Renhusservice Recensioni 26

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Mega god service og super fint resultat! Jacob og Oliver var behagelige, de kom til tiden og gjorde et flot stykke arbejde, hurtigt og effektivt. En enkelt rude blev glemt i farten, den har de... Leggi di più

Jeg havde et stort problem. Mine nye vinduer med karme var afleveret med mørtelspild. HVEM KUNNE JEG FÅ TIL AT VASKE DISSE KARME RENE? Jacob og Oliver meldte sig, og de pudsede også mine vin... Leggi di più

Jeg har haft meget glæde af Renhusservice og har derfor anbefalet dem til mit netværk. Blandt andet min bedstemor har haft meget glæde af at få pudset sine vinduer og rengjort sine fliser i baghaven,... Leggi di più

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super fint resultat

Mega god service og super fint resultat!

Jacob og Oliver var behagelige, de kom til tiden og gjorde et flot stykke arbejde, hurtigt og effektivt. En enkelt rude blev glemt i farten, den har de uden tøven lovet at komme forbi og ordne.

Virkelig behagelig dialog og gode priser.
Bestilte rens af terrassen også - glæder mig til at se resultatet.

27 marzo 2025

Forår med flot terrasse

Forår med flot terrasse. Ren husservice var her i går, så nu starter vi foråret uden at skulle slide med at få gjort terrassen pæn.
Vi er meget tilfredse, for man kan virkelig se forskel. De kom som vi havde aftalt. Det er ikke sidste gang, at vi har brugt dette firma.

28 marzo 2025

Stort problem

HVEM KUNNE JEG FÅ TIL AT VASKE DISSE KARME RENE?

Jacob og Oliver meldte sig, og de pudsede også mine vinduer spejlblanke.

GODT GÅET.

10 dicembre 2024

Dygtige og grundige

Super venligt personale der kommer til den aftalte tid, og udfører arbejdet med et smil. Løser problemerne (hvis noget sidder fast el.l).
Meget tilfreds kunde.

1 ottobre 2024

Fremragende service

Jeg havde fornøjelsen af at ansætte Renhusservice til at pudse mine vinduer, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, var deres kundeservice fremragende. De var hurtige til at svare og gav mig et klart tilbud uden skjulte gebyrer.

Når de kom for at udføre arbejdet, var de meget professionelle og effektive. Mine vinduer er nu skinnende rene, og de efterlod ikke noget rod.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt sikkert bruge Renhusservice igen i fremtiden. Hvis du leder efter et pålideligt vinduespudserfirma, er dette helt sikkert det rette valg!

13 ottobre 2024

Renhusservice leverer en fantastisk service

Renhusservice leverer en professionel og effektiv vinduespudsning med stor omhu og grundighed. De er altid punktlige og fleksible i forhold til tidsaftaler, og vinduerne efterlades skinnende rene uden striber. Deres kundeservice er venlig og imødekommende, og priserne er gode i forhold til den høje kvalitet. Kan varmt anbefales til både privat og erhverv!

4 ottobre 2024

Super service

Super flinke, effektive, billige og professionelle. Alt i alt en rigtig god beslutning at hyre Jacob og co. til vinduespudsning, og jeg vil helt sikkert benytte dem fremover.

10 settembre 2024

Flot resultat og god service

Fik pudset vinduerne indvendigt og udvendigt, var meget imponeret over resultatet, Jacob var super flink og imødekommende.

Kan varmt anbefale at bruge renhusservice, det er i hvertfald ikke sidste gang at de pudser mine vinduer.

10 settembre 2024