René Fris Haircare Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg har aldrig prøvet bedre shampoo eller hair Thickening cleanser, som den hedder hos Rene Friis. Håret får en fuldstændig naturlig og kraftig struktur uden at klaske sammen. Har også købt styling cr... Leggi di più

Efter brug af Thickening Conditioner er mit hår fuldstændig ødelagt. Det er blevet ekstremt kruset, knastørt og ser direkte brændt ud. Det føles ikke engang som mit eget hår længere. Jeg har skr... Leggi di più

Svært at få armene ned! ENDELG har jeg fundet en Shampoo (thickening) der udvirker mirakler i mit lange glatte hår. Og så elsker jeg også styling cremen! Jeg tror normalt aldrig helt på reklamer,... Leggi di più

Jeg har for længe siden købt 500 ml Thickening hårshampoo og er vildt ked af at den stadig er udsolgt. Håber det snart bliver muligt at købe den og tilhørerende balsam. Mit hår har haft kæmpe godt af... Leggi di più

1. Negozio di prodotti per capelli
  2. Grossista di prodotti di bellezza

René Fris Haircare er indbegrebet af luksus og kvalitet, direkte inspireret af naturens skønhed. Grundlagt af den anerkendte stylist René Fris, tilbyder mærket en række hårplejeprodukter, der er skabt med omtanke for både dig og miljøet. Vores produkter er fri for skadelige kemikalier som silikone, sulfater og parabener, samt MEA og DEA, hvilket gør dem sikre og bæredygtige valg for din hårplejerutine. Vi går et skridt videre ved at beskytte farvet hår og sikre, at ingen af vores produkter nogensinde er testet på dyr. Vi lever efter at levere produkter, der ikke kun gør dit hår smukt, men også nære det fra rod til spids.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastiske produkter

Jeg har lige købt Anti frizz shampoo og conditioner og det er fantastiske produkter. Mine krøller er “ tæmmede” og bløde og falder meget flot efter brug af produkterne. Jeg havde min tvivl, før jeg prøvede produktet, men har bestemt ikke fortrudt. Vil ikke bruge andet fremover👏😀

27 dicembre 2023

Produktet er super godt

Produktet er super godt, specielt til hovedbunden som føles ren og behagelig efter brugen af produktet. Håret bliver også fint rent og det får fin fylde.
Kan virkelig anbefale det.
Og så er der super hurtig levering.

12 dicembre 2023

Dårlig shampoo

Dårlig shampoo som efterlader mit hår fedtet og klamt. Slet ikke glansfyldt og lækkert. Og jeg har skyllet og skyllet. Jeg ville aldrig anbefale dette produkt, og jeg er vant til CG metoden. Så stort nej tak herfra🤷‍♀️

17 dicembre 2023

Shampoo

Så har jeg prøvet Thickening shampoo, der er ingen forskel på mit hår, det er som det plejer at være, men håber min hovedbund bliver mindre kløende.
Desværre kan jeg ikke åbne pumpen, selvom jeg har prøvet alt det, som jeg plejer på alle andre pumper.

16 dicembre 2023

Thickening cleanser - hæslig shampoo

Thickening cleanser kan ikke åbnes - kun ved afskruning af hele pumpen.

Shampooen er hæslig; efterlader håret fedtet, ru og helt glansløst.

Måtte vaske håret 2 gange i min sædvanlige shampoo for at fjerne effekten af Thickening shampooen bare nogenlunde.

Håber ikke, at håret har taget varig skade.

14 dicembre 2023
Logo di René Fris Haircare

Risposta di René Fris Haircare

Hey Anne Mehl, vi er ked af din oplevelse med Thickening Shampooen, men hvis dit hår ville tage skade ,ville det ikke være vores mest solgt hero produkt I DK. Vi har e-mailede dig hvordan du skulle åbne flasken ,og hvordan du skulle bruge shampooen,og igen prøv dig frem ,det er vildt som man kan skru op og ned for fylden ,alt efter hvor meget du skyller udtog vi har også udbud der det send dine penge retur for product .

This is it

Hurtig levering.
Thickening cleanser er en ren fornøjelse.
Fra første gang jeg brugte den kunne jeg ikke bare mærke volume i håret - det kan også ses.
Og min hovedbund klør ikke mere.
Kæmpe anbefaling herfra.

23 ottobre 2023

Et produkt der lever op til det, der bliver lovet

Jeg har købt hair cleanser og conditioner og er super tilfreds med produktet. Det efterlader håret nemt at redde og blødt. Jeg har ikke længere krus i håret og mine krøller er defineret. Og så oveni købet til en overkommelig pris! Kan kun anbefale :-)

27 novembre 2023

Købte produkt for første gang

Købte produkt for første gang, og Wow sikke fantastisk oplevelse både med den hurtige forsendelse samt produktet, det virker så godt er bare vildt glad og har allerede fået at vide efter første gang at mit hår virker mere kraftigt og sundt. Produktet er Thickening Shampoo og for 5 stjerner af mig

6 novembre 2023