1. Servizio di pulizia finestre

Rene Vinduer tilbyder professionel vinduespudsning i Nordsjælland. 20 års erfaring er din garanti for et perfekt resultat hver gang. Hos rene vinduer er din mening meget væsentlig. Har du spørgsmål til din vinduespudsning, skal du aldrig holde dig tilbage for at kontakte Rene Vinduer. Vi udfører sikker og miljøbevidst vinduespudsning. I Helsingør er der mange forskellige typer af huse, høje som lave. Rene Vinduer har løsningen til dem alle, og med vores Svanemærkede sæbeprodukter tænker vi også på miljøet. Rene Vinduer er altid klar til at give dig et tilbud.

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Sjusk og dårlig kommunikation

Jeg aflyste, at de skulle komme, da jeg selv lige havde pudset alle vinduer i forbindelse med at de blev malet. De svarede ikke og kom alligevel og sendte en regning for helt overflødigt arbejde.
Tilmed var vinduerne grimmere end før de kom, da de blev efterladt meget våde med vandsprøjt, så de nu er mindre rene at se på.
Jeg skrev til dem 4 gange efterfølgende for at opsige samarbejde. Der blev først svaret på den 4. Besked. Kan bestemt ikke anbefales.

1 ottobre 2025

Dårlig kundeservice og "dråbespor"

Jeg kan desværre ikke anbefale Rene Vinduer ApS. Efter en vinduesvask stod vores ruder tilbage med tydelige mærker og dråbespor. Da jeg bad om at få det udbedret, fik jeg blot at vide, at de ville kigge på det snarest – men de dukkede aldrig op og vendte heller aldrig tilbage.

Jeg fulgte op to gange med kundeservice uden at få noget svar. Først da jeg skrev, at jeg ønskede at opsige vores abonnement, kom der en reaktion - et meget kortfattet "hermed opsagt".

Kundeservice og kommunikation er efter min oplevelse under al kritik, og jeg føler mig som kunde helt tilsidesat.

15 agosto 2025

Fantastisk Service!

Vi har været kunder hos Rene Vinduer i flere år og har altid oplevet god service og venlige medarbejdere. Sidste gang vi havde besøg var vores vinduer virkelig beskidte efter en facaderens og uden forudindgået aftale om at der var ekstra beskidt denne gang, gik medarbejderen vil værks og brugte lidt ekstra tid på at få dem flotte igen.
Virkelig en super virksomhed og søde, dygtige medarbejdere.

18 aprile 2024