjänster, och vi är verksamma i områden som:

• Uppsala (Uppsala län)
  • Västerås (Västmanlands län)
  • Örebro (Örebro län)
  • Sundsvall (Västernorrlands län)
  • Gävle (Gävleborgs län)
  • Borlänge (Dalarnas län)
  • Norra Stockholms län (Stockholms län)
  • Karlstad (Värmlands län)
  • Norrköping (Östergötlands län)

Våra lokala kontor finns i Uppsala, Borlänge, Sundsvall, Västerås, Örebro, Gävle, Karlstad och Norrköping, vilket gör oss tillgängliga och engagerade i att leverera kvalitetslösningar nära dig.

VAD ÄR RELINING?

Relining är en innovativ metod där ett epoxibehandlat filtfoder vrängs in i befintliga avloppsrör med hjälp av tryckluft. Detta foder fäster vid rörväggarna och skapar en ny, självbärande konstruktion som gör avloppsröret både skarvfritt och hållbart. Reliningen täcker även mindre hål och sprickor, vilket förlänger livslängden på ditt avloppssystem.

VAD ÄR AVLOPPSFILMNING?

Avloppsfilmning är en teknik där vi använder en specialkamera för att inspektera insidan av dina avloppsrör. Genom att filma avloppet kan vi se rörens skick och identifiera eventuella problem som sprickor, hål eller blockeringar. Vi erbjuder kostnadsfri avloppsfilmning hemma hos dig för att bedöma rörens status och avgöra om du har möjlighet att välja relining som en hållbar lösning för ditt avloppssystem.

VAD INNEBÄR VVS-TJÄNSTER?

Med våra VVS-tjänster hjälper vi dig med installation, byten och förbättringar av system i hemmet – exempelvis vatten- och värmerör. Vi fokuserar på trygga lösningar med hög kvalitet och tydlig dokumentation, så att du får en hållbar helhet i ditt hus.

• Byte av vattenrör (tappvatten)
  • Byte av värmerör
  • Installation och utbyte av blandare, ventiler och kopplingar
  • Rådgivning och planering inför byte av vatten- och värmerör

4,7

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Lyhörda

Tycker vi fick jobbet gjort enl det som vart sagt vid planeringen första mötet, snabbt och smidigt!!

4 marzo 2020

Tja Pelle!

Vi tackar för omdömet! Om ni undrar över något så är det bara att ni hör av er.

Trevliga och kunniga

Trevliga och kunniga! Då vi hade flera firmor som tittat på våra trasiga avloppsrör så kändes Sunda hems erbjudande för bra för att kunna hållas, men de utförde allt efter beskrivning på några få dagar till fast pris. Rekommenderas starkt.

25 febbraio 2020

Hej Anders,
Stort tack för ett väldigt gott omdöme. Vi vet att det finns många duktiga aktörer på marknaden och därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda en bra tjänst till ett bra pris, utan obehagliga överraskningar.

Vi tackar för förtroendet och dyker det upp frågor så är ni välkomna att höra av er.

Trevligt och proffsigt

Sundahem hade en kampanj i området och undersökte kostnadsfritt mina avloppsrör. Jättetrevligt bemötande från teknikerna, allt såg ganska bra ut så de tackade för sig. Skulle inte tveka att anlita dem.

18 febbraio 2020

Tjena Claes,

Stort tack för ett fint omdöme! Skönt att avloppet var i fint skick hos er.
Hör av er när det är dags för en relining!

Valutata 5 stelle su 5

Vi på Rökstavägen 10 i Eskilstuna ger…

Vi på Rökstavägen 10 i Eskilstuna ger Philip o Ossian allra högsta betyg efter det proffsiga o noggranna arbete de utförde hos oss för ca 1 vecka sen! Killarna tog verkligen sitt jobb på allvar o kämpade på trots att rören var väldigt smala i vårt hus! Vi rekommenderar varmt Sundahem o ett extra stort tack till Philip o Ossian!

17 febbraio 2020

Hejsan Åsa,

Tack så mycket för ett superfint omdöme, väldigt kul att vi kunde göra er nöjda! Killarna hälsar att ni var supertrevliga kunder. Hör av er om det dyker upp några frågor!

Valutata 1 stelle su 5

Lurendrejeri - mer än dubbelt så dyra som etablerade företag

Detta är lurerier. För rengöring av avlopp tar de mer än dubbla pengen jämfört med mer etablerade bolag i Dalarna.

29 gennaio 2020

Tjena Jonas,

Tack för ditt omdöme.
Vi hoppas att vi får möjligheten i framtiden att göra dig lika nöjd som de kunder som faktiskt har anlitat oss är.

Hör av dig om du har några frågor!

Valutata 5 stelle su 5

Vi på Rökstavägen 44 i Eskilstuna kan…

Vi på Rökstavägen 44 i Eskilstuna kan verkligen rekommendera Sunda Hem. Vårt avloppssystem var verkligen i behov av renovering och vad vi kan se på filmen på USB minnet genomfördes det på absolut bästa sätt. Ett speciellt tack till Philip och Ossian. 👏👏

24 gennaio 2020

Tjena Torben,

Stort tack för ett väldigt fint omdöme.
Grabbarna hälsar så gott!

Valutata 1 stelle su 5

Hög kvalitet

Ett utmärkt gott arbete med att inrätta vårt avloppssystem. Så lyder vårt omdöme om Sundahem och dess kunniga och raska installatörer.
Omdömesbetyget kan bara bli fem stjärnor
Familjen Hedene i Avesta

23 dicembre 2019

Tjena Lennart!

Tack så mycket för era fina ord, verkar som att det har råkat blivit ett 1-stjärnigt betyg men vi och säkert alla som läser förstår att ni är 100% nöjda. Stort tack återigen!

Valutata 5 stelle su 5

arbetet gick som planerat.inget att…

arbetet gick som planerat.inget att klaga på.

17 dicembre 2019

Tjena Gunnar,

Stort tack för ett väldigt fint omdöme! Hör av er om det dyker upp några frågor.

Utmärkt arbete

Jag fick en bra information vid den första kontakten med representanten från Sundahem.
Arbetet utfördes sedan under tid jag var bortrest. Arbetet i fastigheten hade gjorts fint och allt var välstädat. Jag är mycket nöjd.

11 dicembre 2019

Tjena Lars,

Tack så mycket för ditt fina omdöme. Hör av er om det finns något mer vi kan göra för er!

Valutata 4 stelle su 5

Jobbet blev klart efter lite strul

Jobbet blev utfört även om det blev lite strul så de fick göra om en del.

10 dicembre 2019

Tjena Göran,

Tack för omdömet! Skönt att det löste sig tillslut.

nöjd

bra information före och smidigt genomförande. trevlig personal

Hej Aino,

Tack för omdömet och tack för förtroendet!

Valutata 5 stelle su 5

sunda hem höll vad de lovat

sunda hem höll vad de lovat. höll tiden vad dom lovat.
städade efter sig och körde bort allt skräp.
kunde städat bättre i källaren. var inte så städat då de började.
men jag är så nöjd ändå höll golv och trappor rena.

hälsningar KERSTIN.

Hej Kerstin,

Tack så mycket för ett väldigt fint omdöme, ber om ursäkt om det slarvades lite med städningen men skönt att ni är nöjda ändå! Ha det gott.

Mycket trevligt personal.

Mycket trevligt folk ända från försäljare till den som utför själva arbetet. Kändes pålitligt från första stund. Bra med film på sticka som man får behålla som bevis på slutresultatet.

Hejsan Ilkka,

Tack så mycket för ett väldigt fint omdöme. Hör av er om det är något mer vi kan göra för er!

Valutata 5 stelle su 5

Vi är supernöjda med jobbet och resultatet

Vi är supernöjda med jobbet och hela 20 års garanti är ju inte fel.
Det gick så smidigt hela jobbet och vi behövde bara va borta ett dygn.
Priset va 1/4 del om vi skulle gjort ett traditionellt stambyte.

Tack för experthjälpen vi fick !

8 dicembre 2019

Tjena Stefan,

Stort tack för ett väldigt gott omdöme och tack för ert förtroende! Väldigt kul att höra att ni är nöjda.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och proffsigt arbete.

26 novembre 2019

Hej Caimel,

Tack för ert superfina omdöme. Det glädjer oss att ni är nöjda!

Sundahem

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più